reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Aga kiedy na prawko idziesz się zapisać?:p:p
Ja miałam się zapisać, ale teraz przed ślubem mam już wystarczająco dużo gonitwy z wszystkim i nie mam głowy do prawka.

reklama
Georgina dziękujemy
calus.gif

ale mnie gardło boli :-(

hej dziewczynki:)
my wróciliśmy do domku kolo 18, wykapalismy młodego (pluskał sie ze mna w wannie, było super:) ), nakarmiłam go i teraz sobie smacznie śpi, zasnął sam:)
wyjazd sie udał, mały był bardzo grzeczny jestem z niego dumna:) a troche wrażeń dzis miał:)
my do synka mówimy dziub, dziubek, dziubas, a jak o nim komus opowiadam, to często mówię mały, młody:)

A gdzie byliscie na tej wycieczce?

No za 3 tyg będziemy się o tej porze bawić na swoim weselu:p
Niby wsjo.. Tzn w pon. ostatnie poprawki w sukni (Bozia mi wzrostu nie dała to trza troszkę skrócić) i po niedzieli próbna fryzura, próbny makijaż i próbne malowanie pazurków mam...:)

my bierzemy slub 29 maja. mój J musi jeszcze sobie wybrać surdut:) jeszcze nie mamy menu i nie wiem co z kościołem, w sensie z przystrojeniem kościoła..jeszcze spowoedz..ech boje sie, że będą problemy z rozgrzeszeniem.. :)

na wysieczce byliśmy w Gołuniu, na kaszubach mamy tam domek letniskowy i trzeba było zrobić porzadki po zimie:)
my tez życzymy wszystkiego najlepszego Danielkowi i Igorkowi wiki (chyba dobrze zapamietałam, że tez dzis macie 4 miesiecznice:) )

reklama
Do góry