reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
dziewczyny z innej beczki, mieli wasi faceci wieczory kawalerskie pewnie..były jakieś panienki do tańczenia? :p

tak bez kobitek !!

a ja nie karmie i wlasnie pije sobie drinka :)
Piwa nie lubie ... :)

ja bym sie musiala czeos mocniejszego napic bo mnie cosik lamie ...

Dobra mam w końcu gg :) gdyby ktoś chciał to piszę teraz a potem skasuję :)
3344546

ja cie juz mam :D

Buuuuuuuuu miałyście tyle nie pisać!!!
Jak zwykle nikt mnie nie czyta..nikt nie pamięta że Tomeczek ma dziś 5 miesięcy....nikt nie komentuje mich zdjęć:-D:-D:-D;-);-);-);-);-)

He he nadrobiłam!!!!
I nawet już zdążyłam posprzątać po robotnikach..i mam nowe okna:-D:-D:-D

Hania też ma dzień dziecka bo została u dziadków na noc:-D

Nessi posyłam ci wiadomość na gg!!!

jak to przeciez cale rano byly zyczenia ...

wykonane Pani administrator:)

kurcze dziewczyny jestem w szoku, ja wam sie chce znowu studiowac!! :)
ja nie moge zrobić licencjata!! mecze sie z fizjologia czlowieka juz chyba 3 lata!!nie liczać okresu ciaży i wychowywania Damiana!!ale w przyszłym roku sprobuje to dokonczyć!!w rodzinie to już zaklady robia, czy skoncze studia:)
minełam się z powołaniem, chyba ja bym chciała jak lajtway weterynarie zrobic:)
Trzeba dużo bioli znać.. Nie jestem z niej dobra, za dużo szczegółów, a ja tak kocham zwierzaki.
Moim kierunkiem jest BHP:) Wydawać by się mogło - nudne, ale wcale nie:)

reklama
Do góry