reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

doskonale Cię rozumiem... bo jestem w podobnej jak nie identycznej sytuacji...
teraz odsypia nockę. bo spał w pracy tylko 3 godziny... a jak mi się Daniel obudził o 4 nad ranem i zasnął dopiero 15 min temu to co? ja spałam tylko 4 godziny, na dodatek miałam jechać na zajęcia (ale odpuściłam). i on może być wiecznie zmęczony a ja nie? ja się mam trzymać, zajmować dzieckiem, sprzątać, gotować, jeszcze 2 psy na głowie a on w domu albo śpi, albo siedzi przed komputerem, albo ogląda TV :wściekła/y:
mam dość.
dobrze że jedzie w maju na 2 tyg do Niemiec to sobie od niego odpocznę...

ech nic tylko patelnią! :sorry:
Dobrze, że psów nie mamy :szok: Bo bym osiwiała!

reklama
no to teraz bedziesz miala zajec ze ho ho !! my dzialki szukalismy blisko rok i jak pierwszy raz zobaczylam ta co kupilismy to powiedzialam ze innej nie chce juz ogladac ... potem tylko zostalo mi przekonac meza :)
no a teraz projekt sie konczy, uzgodnienia sa juz prawie wszystkie ... teraz tylko czekam az wroce do pracy i staramy sie o kredyt /narazie dla banku ja nie pracuje/
No my czekamy na WZ i też bedziemy jechać z projektem :) No i co do działki miałam dokładnie tak samo, stanęłam na niej i wiedziałam, że to ta :) Męża nie musiałam przekonywać, bo on miał takie samo odczucie :) Co prawda jest dużo dalej niż planowaliśmy, ale za to i cena jest bardzo niska :)))

No i dziewczyny natchnęłyście mnie do wspomnień z dzieciństwa tymi historiami :-))

No my czekamy na WZ i też bedziemy jechać z projektem :) No i co do działki miałam dokładnie tak samo, stanęłam na niej i wiedziałam, że to ta :) Męża nie musiałam przekonywać, bo on miał takie samo odczucie :) Co prawda jest dużo dalej niż planowaliśmy, ale za to i cena jest bardzo niska :)))
ale super! Gratuluję i cieszę się razem z Wami:) My na razie marzymy o swoim domku.....ale wiemy ,że kiedyś się ziści;) jeszcze raz gratulacje!

A ja musze pochwalic wreszcie moje dziecko!!!!!!!!!!
dzis zjadla Misia zupke w 15 minut całą z łyżeczki...
nie było źle ale na koncu juz cudowala gadala pluła... jakos sie udalo ale oczywiscie ciuchy sa do prania i watpie ze to zejdzie.. w ogole ta zaupka jarzynowa jest strasznie gesta nie lejaca sie praktycznie....
moze dlatego tak ladnie jej sie jadlo:)

A ja musze pochwalic wreszcie moje dziecko!!!!!!!!!!
dzis zjadla Misia zupke w 15 minut całą z łyżeczki...
nie było źle ale na koncu juz cudowala gadala pluła... jakos sie udalo ale oczywiscie ciuchy sa do prania i watpie ze to zejdzie.. w ogole ta zaupka jarzynowa jest strasznie gesta nie lejaca sie praktycznie....
moze dlatego tak ladnie jej sie jadlo:)

dlatego chyba Daniel lubi tylko Gerbera, bo jest gęsty.
my dziś też jemy zupkę jarzynową :-)

moje chłopaki śpią dalej, Daniel od 10 :szok:
zdążyłam wypucować na błysk łazienkę, nastawić pranie i ogarnąć kuchnię. jeszcze czeka mnie odkurzanie i zmywanie podłóg, ale to już jak wstaną.

Chcialam sie pozegnac laseczki bede w poniedzialek bo jedziemy nad morze od rana latam jak szalona 2 prania zrobilam obiad umylam wlosy ogolilam nogi spakowalam siebie i malego no poprasowalam 3 wsady prania dla malego mam dosc:)

Mnie tez na wspominki wzielo my z moja siostra wskoczylybysmy za soba w ogien moj T to sie nie mogl nadziwic jak mozna byc tak mocno zwiazanym ze soba moglybysmy ze soba 24 na dobe siedziec ale ona w Anglii jest zrobilabym wszystko zeby wrocila ciagle ja namawiam moze za pare lat wroci;/

reklama
Do góry