reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
looo ale Ci dobrze ze sie widzialas z laseczka z forum:)
co u nich chyba dawno nie pisala..albo pisala jak mnie nie bylo..;/

odezwala sie jakos przedwczoraj.... chyba wszystko ok z tego co pamietam.... natalka twierdzi ze Lenka to szogun a jak byly u mnie to byla jak aniolek za to moja darla sie ile wlazlo.....
fajne spotkania sa z forum... ja sie spotkalam jeszcze z dziewczynami z bb ale z reionalnego! naprawde frajda jest! mam teraz kolezanki ktore maja dla mnie czas bo te bezddzietne to chyba mniej czasu maja dla tych co maja dzieci:):):):)
jednak matka matke lepiej zrozumie:)

dobry:-)

mama wyspana
dzis mala jak zjadła o północy
to obudziła sie opiero o 7
po tym co ostatnio było to bomba:happy:

kasiek rychu to mama zagłosowane

luzna ja prasuje bo lubie proste rzeczy:laugh2:
zboczenie :blink:
fajnie ze u neurologa ok

wczoraj gadałyśmy o tym co nasze dzieci umieją i wyobraźcie sobie że dzisiaj nagle, tak znikąd Wojtek zaczął się elegancko sam podciagać do siedzenia! podaje mu palce, a on siup i już siedzi :-) no sam się tak podciąga a ja jestem z niego taka dumna że szok hihihi ;-)

to ciasto orzechowe pycha!! dzisiaj wkleje przepis :-)

goniaa fajnie że zaczynasz tu pisać :-D a powiedz, jak wogóle twoja córcia ma na imie? ;-)

ooooo... ja bede tyle sie reprodukowac az uda mi sie synka urodzic... hehe zartuje...
druga ciaza bedzie planowana (mam nadzieje) i zamierzam kupic urzadzenie do obserwacji swojego cyklu i bede starala sie celowac w chlopca.. oczywiscie najwazneijsze by bylo zdrowe i bedzie tak samo upragnione jak julcia... ale chcialabym miec synusia:):):):)
ja zakupiłam testy owulacyjne i też mi pomogły ustrzelić chłopca hahah ;-) choć chciałam dziewczynkę.. bo testy pokazują owulacje na 24h przed (albo 12? nie pamiętam już), więc jeśli jest bzykanko to i zawsze chłopak ;-) na poprawienie można poszaleć w łożku jeszcze kolejne 2 dni odkąd wyjdą dwie kreski :-) i chłopak murowany :-)

Znam już przyczynę drapania się Michała :) być może to całe AZS to właśnie nic innego jak:
WODA ...... wczoraj już po kąpieli miałam swoje podejrzenia ale wolałam to sprawdzić po kilku razach :)
A że jestem teraz z młodym u mamy i tutaj jakość wody jest superancka :) to wyszło samo z siebie ...... po 2 dniach zmiany się zmniejszyły a moje dziecko się nie czochra :D

Tylko pozostaje teraz kwestia powrotu do domu i co dalej ?:) wozić baniakami wodę od mamy czy kupować litry baniaków i gotować wodę w garach :/
witaj w klubie ;-) ja mojemu do każdej kąpieli przefiltowuje wodę i gotuje! innego wyjścia nie ma
c045.gif

Albo kąp w mineralnej wodzie :-)

poza tym to...
byłam wczoraj z Wojtkiem u dermatologa i ma Łojotowkowe zapalenie skóry i AZS
a010.gif
a010.gif

dostał maści, tysiąc zaleceń i dziś już o niebo lepiej z nim :-D

i z tej okazji wprowadzam dziś ziemniaka, bo kazała coś temu dziecku wkońcu podać do jedzenia :tak:

reklama
ja zakupiłam testy owulacyjne i też mi pomogły ustrzelić chłopca hahah ;-) choć chciałam dziewczynkę.. bo testy pokazują owulacje na 24h przed (albo 12? nie pamiętam już), więc jeśli jest bzykanko to i zawsze chłopak ;-) na poprawienie można poszaleć w łożku jeszcze kolejne 2 dni odkąd wyjdą dwie kreski :-) i chłopak murowany :-)

heheh dzieki jak zaplanujemy i sie uda to sie pochwale:):):):):)

Do góry