reklama
Pauluś89
Grudzień 2009
W dzień dobry TVN mówili o tym słynnym filmiku na YT...oczywiście teorię spiskową obalili, mówiąc, że to eksplodowała broń BORowców...o głosach nawet nie wspomnieli oczywiście, tylko o strzałach.
Tylko mnie dziwi to. Skoro broń to dlaczego nie były to równe serie(naboje przecież nie różnią się grubością łuski), to było jak wystrzał a nie wybuch, no i dlaczego głosów nie skomentowali
aga6671
Mama Hani i Tomka
Piotruś skończył 4,5 miesiąca i ma już pierwszego zęba!
Co prawda do końca jeszcze nie wyszedł bo dopiero połowa.... no i bidulek męczy się.:-(
Ooooo..gratulacje dla zęboczka
A ciotka jest niemozliwa..ona juz nóg dobrze nie umie podnieść, chodzi o 2 kulach ale w domu nie usiedzi
A tak wyglądał po pierwszym posiłku...
Zobacz załącznik 237559
Ale zadowolony z siebie
NeSSi
Moderatorka
W dzień dobry TVN mówili o tym słynnym filmiku na YT...oczywiście teorię spiskową obalili, mówiąc, że to eksplodowała broń BORowców...o głosach nawet nie wspomnieli oczywiście, tylko o strzałach.
Autor strony zrobił analizę tegoż filmiku klatka po klatce ...
Zdjęcia ze Smoleńska 2
luuuzna
Mama Alanka
Tylko mnie dziwi to. Skoro broń to dlaczego nie były to równe serie(naboje przecież nie różnią się grubością łuski), to było jak wystrzał a nie wybuch, no i dlaczego głosów nie skomentowali
Właśnie to mnie zastanawia...wiesz w końcu teraz Rosja to nagle nasz przyjaciel po katastrofie i nie można podejrzewać ich o nic
No i pewnie zauważyłaś, że jak puszczają juz ten filmik to bez głosu Widziałam w TVN 24 całkowicie wyciszony ten film...
NeSSi
Moderatorka
Dołeczki ma po e-cioci;-)
A te zdjęcie to sobie normalnie skopiuje i na pulpit obok Tomeczka dam
No ciocia! pulpit jest zarezerwowany dla Tomeczka! no-no!
Piotruś skończył 4,5 miesiąca i ma już pierwszego zęba!
Co prawda do końca jeszcze nie wyszedł bo dopiero połowa.... no i bidulek męczy się.:-(
O kurcze, szybko a który to ząbalek tak kiełkuje ?
Wyobrażam sobie to co przechodzisz razem z Nim i nie wyobrażam sobie jak ja temu podołam Bardzo markotny ?
A tak wyglądał po pierwszym posiłku...
Zobacz załącznik 237559
Super wyglądał! I widzę mama, że już się Minio telefonu dorobił pierwszego
NeSSi
Moderatorka
Właśnie to mnie zastanawia...wiesz w końcu teraz Rosja to nagle nasz przyjaciel po katastrofie i nie można podejrzewać ich o nic
No i pewnie zauważyłaś, że jak puszczają juz ten filmik to bez głosu Widziałam w TVN 24 całkowicie wyciszony ten film...
Nie mogą siać paniki w Państwie
karnitynka1982
Fanka BB :)
Hej dziewczynki ja juz wstalam o 6 jak zwykle bo moj maly spi do 6 gora do 6;30 a dzis to od 4;30 nie spal i gadal do siebie uderzal rekoma o siatke z lozeczka i machal nogami wstalam zobaczyc co on robi a ten walnal usmiech i zaczal sie wyginac jeszcze bardziej ale poszlam dalej w kime a ten tak sobie w lozeczku buszowal do 6 i nas nie wolal normalnie on chyba z rana lubi sobie polezec bo jak sie obudzi to z godzinke lezy bez zabawek i cos tam zawsze robi no ale 4 to juz przegiecie. Pojezdzilam z rana na orbitreku zreszta robie to 6 razyw tygodniu tylko w niedziele mam wolne i dzis wlaczylam program nr 4 i poziom nr 6 hahah myslalam ze wyzione ducha ale wolno waga spada wiec trzeba cos ruszyc. Wykapalam sie zjadlam sniadanko nadrobilam Was maly zasnal przed chwilka ale spi pol godziny wiec zaraz sie obudzi.
Paulus gratulacje super ze bierzeciez slub koscielny na pewno uda Ci sie schudnac!!!
Paulus gratulacje super ze bierzeciez slub koscielny na pewno uda Ci sie schudnac!!!
reklama
gratulujemy i oby jak najszybciej wyszedł i nie meczył piotrusiaPiotruś skończył 4,5 miesiąca i ma już pierwszego zęba!