reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Hej laski :-)
ja zakupiłam testy owulacyjne i też mi pomogły ustrzelić chłopca hahah ;-) choć chciałam dziewczynkę.. bo testy pokazują owulacje na 24h przed (albo 12? nie pamiętam już), więc jeśli jest bzykanko to i zawsze chłopak ;-) na poprawienie można poszaleć w łożku jeszcze kolejne 2 dni odkąd wyjdą dwie kreski :-) i chłopak murowany :-)
To jaki jest 'przepis' na dziewczynkę? ;-)

ile wasze dzieci jedzą?
mój to dopiero zaczął jeść po 150ml
Wydaje mi się, że ok 180ml... tzn. tyle zjada jak mu daję butlę :tak:

U nas też nigdy nie było odparzeń a od 2 dni pupcia cała czerwona i nic nie pomaga :szok: Muszę wypróbowć mąkę;-)

reklama
Dzien dobry!
Maja Julcia do tej pory zjadala 170ml-210ml 5 razy dziennie a terazjej sie pozmienialoi je 120ml-180ml 5razy dziennie + kilka lyzeczek marchewki z ziemniaczkiem:)
Czy ktoras z was daje juz obiadek (na przykladkilka lyz. warzywek) a po poludniu jeszcze kilka lyz. deserku?

Dzien dobry!
Maja Julcia do tej pory zjadala 170ml-210ml 5 razy dziennie a terazjej sie pozmienialoi je 120ml-180ml 5razy dziennie + kilka lyzeczek marchewki z ziemniaczkiem:)
Czy ktoras z was daje juz obiadek (na przykladkilka lyz. warzywek) a po poludniu jeszcze kilka lyz. deserku?

kala ja nie pomogę, bo my cycowi:)
już sie doczekać nie moge jak cos mu damy:) ale cierpliwie czekamy:) obiecałam męzowi, że nowości dam w weekend, żeby i on zobaczył:)

Kurcze jak wypełniam test mei i chce przejść do następnego pytania to mi się jakieś g... włącza :wściekła/y: i nie pokazuje mi się następne pytanie tylko jakiś serwis pracy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Poddaje się :sorry2:

mi sie malejszyja odparza bo ma tłustą że hej i tez jej po kapieli biore garsc mąki i sypie na szyje no i wcieram to.. rano szyja jest normalna ;)
i tak robie za kazdym razem gdy sie jej czerwone robi..

chyba też tak zrobię, bo już nie mogę wytrzymać z tymi odparzeniami na szyi Danielka...

Hmmm dziwne, bo mój śpi w pampku całą noc, 12 godz, pampek nasiakniety po nocy na maxa i zawsze ma suchą skórke;-)

a Daniel ostatnio zaczął przesikiwać pampersy... często jest nocna pobudka bo mu mokro :dry: kupiłam już 4 bo myślałam że 3 za małe i dalej to samo...

ja zakupiłam testy owulacyjne i też mi pomogły ustrzelić chłopca hahah ;-) choć chciałam dziewczynkę.. bo testy pokazują owulacje na 24h przed (albo 12? nie pamiętam już), więc jeśli jest bzykanko to i zawsze chłopak ;-) na poprawienie można poszaleć w łożku jeszcze kolejne 2 dni odkąd wyjdą dwie kreski :-) i chłopak murowany :-)

a jak ustrzelić dziewczynkę? :laugh2:

ile wasze dzieci jedzą?
mój to dopiero zaczął jeść po 150ml
a010.gif
a010.gif

mój je 120/150 ml, na noc je ok. 180 ml + 3 miarki kaszki (czyli jakieś 210 ml).
i też je Nutramigen ale mieszam go pół na pół z Nan Active.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry