reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

A my dziś sporo poza domem byliśmy. Wpierw z teściową i J oraz Małą u prababci Martyniątka a potem na długim spacerze w parku z Małą. Dotleniła się:)

Mała wczoraj dostała po siostrzeńcu J leżaczek/bujaczek. Bardzo jest z niego zadowolona!
A ja też się cieszę bo to zawsze jakieś urozmaicenie dla niej:)

reklama
hej dziewczynki:)
my wróciliśmy do domku kolo 18, wykapalismy młodego (pluskał sie ze mna w wannie, było super:) ), nakarmiłam go i teraz sobie smacznie śpi, zasnął sam:)
wyjazd sie udał, mały był bardzo grzeczny jestem z niego dumna:) a troche wrażeń dzis miał:)
my do synka mówimy dziub, dziubek, dziubas, a jak o nim komus opowiadam, to często mówię mały, młody:)

reklama
georgina z tego co kojarze to tez zaraz bierzecie ślub:) macie juz wszystko przygotowane?
No za 3 tyg będziemy się o tej porze bawić na swoim weselu:p
Niby wsjo.. Tzn w pon. ostatnie poprawki w sukni (Bozia mi wzrostu nie dała to trza troszkę skrócić) i po niedzieli próbna fryzura, próbny makijaż i próbne malowanie pazurków mam...:)

Do góry