reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

szczerosc na forum ? dobrze byc szczerym ale
przeciez nigdy nie wiemy kto jest po drugiej stronie.... a tymbardziej czy jes szczery ;;;

vide cul fide :):tak:

reklama
Czytam i czytam, od kilku dni mnie świerzbi żeby napisać co myślę, piszę a potem kasuję post bo nie chcę niepokoju wprowadzać. Ale już wytrzymać nie mogę.
Dafii tu nie chodzi o ciebie, żeby to z góry było jasne. Ja uważam, że dodatkowy zamknięty jest zbędny. Powód - bo część z nas może się tym faktem poczuć urażona i odsunięta na boczny tor. Nie chodzi o to, że pomysł do bani, tylko o to, że zaczynamy się czuć nieswojo. Ja jestem takim typem człowieka, że bzdur pisać nie lubię, jestem umysł ścisły, polonistką nigdy nie byłam, nie neguję tych co to potrafią i lubią, a ostatnio czuję się zmuszana do pisania postów by przynależeć do jakiejś grupy, w efekcie, bo naturę mam buntowniczki, piszę coraz mniej. Mimo, że jestem od początku czuję się jak nowicjuszka i popieram te dziewczyny, którym jest przykro, rozumiem je, zresztą ja również otrzymałam zaproszenie, a teraz zostałam usunięta z grupy. Nie podoba mi się ta cała sytuacja. Czasami mam ochotę sobie tylko poczytać, ale kogo będę czytać jak wszystkie pójdą rozmawiać i dzielić się doświadczeniami na zamkniętym?
Może ktoś się na mnie pogniewa, ale tym razem nie skasuję posta, trudno, co ma być to będzie.

amen !!! uwazam ze stara zamknieta grupa powinna zostac tak jak jest ... jak sa jakies drazliwe kwestie to nalezy je pisac tam zeby problemow nie bylo ... fotki tez jak chcecie mozna tam zamieszczac ... no i trzeba dac zaproszenie tym co go jeszcze nie maja - o to juz sie u asicy doprosze :)

:D :D :D Rozwaliłaś mnie. :D

Ja wkładam do takiej miseczki z podgrzewacza i tak podgrzewam. Ale żeby to było szybko ciepłe to nie powiem - strasznie wkurzające. Chyba będę robić jak Daffi jak Mały sie troche bardziej rozje bo z mikrofalówką się nie zaprzyjaźniłam.

ja mikrofali uzywam od samego poczatku !! i to co mama stacha napisala - trzeba uwazac bo nierownomiernie grzeje !!!

ja z 1 administartorka mam kontak t na zawolanie.. kiedy do niej napisze za chwile od razu sie odzywa.. jesli chcecie bym do niej napisala to prosze mik pwoiedziec.. nie bede robic nic sprzecznego z wasza wola.

I dopiero teraz o tym mowisz babo jedna :)
Napisz do niej ze usilnie staramy sie zamknac nasz glowny watek i nie wiemy jak to zrobic.
Tyle tylko .

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny :-)
Wkońcu nadrobiłam, ale z tymi nowymi wątkami/grupami trochę się pogubiłam i nie mam pojęcia o co łazi :laugh2:

Uwazam jednak ze nie powinno byc dwoch grup
albo przechodzimy wszystkie albo zadna
Ja sie czyje jakby mnie ktos trzy razy zakrecik z zamknietymi oczami - nie wiem o co chodzi... jeszcze sie nie polapalam a juz po wszystkim :(
O,o,o dokładnie odczuwam to samo ;-)

kurcze dziewczyny to takie problemowe to podgrzewanie? w sensie tak długo? ja myslalam ze to wystarczy do wrzatku na chwile i juz gotowe.
Z podgrzewaniem butelek sama mam problem. Korzystam z podgrzewacza, ale wydaje mi się że to mleko jest za gorące i czekam aż trochę ostygnie :-( Nigdy nie wiem jaka powinna być właściwa temperatura :no:

laski kupilam buty slubne, zaje.iście leżały jak przymierzałam, mega wygodne, łatwo się zakładały..a teraz masakra ledwo co wciskam noge!! zakładam je i probuje w nich chodzic zeby sie rozciagneły, ale nogi bola mega!! mam nadzieje ze sie przyzwyczaje! kumpela dziś zobaczyła i mówi, że obcas mały, a on ma 8 cm!! dla mnie to wystarczająco duzo:)

Hej dziewczyny :-)
Z podgrzewaniem butelek sama mam problem. Korzystam z podgrzewacza, ale wydaje mi się że to mleko jest za gorące i czekam aż trochę ostygnie :-( Nigdy nie wiem jaka powinna być właściwa temperatura :no:

jak nasz mały nie chciał cyca na poczatku to pił moje odciagniete z butli. mi w szpitalu mowili,ze temperatura pokojowa, więc mleko odciągałam i czekało w pokoju na szafce na karmienie, nie podgrzewałam nic. chyba ze stało w lodowce to podgrzewałam tak, żeby po sprawdzeniu na nadgarsku nic nie czuć:)

reklama
laski kupilam buty slubne, zaje.iście leżały jak przymierzałam, mega wygodne, łatwo się zakładały..a teraz masakra ledwo co wciskam noge!! zakładam je i probuje w nich chodzic zeby sie rozciagneły, ale nogi bola mega!! mam nadzieje ze sie przyzwyczaje! kumpela dziś zobaczyła i mówi, że obcas mały, a on ma 8 cm!! dla mnie to wystarczająco duzo:)
rozciagaj rozciagaj bo buty sa mega wazne na weselichu zeby nogi nie odmowiły posłuszeństwa :-)

Do góry