reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Kopciuszku ale mi dałaś po oczach:-D:-D:-D:-D

Tak tylko ze pisalam drukowanymi literami a to cos nie tak poszlo:wściekła/y::tak:Przeciez Tomek-Aga mialo byc z wielkich liter:-D

witam po cudownej nocy
mały się budził co 2-3 godz .. dla mnie to koszmar bo moje dziecko do tej pory budziło się raz w nocy :dry:

stwierdziłam że chyba nadszedł dzień że trzeba podkręcić laktacje butelkową bo mały chyba jest głodny :-D tak więc właśnie wtrąbił 150ml mleka i gada :tak:

mój butelkowy też ma teraz kryzys i nagle chce jeść więcej, tylko że u mnie wystarczy zwiększyć ilość mleka w butli ;-) a wy cyców nie podkręcicie nagle do większej produkcji ;-) kurcze szkoda że się tak nie da zrobić, no nie?
a050.gif

e010.gif
e010.gif
e010.gif

No szkoda ze sie tak nie da:tak:ale dzis obudzil sie tylko 2 razy wiec juz lepiej:-)

U mnie juz majstry klada plytki:-)tylko ze dzis poloza na sciany i przyjda dopiero w poniedzialek bo podloga i reszta scian slabo schna:wściekła/y::-(

hej dziewczynki:) u mnie jak na razie slonce za oknem ale widac ze wietrznie.Na szczescie nic nie leci z nieba:)
u nas nocka ok:) maly obudzil sie raz na karmienie i chyba tez juz mu nie starcz te 180ml na noc bo jeszcze tydz temu budzil sie dopiero na am rano a teraz juz ok 4rano,musze chyba na noc zwiekszyc porcje :)

co do obcasow to tez uwielbiam mega obcasy:) teraz to nawet na str erotycznej w allegro wyszukalam swietne hihi wysle wam linka hihih obcas ma az 13cm:) troche takie hmmm... ale co tam:) Ostrzeżenie - strona tylko dla dorosłych - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

Ech Kopciuszku jak ja ci zazdroszczę że juz tak daleko jesteście:tak::tak::tak:
Wyobraż sobie jak moja łazienka teraz wygląda..okno wymienione na mniejsze czyli przymurówke całą widać...parapetu brak więc się sypie:no:
Ale przynajmniej wszędzie już posprzątałam:-)

Czy już wszystkie doczytały że wczoraj sobie żartowałam że nikt o nas nie pamięta:-D:-D:-D
Toż ja bym zasnąć w nocy nie mogła gdybym was nie nadrobiła:-)
Uzależniona jestem:-D

przyda sie troche zdrowka !!! dzieki dziewczyny !!

a mi skonczyli wyswietlac serial JAG !!!!!!!!!!!!1 i co ja teraz bede ogladac ??? jeden serial na dzien to troche malo !!!!

a na spacer to do apteki pojde !!! masakra !!! do tego zimnica niemozliwa !! a doiero na tesciowa wrzeszczalam ze ma w piecu nie palic bo juz maj za pasem ... chyba musze ja przeprosic !!

reklama
Mea!
Aniaslu prosila bys przygotowala liste osob i sie z nia skontaktowala.
nie wiem czy juz to wiesz bo pisze to w 1szej kolejnosci jeszcze bez nadrabiania.

Do góry