reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

jak przyjdzie czas na drugie dziecko to wspomnę twe słowa mika :laugh2: i zaopatrzę się w testy owulacyjne :tak:
chociaż nie wierzę w "ustrzelenie płci"... ale może akurat jakimś trafem będzie dziewczynka :-)

reklama
doprasowałam, to co zostało, wyjełam ze zmywarki i jeszcze trzeba odkurzyc. co dzis gotujecie?
ja dopiero jak przeczytałam Twój post to przypomniałam sobie że nic na obiad nie odmroziłam, ale jestem roztrzepana, masakra :-D więc u nas dzisiaj idzie w ruch mielone na sypko, z ziemniaczkiami , sosikiem słodko-kwaśnym i dobra jakąs suróweczkę muszę wymyślec ;)

hihi udaje sie!!! wklejam juz zdjecia na aguagu :)))

zdolna bestia:D

no i .upa własnie rozkładają rusztowanie..czeka mnie półtora miecha w ciemnościach..musze mega uważac, bo ja czesto śmigam w staniku i gatkach po domu:p
juz rok temu zrobiłam panom kino..no masakra..a to jest ta sama ekipa i pewnie teraz ze mnie się ciągle śmieja:p ale wstyd..
dwa z moich kotów sie nie cierpią i sie leja ciągle, poszłam za potrzeba tam gdzie nawet król chodzi piechota:p i im się bić zachciało.. więc wybiegłam z kibelka ze spuszczonymi gaciami do kolan bo chciałam je rozgonic, patrze..a tam facet sobie smiga po naszym balkonie..no masakra!!ale wstyd wstyd wstyd!!

jak przyjdzie czas na drugie dziecko to wspomnę twe słowa mika :laugh2: i zaopatrzę się w testy owulacyjne :tak:
chociaż nie wierzę w "ustrzelenie płci"... ale może akurat jakimś trafem będzie dziewczynka :-)

ale to prawda
X czyli zenskie plemniki przezywaja dłuzej
wiec lepiej troche przed owulka sie tulic
Y czyli meskie zyja krocej ...
chocz z ta owulacja tez ciezka utrafic:laugh2:

Czesc :)

ile wasze dzieci jedzą?

mój to dopiero zaczął jeść po 150ml
a010.gif
a010.gif

150 ml ale tez ostatnio tyle zaczal jesc wczesniej 120 czasami 150 ;) no ale oczywiscie zalezy jakie mleczko jedne sa mniej drugie bardziej syccace....

180-210, ale to jest Bebilon Pepti dla podejrzanych alergików itd, więc mniej wartościowe mleczko niż te pachnące mleczka bez recepty

Mi tez pediatra kazdala dawac ten bebilon pepti jak raz zrobilam to normalnie jak woda.... taka konsystencja tego to chyba 200 bylo by mu malo hehe no ale alergolog powiedziala zeby nie zmieniac mleka i w sumie sama niewiem co robic :-( narazie jedziemy na bebiko /.... ehhh co robic pediatra ze alergia zminiec alergolog ze nie ma nie zmieniac i kogo sluchac .../...

doprasowałam, to co zostało, wyjełam ze zmywarki i jeszcze trzeba odkurzyc. co dzis gotujecie?

Kotlet z piersi kurczaka z ziemniaczkami i zasmarzanymi buraczkami ....- zyczenie męża :rofl2:

Hej dziewczynki ja tez bede polowac w przyszlosci na dziewczynke musze zapamietac jak to sie robi:))))))
Na obiad dzis kotlety z kuraka ziemniaczki i marchewka z bulka tarta.
Pogoda piekna sie robi weekend ma byc rewelacyjny nie moge sie doczekac nie bylismy 2 dni na spacerze bo grad i deszcz padal a maly po chorobie ale dzis juz idziemy.

reklama
Hej dziewczynki ja tez bede polowac w przyszlosci na dziewczynke musze zapamietac jak to sie robi:))))))
Na obiad dzis kotlety z kuraka ziemniaczki i marchewka z bulka tarta.
Pogoda piekna sie robi weekend ma byc rewelacyjny nie moge sie doczekac nie bylismy 2 dni na spacerze bo grad i deszcz padal a maly po chorobie ale dzis juz idziemy.

Chorby byl ? co mu bylo ? nawet niewiedzialam bidulek /...

A my nie lubimy kaszy bleee... no czasem zjemy raz na 3 m ale koniecznie z sosem pieczeniowym ciemnym wtedy upcheniemy jakos hehe :-)

Do góry