reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Ale mam lenia, jak diabli, Piotr dawno spi a Antek bajki oglada a matka przy kompie siedzi, no kto widział takie rzeczy:-( dawno juz powinien spać, rano do przedszkola a mi sie nawet go kapać nie chce, niedobrze ze mną-( Myślę, czy dzisiaj mu dnia dziecka nie zrobić;-)

reklama
aaa cherie przypomniałam sobie!!! na przełomie 3/4 miesiąca jest kryzys laktacyjny! może akurat go masz? wtedy dziecko chce jeść więcej niż ty masz pokarmu i tylko poprzez częste przystawianie produkcja mleka ustawi się znowu do dziecka :-)
to my chyba to mialysmy wlasnie...trwalo 2 tygodnie...dla mnie to bylo polaczenie skoku rozwojowego z kryzysem laktacyjnym...ot tak 2w1dnym ;)))

głowa mnie boli. wszystko przez te papierosy...
Mirek pali, Krzysiek pali, niby na strychu ale jednak smród czuć na dole.

powiedziałm Krzyśkowi że jeśli zamierza palić niech kupi e-papierosa (moi rodzice takie mają i są zadowoleni). nie śmierdzi, jest "zdrowszy" i nieszkodliwy dla niepalących.
kupił.
oby szybko przyszedł bo aż mi niedobrze jak mnie przytula...

wlasnie marta przeczytalam ,ze mialas ochote dzien dziecka Antosiowi zrobic.
My tez kilka razy zroiimy dzien dziecka Maxowi i jaos z brudu nie umarl :)
A dzis...
Mamy dwie lazienki. Jedna z naszej sypialni i ma tylko prysznic a druga na korytarzu z wanna.
I w tej na korytarzu moj syn Ernest rozsiadl sie na teonie dokladnie o 19.
I stekal ta chyba z pol godziny a Max spiacy. Skoro z tego stekania nie wynikalo ,ze lazienka szybko sie zwolni postanowilismy ze Max wezmie prysznic. :)
I dzisiaj - po raz pierwszy kapal sie z tata pod prysznicem. A jaki byl zadowolony :)
I jaka mine mial smieszna. Jezyk wywalal bo mu woda na buzke chlapala.

Dobra mam w końcu gg :) gdyby ktoś chciał to piszę teraz a potem skasuję :)
[skasowane] :)

Ostatnia edycja:
quote_icon.png
Napisał magda85-gdańsk
dziewczyny z innej beczki, mieli wasi faceci wieczory kawalerskie pewnie..były jakieś panienki do tańczenia? :p
u nas było tak ze ja miałam spotkanie w kolezankami pojechałysmy na działeczke i tam piłysmy winko, piwko i plotkowałysmy a męzuś pojechał na inna działkę z kolegami i tam pili grila robili i na koniec sie skończyli i poszli spac....

reklama
głowa mnie boli. wszystko przez te papierosy...
Mirek pali, Krzysiek pali, niby na strychu ale jednak smród czuć na dole.

powiedziałm Krzyśkowi że jeśli zamierza palić niech kupi e-papierosa (moi rodzice takie mają i są zadowoleni). nie śmierdzi, jest "zdrowszy" i nieszkodliwy dla niepalących.
kupił.
oby szybko przyszedł bo aż mi niedobrze jak mnie przytula...

cherie tylko ty sie tam dzielnie trzymaj!!

Ostatnia edycja:
Do góry