reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
Mój młodszy je po 200 5 posiłków (zazwyczaj) czasami i 4...
godz ok:
6.00, 10.00, 14.00, 17.00, 20.00
a mój za cholerkę nie chce miec stałych godzin karmienia, wypija mi po 7 ml co 2 godz:wściekła/y: a przegłodzenie go tez nie daje efektów.., jedynie w nocy czasem uda mi się wcisnąc mu za jednym razem 125 ml, i nie mam już pomysłu co zrobić żeby mu jaks to jedzonko uregulowac.., może Wy coś poradzicie ?

Hej laski :-)

To jaki jest 'przepis' na dziewczynkę? ;-)
ja mam dziewczynke a rok temu dokladnie w pierwszy dzien płodny sie seksilismy..taki byl nasz sposób :p a raczej gafa :p

btw. dokladnie dzisiaj rok temu testowałam..
pamietam te słowa
'ej Bartek tu jakas druga kreska jest'
a B. ' to Ty w ciazy jestes'
no i ja 'no to mamy problem'

:-D

A jak mnie wkurza wrrr niektórzy docinają mi, że go głodzę :-(
my na cycu..więc na szczęście nie można sprawdzić ile dostaje:p więc z tym mam spokój:) z kolei tata ciągle sie martwi ze mały spi w dzień na naszym łóżku, bo napewno spadnie..

Ja zrobilam golabki 2 dni temu a ze wyszlo ich dosyc duzo to na dzis takze wystarczy:)
kurcze farciara:) ja zrobie chyba placki ziemniaczane. mój maż placki (pokrojone w kostke) wrzuca na patelnie i miesza z jajkiem..jajecznica z plackami, nawet to dobre, ale ja wole ze śmietana i cukrem:) albo z gulaszem taki niby placek po wegiersku:)

my na cycu..więc na szczęście nie można sprawdzić ile dostaje:p więc z tym mam spokój:) z kolei tata ciągle sie martwi ze mały spi w dzień na naszym łóżku, bo napewno spadnie..

kurcze farciara:) ja zrobie chyba placki ziemniaczane. mój maż placki (pokrojone w kostke) wrzuca na patelnie i miesza z jajkiem..jajecznica z plackami, nawet to dobre, ale ja wole ze śmietana i cukrem:) albo z gulaszem taki niby placek po wegiersku:)
ooo ale mi narobilas smaka na placki po wegiersku..;p
se chyba strzele ;p

Hej laski :-)

To jaki jest 'przepis' na dziewczynkę? ;-)
dziewczynke to się robi przed owulacją ;-) czyli jak się na testach pojawia już słaba druga kreska to trzeba zacząć płodzić ;-)

btw. dokladnie dzisiaj rok temu testowałam..
pamietam te słowa
'ej Bartek tu jakas druga kreska jest'
a B. ' to Ty w ciazy jestes'
no i ja 'no to mamy problem'

:-D
hah jaka rozmowa :-)

ja to się cieszyłam jak głupia jak była druga kreska :-) bo my się o Wojtka staraliśmy 9 miesięcy
a025.gif

reklama
a co do obiadu to ja na dziś nie mam żadnego pomysłu więc pewnie zamówimy pizzę bo chodzi za K. już od jakiegoś czasu.
czekam aż mój mąż wstanie i jedziemy na zakupy.
i chyba dzisiaj wypróbuję spacerówkę zamiast gondolki bo Daniel już się prawie nie mieści w wózku :sorry2:

Do góry