reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

A my dziś sporo poza domem byliśmy. Wpierw z teściową i J oraz Małą u prababci Martyniątka a potem na długim spacerze w parku z Małą. Dotleniła się:)

Mała wczoraj dostała po siostrzeńcu J leżaczek/bujaczek. Bardzo jest z niego zadowolona!
A ja też się cieszę bo to zawsze jakieś urozmaicenie dla niej:)

reklama
hej dziewczynki:)
my wróciliśmy do domku kolo 18, wykapalismy młodego (pluskał sie ze mna w wannie, było super:) ), nakarmiłam go i teraz sobie smacznie śpi, zasnął sam:)
wyjazd sie udał, mały był bardzo grzeczny jestem z niego dumna:) a troche wrażeń dzis miał:)
my do synka mówimy dziub, dziubek, dziubas, a jak o nim komus opowiadam, to często mówię mały, młody:)

reklama
georgina z tego co kojarze to tez zaraz bierzecie ślub:) macie juz wszystko przygotowane?
No za 3 tyg będziemy się o tej porze bawić na swoim weselu:p
Niby wsjo.. Tzn w pon. ostatnie poprawki w sukni (Bozia mi wzrostu nie dała to trza troszkę skrócić) i po niedzieli próbna fryzura, próbny makijaż i próbne malowanie pazurków mam...:)

Do góry