hej a ja sie dzis slabo czuje ... katar mnie dopadl i gardlo napitala ... obym malucha nei zarazila ...
Kuruj sie!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej a ja sie dzis slabo czuje ... katar mnie dopadl i gardlo napitala ... obym malucha nei zarazila ...
Kopciuszku ale mi dałaś po oczach![]()
witam po cudownej nocy
mały się budził co 2-3 godz .. dla mnie to koszmar bo moje dziecko do tej pory budziło się raz w nocy
stwierdziłam że chyba nadszedł dzień że trzeba podkręcić laktacje butelkową bo mały chyba jest głodnytak więc właśnie wtrąbił 150ml mleka i gada
mój butelkowy też ma teraz kryzys i nagle chce jeść więcej, tylko że u mnie wystarczy zwiększyć ilość mleka w butli ;-) a wy cyców nie podkręcicie nagle do większej produkcji ;-) kurcze szkoda że się tak nie da zrobić, no nie?![]()
![]()
![]()
![]()
hej a ja sie dzis slabo czuje ... katar mnie dopadl i gardlo napitala ... obym malucha nie zarazila ...