Ja ostatnio kupiłam w cenie 34zł w sklepie. Te same na allegro są za 20zł+11zł przesyłka (link poniżej). Są naprawdę dobrej jakości, jak oglądałam w sklepach chińskie za 26zł to były do bani.
PUZZLE Piankowe PODŁOGOWE Baby Mix HIT 4 WZORY (995024549) - Aukcje internetowe Allegro
Hmm, ospa bierze się ze specyficznego wirusa, jego następna forma to półpasiec, nie słyszałam by powodował też zapalenie spojówek, no ale nie będę podważać autorytetu lekarza. Wracając do dyskusji o tym czy rodzinka zachowała się fair - to oczywiście się nie zachowała, szczególnie, że o to prosiliście. I nie jesteście przewrażliwieni.
Pauluś, gratuluję, cieszę się razem z Tobą.
A ja mam problem. Zalałam sąsiadów!!! Poszedł mi zawór i kapało z niego, ja nie zauważyłam bo to pod brodzikiem gdzie jest spadek więc nie wypłynęło mi na łazienkę tylko poszło na dół. Nie znam rozmiaru zniszczeń, ponoć poszło po plastikowych panelach
, które mają na suficie i kapało po ścianie w pokoju, gdzie jest tapeta. Czy któraś ma wiedzę co robić w takiej sytuacji, jak mam tą sprawę załatwić? Jak wycenić ich straty? Oczywiście poczuwam się do odpowiedzialności ale nie chcę żeby za moją forsę wyremontowali sobie coś czego im nie zniszczyłam ( o ile w ogóle coś zniszczyłam bo woda cieknąca po wytapetowanej ścianie w moim odczuciu może co najwyżej odkleić tapetę). Help!
A jeszcze muszę zdemontować kabinę (to już R zrobił) i brodzik (który póki co jest nie do ruszenia) by hydraulicy przyszli rano wymienić ten zawór. I to wszystko teraz gdy muszę na gwałt przygotowywać chrzciny.