reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
W dzień dobry TVN mówili o tym słynnym filmiku na YT...oczywiście teorię spiskową obalili, mówiąc, że to eksplodowała broń BORowców...o głosach nawet nie wspomnieli oczywiście, tylko o strzałach.

Tylko mnie dziwi to. Skoro broń to dlaczego nie były to równe serie(naboje przecież nie różnią się grubością łuski), to było jak wystrzał a nie wybuch, no i dlaczego głosów nie skomentowali

Tylko mnie dziwi to. Skoro broń to dlaczego nie były to równe serie(naboje przecież nie różnią się grubością łuski), to było jak wystrzał a nie wybuch, no i dlaczego głosów nie skomentowali

Właśnie to mnie zastanawia...wiesz w końcu teraz Rosja to nagle nasz przyjaciel po katastrofie i nie można podejrzewać ich o nic :no:
No i pewnie zauważyłaś, że jak puszczają juz ten filmik to bez głosu :szok: Widziałam w TVN 24 całkowicie wyciszony ten film...

Dołeczki ma po e-cioci:-D;-)
A te zdjęcie to sobie normalnie skopiuje i na pulpit obok Tomeczka dam:-D:-D:-D

No ciocia! pulpit jest zarezerwowany dla Tomeczka! no-no! :-D

Piotruś skończył 4,5 miesiąca i ma już pierwszego zęba! :tak:

Co prawda do końca jeszcze nie wyszedł bo dopiero połowa.... no i bidulek męczy się.:-(

O kurcze, szybko :) a który to ząbalek tak kiełkuje ?:)

Wyobrażam sobie to co przechodzisz razem z Nim i nie wyobrażam sobie jak ja temu podołam :baffled: Bardzo markotny ?

A tak wyglądał po pierwszym posiłku...
Zobacz załącznik 237559

Super wyglądał! I widzę mama, że już się Minio telefonu dorobił pierwszego :D

Właśnie to mnie zastanawia...wiesz w końcu teraz Rosja to nagle nasz przyjaciel po katastrofie i nie można podejrzewać ich o nic :no:
No i pewnie zauważyłaś, że jak puszczają juz ten filmik to bez głosu :szok: Widziałam w TVN 24 całkowicie wyciszony ten film...

Nie mogą siać paniki w Państwie :)

Hej dziewczynki ja juz wstalam o 6 jak zwykle bo moj maly spi do 6 gora do 6;30 a dzis to od 4;30 nie spal i gadal do siebie uderzal rekoma o siatke z lozeczka i machal nogami wstalam zobaczyc co on robi a ten walnal usmiech i zaczal sie wyginac jeszcze bardziej ale poszlam dalej w kime a ten tak sobie w lozeczku buszowal do 6 i nas nie wolal normalnie on chyba z rana lubi sobie polezec bo jak sie obudzi to z godzinke lezy bez zabawek i cos tam zawsze robi:) no ale 4 to juz przegiecie. Pojezdzilam z rana na orbitreku zreszta robie to 6 razyw tygodniu tylko w niedziele mam wolne i dzis wlaczylam program nr 4 i poziom nr 6 hahah myslalam ze wyzione ducha ale wolno waga spada wiec trzeba cos ruszyc. Wykapalam sie zjadlam sniadanko nadrobilam Was maly zasnal przed chwilka ale spi pol godziny wiec zaraz sie obudzi.
Paulus gratulacje super ze bierzeciez slub koscielny na pewno uda Ci sie schudnac!!!

Dobra. Śniadanie zaliczyłam :/ indyk ,rzodkiew i ani grama serka żółtego! ja już nie wiem jak on smakuje :(
Teraz pozostaje sprzątanie, i pakowanie maneli bo jedziemy do mojej mamy :) sobie troszku odpocznę :>

reklama
Do góry