reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Ech, jakiś nie teges mam humor ostatnio i choróbcia nic mi nie wycho0dzi.... No nic, mam nadzieję że szybkop mi to minie;)
Georgina, fajniusia kiecka;) Ty Laska- zaglądałas może na temat o naszym spotkaniu? Bo jeszcze nie potwierdziłaś przyjazdu. Nie żeby coś ale szczerze mówiąc to chciałabym się z Tobą też spotkać a miejscówki już trzeba zaklepać
Nie stresuj się tak tymi przygotowaniami, zobaczysz że wszystko wyjdzie super
Kurcze zapominam o tym wątku. Mam ostatnio za dużo na głowie hehe. Dzięki Kochana;*
Cieszę się, że Wam się kiecka Małej podoba:)
Wolałam ecru, ale nie było.. Tzn sorry, była, ale za 130zł. Niestety nie stać mnie na tak drogą teraz..

A ja sie relaksuję i oglądam mój ulubiony film na Polsacie :)))))) Moglabym go oglądać milion razy a i tak mi się nie znudzi :))

Jak Wam się podoba??
ŚLiczna!!!! :-):-)
kurde wkurza mnie szwagierka ;/ ostatnio co chwilę przechwala się co to ona MA LEPSZEGO dla swojego dziecka...a to karuzela lepsza, a to ciuszki fajniejsze, zabawki potrafiące więcej...czuje się jak taka matka co nie dba o dziecko i kupuje mu byle co ;(
Olać ją, jakas niedowartościowana ta dziewczyna:rofl2:
najlepszego dla Maluszka!!!:) No, już nie taki mały, no ale:p:p
Dziękujemy!!!
super ! własnie od jakiegos czasu zastanawiam sie czy takiego nie kupic :)
Szczeniaczek uczniaczek super jest i na długo się przydaje:tak: hitem też jest garnuszek na klocuszek:tak:
Antoś 100 latek :):):):):-)
dziękujemy!!!
Nie uwierzycie, ale siedze z Alusiem w chuście i mi śpiocha w niej słodko ;))))
Hehe extra!!!Mam nadzieję, ze na dobre już chustę polubi.

Buziaki dla Antosia z okazji urodzinek od ciotki i Alusia :-)
Dziękujemy
Marta urzadzasz jakas imprezke Antosiowi????:-)
Tak, my już po imprezce, kumple Antka byli, torcik też, proszę się częstować, jeszcze troszkę zostało:tak::tak::-):-)
Obraz 054.jpgObraz 049.jpg

reklama
Do góry