reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
looo ale Ci dobrze ze sie widzialas z laseczka z forum:)
co u nich chyba dawno nie pisala..albo pisala jak mnie nie bylo..;/

odezwala sie jakos przedwczoraj.... chyba wszystko ok z tego co pamietam.... natalka twierdzi ze Lenka to szogun a jak byly u mnie to byla jak aniolek za to moja darla sie ile wlazlo.....
fajne spotkania sa z forum... ja sie spotkalam jeszcze z dziewczynami z bb ale z reionalnego! naprawde frajda jest! mam teraz kolezanki ktore maja dla mnie czas bo te bezddzietne to chyba mniej czasu maja dla tych co maja dzieci:):):):)
jednak matka matke lepiej zrozumie:)

dobry:-)

mama wyspana
dzis mala jak zjadła o północy
to obudziła sie opiero o 7
po tym co ostatnio było to bomba:happy:

kasiek rychu to mama zagłosowane

luzna ja prasuje bo lubie proste rzeczy:laugh2:
zboczenie :blink:
fajnie ze u neurologa ok

wczoraj gadałyśmy o tym co nasze dzieci umieją i wyobraźcie sobie że dzisiaj nagle, tak znikąd Wojtek zaczął się elegancko sam podciagać do siedzenia! podaje mu palce, a on siup i już siedzi :-) no sam się tak podciąga a ja jestem z niego taka dumna że szok hihihi ;-)

to ciasto orzechowe pycha!! dzisiaj wkleje przepis :-)

goniaa fajnie że zaczynasz tu pisać :-D a powiedz, jak wogóle twoja córcia ma na imie? ;-)

ooooo... ja bede tyle sie reprodukowac az uda mi sie synka urodzic... hehe zartuje...
druga ciaza bedzie planowana (mam nadzieje) i zamierzam kupic urzadzenie do obserwacji swojego cyklu i bede starala sie celowac w chlopca.. oczywiscie najwazneijsze by bylo zdrowe i bedzie tak samo upragnione jak julcia... ale chcialabym miec synusia:):):):)
ja zakupiłam testy owulacyjne i też mi pomogły ustrzelić chłopca hahah ;-) choć chciałam dziewczynkę.. bo testy pokazują owulacje na 24h przed (albo 12? nie pamiętam już), więc jeśli jest bzykanko to i zawsze chłopak ;-) na poprawienie można poszaleć w łożku jeszcze kolejne 2 dni odkąd wyjdą dwie kreski :-) i chłopak murowany :-)

Znam już przyczynę drapania się Michała :) być może to całe AZS to właśnie nic innego jak:
WODA ...... wczoraj już po kąpieli miałam swoje podejrzenia ale wolałam to sprawdzić po kilku razach :)
A że jestem teraz z młodym u mamy i tutaj jakość wody jest superancka :) to wyszło samo z siebie ...... po 2 dniach zmiany się zmniejszyły a moje dziecko się nie czochra :D

Tylko pozostaje teraz kwestia powrotu do domu i co dalej ?:) wozić baniakami wodę od mamy czy kupować litry baniaków i gotować wodę w garach :/
witaj w klubie ;-) ja mojemu do każdej kąpieli przefiltowuje wodę i gotuje! innego wyjścia nie ma
c045.gif

Albo kąp w mineralnej wodzie :-)

poza tym to...
byłam wczoraj z Wojtkiem u dermatologa i ma Łojotowkowe zapalenie skóry i AZS
a010.gif
a010.gif

dostał maści, tysiąc zaleceń i dziś już o niebo lepiej z nim :-D

i z tej okazji wprowadzam dziś ziemniaka, bo kazała coś temu dziecku wkońcu podać do jedzenia :tak:

reklama
ja zakupiłam testy owulacyjne i też mi pomogły ustrzelić chłopca hahah ;-) choć chciałam dziewczynkę.. bo testy pokazują owulacje na 24h przed (albo 12? nie pamiętam już), więc jeśli jest bzykanko to i zawsze chłopak ;-) na poprawienie można poszaleć w łożku jeszcze kolejne 2 dni odkąd wyjdą dwie kreski :-) i chłopak murowany :-)

heheh dzieki jak zaplanujemy i sie uda to sie pochwale:):):):):)

Do góry