reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
nie chodzilo mi teraz akurat o forum... poprostu nie mam juz sil by przjmowac sie forum .. wystarcza klopoty finansowe ktore daly ciut nadzieji i poki co dupa... moj maz mnie dzis uszczesliwil bo poczta kwiatowa wyslala mi piekny bukiet z bilceikiem kocham cie zono!
tak mi sie milo zrobilo ze szok! chociaz cos
a015.gif
gdyby mój chociaż raz na taki pomysł wpadł... och :-)

hmm..jakby ci to wytłumaczyc..
rozumiem, że nie chcesz żeby obcy ludzie ogladali Julke i twoja rodzinke, ale ja i myślę ze inne dziewczyny z forum tez pewnie są ciekawe co julka nowego potrafi i jakie minki strzela, a kasując nas ze swojej tajnej grupy odbierasz nam taka możliwość:) ja nie bede napewno wklejać tam swoich fot, ja zostane przy starym albumie. przez to, że mam inne zdanie od twojego usunełaś mnie z listy. myślę, że nudno by było na świecie gdyby każdy był taki sam i miał takie samo zdanie. to ze ja nie chcę tam umieszczać swoich zdjęć nie znaczy, że nie chce oglądać julki- forumowe stronwomen.
nie wiem czy udało mi sie przekazac to co mam na myśli:)
Ooo właśnie patrzę a ja już nie mam zaproszenia:p
Nawet nie miałam kiedy je obejrzeć..:p:p Oj Daffi:p!

mysle, ze skoro nam tu jest tak dobrze a tworzenie nowych grup wzbudza takie emocje to niech kazda postara sie dowiedziec jak zamknac nasz glowny watek. piszmy i naciskajmy na administratorow forum. pomozmy mei.
wszystko zostanie po staremu tylko bezpieczniej
po co zmieniac cos co jest dobre.
jak juz sie zamkniemy to skasujemy zamknieta grupe.
Świetna myśl tylko czy tak się da..

Kurcze, teściowa zadzwoniła i mi mówi kogo mam na chrzciny zaprosić, babcię Radka to jeszcze rozumiem, ale ona chce żebyśmy zaprosili też sąsiadkę:szok: bo wiele razy prosimy ją o pomoc nad kotem czy kwiatami. Też mi powód. Dawno się na nią nie denerwowałam, ale dziś poszła o krok za daleko. Jeszcze wąty ma, że wszystko na ostatnią chwilę robimy i co to ma być, że ja jeszcze ubranka nie mam. "Rajstopki musisz kupić" mówi, a co ja jakaś ułomna jestem i dziecka ubrać nie umiem? Jakoś Staś nigdy zaniedbany nie chodził. Podniosła mi ciśnienie.
ech te teściowe...poraz kolejny dziekuje Bogu, ze moja jest extra :) U Nas a raczej u Radka w rodzine robia chrzciny na 30-40 osób.Ja powiedziałam,że nic takiego nie bede robila i mam to gdzieś jak się pobrażają...zaprosiliśmy tylko rodziców , moją babcie i rodzenstwo,które było jednoczesnie chrzestymi...w sumie 12 osob :)

reklama
Oj Daffi , Daffi.
Ponioslo Cie.
Nie bede nic na ten temat pisala bo brak mi slow.
Najwyrazniej masz dosc ciezki okres w zyciu i jakiegos malego dola i do tego brak wiary w siebie.
Szkoda ,ze wyladowujesz to na nas.
Ja sie nie zgadzaz zadnymi zarzutami jakie umiejscowilas w swoim poscie.
Prawda jest ka ze jest nas 30 bab.
Nie jest latwo o kompromisy i jednakowe opinie.
Mysle ,ze jestes troszke przewrazliwiona.
I mimo ,ze Cie bardzo lubie powinnas lekko sie zdystansowac do sytuacji i przemyslec wszystko jeszcze raz

Do góry