reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

kasia ja nic nie ignoruje, tylko my jeszcze nie jesteśmy tak zaawansowani w jedzeniu:) my tylko cyc, zwykły ze stanika, nie z mikrofali:)

ok rozumiem, to twoja galeria:) więc ja nie muszę mieć tak dostępu:) będę podgladała w agugu (pod suwaczkiem) jakie wrzucasz foty wiec chociaz cos zobacze:)

nie moja! miala byc nasza! nie ma moja twoja!
luzik

reklama
DAFF ja lubie wszytskie laski z forum nie szukam tu zadnych zaczepek ani sie nigdy nie zloszcze na czyjes posty..
swoje zdanie mozna miec..jak komus nie pasuje niech nie dolacza...
a forum jest dla wszystkich i jezeli masz potrzebe zalozenia takiej grupy i sa chetni to najwyrazniej ma sens!!
i ktorakolwiek by czegos nie otworzyla, to chcialabym dolaczyc i miloby mi bbylo jakbym dostawala zaproszenia...

twoja postawa inspiruje mnie na przyszlosc!

kasia ja nic nie ignoruje, tylko my jeszcze nie jesteśmy tak zaawansowani w jedzeniu:) my tylko cyc, zwykły ze stanika, nie z mikrofali:)

:D :D :D Rozwaliłaś mnie. :D

Ja wkładam do takiej miseczki z podgrzewacza i tak podgrzewam. Ale żeby to było szybko ciepłe to nie powiem - strasznie wkurzające. Chyba będę robić jak Daffi jak Mały sie troche bardziej rozje bo z mikrofalówką się nie zaprzyjaźniłam.

hehe rozbawilas mnie:)
:)

Czytam i czytam, od kilku dni mnie świerzbi żeby napisać co myślę, piszę a potem kasuję post bo nie chcę niepokoju wprowadzać. Ale już wytrzymać nie mogę.
Dafii tu nie chodzi o ciebie, żeby to z góry było jasne. Ja uważam, że dodatkowy zamknięty jest zbędny. Powód - bo część z nas może się tym faktem poczuć urażona. Nie chodzi o to, że pomysł do bani, tylko o to, że zaczynamy się czuć nieswojo. Ja jestem takim typem człowieka, że bzdur pisać nie lubię, jestem umysł ścisły, polonistką nigdy nie byłam, nie neguję tych co to potrafią i lubią, a ostatnio czuję się zmuszana do pisania postów by przynależeć do jakiejś grupy, w efekcie, bo naturę mam buntowniczki, piszę coraz mniej. Mimo, że jestem od początku czuję się jak nowicjuszka i popieram te dziewczyny, którym jest przykro, rozumiem je, zresztą ja również otrzymałam zaproszenie, a teraz zostałam usunięta z grupy. Nie podoba mi się ta cała sytuacja. Czasami mam ochotę sobie tylko poczytać, ale kogo będę czytać jak wszystkie pójdą rozmawiać i dzielić się doświadczeniami na zamkniętym?
Może ktoś się na mnie pogniewa, ale tym razem nie skasuję posta, trudno, co ma być to będzie.

też jestem bunytowniczką i mam swoje zdanie i cenie szczerość. kiedys na drzwiach od pokoju miałam napisane grunt to bunt hehe dobre to było:)

mysle, ze skoro nam tu jest tak dobrze a tworzenie nowych grup wzbudza takie emocje to niech kazda postara sie dowiedziec jak zamknac nasz glowny watek. piszmy i naciskajmy na administratorow forum. pomozmy mei.
wszystko zostanie po staremu tylko bezpieczniej
po co zmieniac cos co jest dobre.
jak juz sie zamkniemy to skasujemy zamknieta grupe.

:D :D :D Rozwaliłaś mnie. :D

Ja wkładam do takiej miseczki z podgrzewacza i tak podgrzewam. Ale żeby to było szybko ciepłe to nie powiem - strasznie wkurzające. Chyba będę robić jak Daffi jak Mały sie troche bardziej rozje bo z mikrofalówką się nie zaprzyjaźniłam.

:)
kurcze dziewczyny to takie problemowe to podgrzewanie? w sensie tak długo? ja myslalam ze to wystarczy do wrzatku na chwile i juz gotowe.

twoja postawa inspiruje mnie na przyszlosc!

hehehe powiemw iecej aj was wszystkie kocham na swoj sposob,...:)
bo tak naprawde nie mam jzu znajomych..
nie dosc ze odlaczyly nas km to tez dziecko bo juz nie maja stacji u mnie w mieszkaniu gdzie zawsze wbyly drzwi dla nich otwarte...

znalazlam was i mimo ze was nie widzialam to wam mowie o wszystkim (prawie bo jedyne o czym nie pisze to lozkowe sprawy bo mam zasade ze to moje i meza a nie kolezanek):)

nie mam zadnych uprzedzen..i przyznam sie ze na samym poczatku myslala ze niektorym sie wydaje ze sa starsze i madrzejsze..
ale teraz juz akceptuje wszystkie:)
ze tak powiem nauczylam sie was kochane:)

Jeśli chodzi o mikrofalę, to ja też narazie nie mam potrzeby ale nie uważam tego za zły pomysł. Mikrofale nie są radioaktywne, jedynie podgrzewają. Co niebezpieczne - robią to nierównomiernie, dlatego po ogrzaniu należy zawartość wymieszać, bo w jednym miejscu może być jedzonko chłodne, a w innym tak gorące, że aż parzy.
Jest to wynalazek dla ludzi, łatwy i szybki w obsłudze. Tak jak auto, ja jeżdżę 13 lat i nie wyobrażam sobie życia bez tego udogodnienia, choć kiedyś były spory 'kto prowadzi'.

hehehe powiemw iecej aj was wszystkie kocham na swoj sposob,...:)
bo tak naprawde nie mam jzu znajomych..
nie dosc ze odlaczyly nas km to tez dziecko bo juz nie maja stacji u mnie w mieszkaniu gdzie zawsze wbyly drzwi dla nich otwarte...

znalazlam was i mimo ze was nie widzialam to wam mowie o wszystkim (prawie bo jedyne o czym nie pisze to lozkowe sprawy bo mam zasade ze to moje i meza a nie kolezanek):)

nie mam zadnych uprzedzen..i przyznam sie ze na samym poczatku myslala ze niektorym sie wydaje ze sa starsze i madrzejsze..
ale teraz juz akceptuje wszystkie:)
ze tak powiem nauczylam sie was kochane:)

wez u mnie ze znajomymi jest podobnie..dziś załapam troche doła z tego powodu, ale juz sobie poszedł i znowu mam dobry humor..ludziom sie wydaje, że jak sie pojawia dziecko, to czlowiek sie mega zmienia, nie da sie z nim pogadac o niczym innym jak tylko o kupach:) ja o kupach pisze wam, bo wiem ze mnie zrozumiecie:) hehe
ja jestem naprawde wyluzowana, wiem ze sie zmieniłam, ale kurde da sie ze mna pogadac a nawet piwa napić:)

reklama
mysle, ze skoro nam tu jest tak dobrze a tworzenie nowych grup wzbudza takie emocje to niech kazda postara sie dowiedziec jak zamknac nasz glowny watek. piszmy i naciskajmy na administratorow forum. pomozmy mei.
wszystko zostanie po staremu tylko bezpieczniej
po co zmieniac cos co jest dobre.
jak juz sie zamkniemy to skasujemy zamknieta grupe.

ja z 1 administartorka mam kontak t na zawolanie.. kiedy do niej napisze za chwile od razu sie odzywa.. jesli chcecie bym do niej napisala to prosze mik pwoiedziec.. nie bede robic nic sprzecznego z wasza wola.

Do góry