reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

ile wasze dzieci jedzą?
mój to dopiero zaczął jeść po 150ml
a010.gif
a010.gif

180-210, ale to jest Bebilon Pepti dla podejrzanych alergików itd, więc mniej wartościowe mleczko niż te pachnące mleczka bez recepty

reklama
:)
po mezu ma tlko jedna czesc ciala
:D hahaha

ja tez dzis w zlym humorze..bo niewyspana..;/
rysiu naprawde podobny do ciebie:)
czytałąm kidys, że lubisz dżem znaczy ryśka, widziałas ten drugi film?

HAHAHAHA dobre :-)
A tak na serio to dobrze, że wprowadziłaś dietę, bo potem Julka miałaby problemy...wiesz rozwojowe (trudno by jej było zacząć chodzić) i zdrowotne (duże obciążenie nóżek, rozepchany żołądek). Ja pod tym względem Alana pilnuje, bo jakby mu ktoś dawał co 2 godz jeść, to by pewnie zjadł. A potem bym miała problemy :-( Teściowa szczególnie naciska na to, że on za mało je :szok: dlatego jak go zaniosę do niej (np jak idę na zakupy), to od razu po jedzeniu, żebym nie musiała jej mleka dawać...wczoraj np bardzo się dziwiła, że mleczka nie przyniosłam jej, bo chciała go nakarmić, gdy jej zaczął marudzić...nosz kurde śpiący był to marudził! A ja jej twardo mówię, że jedzenie ma o 20.00 i koniec. Wg niej daje też za mało mu mleka. a ile mam mu dawać? 280? ogłupiała kobita....
u mnie tez zawsze tak jest, że jak dziecko marudzi, to głodne, wkurza mnie to!

moja jada po 120/150
mika dzieki za checi z tymi butelkami
ale wolałm sama zamowic
ok ok :-)

180-210, ale to jest Bebilon Pepti dla podejrzanych alergików itd, więc mniej wartościowe mleczko niż te pachnące mleczka bez recepty
a mój je nutramigen hahaha :-D więc dopiero paskudztwo :-D

Witam się ja też sie wyspałam mały zjadł o 20 o 2 i obudził się o 7. Mój zjada 150ml a wieczorem to nawet 250ml mleka z kleikiem.
jestem pod wrażeniem że wasze dzieci potrafią wtrąbić więcej niż 200ml :-D no szok :-D

mody śpi juz pół godziny ja wysuszyłam włosy do konca jako tako ułożyłam.trzeba dokoczyc prasować i odkukurzyc i wyjść z psami o losie!ale mam takiego lenia!!

reklama
ile wasze dzieci jedzą?
mój to dopiero zaczął jeść po 150ml
a010.gif
a010.gif
No to Cie zaskoczę- Lidka ciągnie 100ml, czasem troche więcej, czasem mniej. 120 próbowałam jejostatnio dać to nie dała rady , wypiła 100 i ulała potężnym strumieniem. A wszamanko co 3-3,5 godziny ostatnio
HAHAHAHA dobre :-)
A tak na serio to dobrze, że wprowadziłaś dietę, bo potem Julka miałaby problemy...wiesz rozwojowe (trudno by jej było zacząć chodzić) i zdrowotne (duże obciążenie nóżek, rozepchany żołądek). Ja pod tym względem Alana pilnuje, bo jakby mu ktoś dawał co 2 godz jeść, to by pewnie zjadł. A potem bym miała problemy :-( Teściowa szczególnie naciska na to, że on za mało je :szok: dlatego jak go zaniosę do niej (np jak idę na zakupy), to od razu po jedzeniu, żebym nie musiała jej mleka dawać...wczoraj np bardzo się dziwiła, że mleczka nie przyniosłam jej, bo chciała go nakarmić, gdy jej zaczął marudzić...nosz kurde śpiący był to marudził! A ja jej twardo mówię, że jedzenie ma o 20.00 i koniec. Wg niej daje też za mało mu mleka. a ile mam mu dawać? 280? ogłupiała kobita....
Hehe, chyba wszystkie babcie twierdza że dzieci głodzimy i mrozimy;) No i zdecydowanie za mało nosimy- przynajmniej u mnie tak jest

Do góry