reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Ślicznie z brązowymi:) mój będzie już miał niebieskie napewno... Bo tatusiu.

Ostatnio odkryłam, że Aleks nawet znamię ma po tacie. A ma na lewym udzie z zewnątrz taką plamę koloru kawy z mlekiem a Aleks na prawym identyczną:) Krew też oczywiście po tatusiu 0rh+ (ja mam A rh-) włosy po tacie, tylko brodę po mnie:p

Mi się ciężko przestawić przyznam :0 bo ja się strasznie do tego jego błękitu przyzwyczaiłam ... i tak jakoś dziecko mi inaczej wygląda :)) zmian żadnych u niego jeszcze nie widzę, ale zauważyłam, że ma dołeczki w polikach - ale nie wiem po kim :D

No to się Aleksowi ksero taty na udzie zrobiło :)) tata pewnie dumny jak paw!

reklama
Mi się ciężko przestawić przyznam :0 bo ja się strasznie do tego jego błękitu przyzwyczaiłam ... i tak jakoś dziecko mi inaczej wygląda :)) zmian żadnych u niego jeszcze nie widzę, ale zauważyłam, że ma dołeczki w polikach - ale nie wiem po kim :D

Ojjj tak taki zadowolony, że szok.

No mi też by było trudno się przestawić, już przyzwyczaiłam się do błękitnych oczek:)

Ja ostatnio kupiłam w cenie 34zł w sklepie. Te same na allegro są za 20zł+11zł przesyłka (link poniżej). Są naprawdę dobrej jakości, jak oglądałam w sklepach chińskie za 26zł to były do bani.
PUZZLE Piankowe PODŁOGOWE Baby Mix HIT 4 WZORY (995024549) - Aukcje internetowe Allegro

Też fajne :-) i cena korzystna :tak:
witam
Dziecko mi zasnęło w końcu...Muszę na niego uważać, bo zaczął fikać i teraz na łóżku samego go nie mogę rano zostawić - przekręca się ostro na brzuch z plecków i tak wędruje po łóżeczku :szok: i teraz ciągle tak chce :szok:

Wczoraj odwiedziłam ginkę - wg niej z ginekologicznego punktu widzenia rana po cc całkowicie zagojona :szok: Nawet coś wspomniała o 2 ciąży :-D:-D
Tak czy siak mogę w nią zajść jak chce :-D podkreślam CHCĘ :-D
Nota bene czekałam 1,5 godziny na parę minut wizyty wrrrrr

Teraz posprzątam troszkę i wracam

Dołeczki ma po e-cioci:-D;-)
A te zdjęcie to sobie normalnie skopiuje i na pulpit obok Tomeczka dam:-D:-D:-D

Brązowe :))

Niebieskich u Nas nie miał po kim mieć :)
ŚLicznie wyglada:tak:
Witam sie z rana z kawką;-)
Niezbyt dziś wyspana jestem bo Tomek oczywiście budził sie tak jakby wcale kleiku nie pił:wściekła/y: w dodatku wstał o 6.30 bo mu się kupy zachciało a jak zmieniałam mu już czystego pampersa to się tak slicznie do mnie uśmiechnał...takie wielkie oczy zrobił..więc chciałam go jeszcze ucałować w okrągły brzusio...a on fik postawił siusiaka...i całe łóżko obsikane:szok::-D
Zaraz też Hania wstała i po spaniu....
biedna...katar juz jej nie leci..ale ponoć zielony jest najgorszy...ale ma straszną chrypkę i kaszel...tylko że flegamina chyba działa bo ładnie odkaszluje:tak:

Maarta jak czytam te nazwy drzewek:szok: normalnie jak będę miała chwilę czasu to zrobię zdjęcia tego ogrodu i wam podeśle....tylko trudno bedzie mi go ująć na jednym zdjęciu:baffled:

I w dodatku ze zmianami będę musiała i tak poczekać aż ciotka umrze:-D absolutnie nie życzę jej śmierci ale teraz nic nie da zmienić hi hi:-D
Maliny mi powyrywała i ziemniaki zasadziła:szok: W zeszłym roku nawet między róże ziemniaki wcisła:laugh2: A ma już 87 lat:szok:

I my ciężką noc mieliśmy;-(
Rób zdjęcia i podsyłaj :tak:
A ciotka widze w sile wieku hehehe ze ma kobieta siły mając tyle lat!!!! szok!!!!

Piotruś skończył 4,5 miesiąca i ma już pierwszego zęba! :tak:

Co prawda do końca jeszcze nie wyszedł bo dopiero połowa.... no i bidulek męczy się.:-(

Witajcie mój robaczek zrobił mi pobudkę o 6 a teraz smacznie śpi ale niebawem jedzonko więc tylko patrzeć jak się obudzi. Wczoraj rozpoczęliśmy wprowadzanie nowych pokarmów na pierwszy rzut poszła dynia z ziemniakami i nawet że smakowała kupka była ładna więc dziś damy troszkę więcej.

W dzień dobry TVN mówili o tym słynnym filmiku na YT...oczywiście teorię spiskową obalili, mówiąc, że to eksplodowała broń BORowców...o głosach nawet nie wspomnieli oczywiście, tylko o strzałach.

reklama
A tak wyglądał po pierwszym posiłku...
micha.jpg

Do góry