reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Czesc dziewczyny o nie ale piszecie :szok: bez kitu jak za czasów ciaży spokojne dzieciaczki macie:-D

My dzis po spacerku bylismy raz a potem masakra chcielismy pojsc spobie do eclerca na zakupy i co maly tak sie darl ze dwa razy sie wracalismy z wozkiem na gore na 4 p uspokoic malego nigdy w zyciu tak nie płakał masakra jakas....

dałam mu jabuszko z gerbera czyzyby mu nie poszlo?

niewiem..... kupilam mu zupke jarzynowa i kleik ryzowy dzis :)

Jutro konczymy 4 miesiace ale leci....

marta100 bidulek no oby sie wszystko udalo...i bylo juz po...a kiedy ten zabieg>? a co do sciagania czy nie niewiem ale my mamy nakaz raz w wodzie troszeczke sciagac malutko...:cool:

mika ładne drzwi :D ha tyle luknelam a i

anoola ale jak ktos wyslal B na co wyslal nie rozumiem

no wiecej nie mam czasu nadrabiac ;)

Aaa do naszego Szymcia mowimy czesto po imieniu ale bardzo czesto jego ksywki ida w ruch:
Rumpelek
Dziąsełko
Wilczek

U nas jest: Michcio, Robak, Zgutek

hehehe, u nas jest Danek, Danuś (moi rodzice), Nunuś (to ja) i Misio (mój mąż).

teraz bede ogladac relacje z warszawy ... chociaz szczerze powiem ze juz mam roztwor nasycony ... jeszcze tylko jutro pogrzeb ... i chyba odetchne ... moze to niepopularna opinia ale juz chce zeby sie to skonczylo i nareszcie niech pozwola w ciszy i spokoju przezywac rodzinom smierc bliskich ... bez kamer, pytan i zbednych deklaracji

amen!

Tez bym tak wolala ale mialam juz kiecke z sylwestra wiec nie musialam nic kupowac a ze do kostek to luz bo mam lydki jak Pudzian moj T mi spiewa ciagle Łyda Łydałciuuuuuuuu łyda łydałciuuuuuuuuu jee jeee:-D

heheh kochany ten Twoj.. ja mam tez mega lydki mozemy zrobic konkurs foto hihihihi
i jakbym mogla to bym sukienke do kostek kupila ale ja mam wielkie rece etraz wiec wygladam tez jak pudzian!

ja też dołączam do klubu! :laugh2: od noszenia Daniela mam ręce jak Pudzian, nogi to od zawsze miałam umięśnione (gimnastyka).

A swoją drogą dziwne trochę że zbiegł się pogrzeb z wybuchem wulkanu który spowodował takie utrudnienia, coś w tym musi być że natura przejęła pałeczkę;-)

a ja myślałam, że tylko mi w głowie teorie spiskowe :laugh2:

a mój szkrab skończył dziś 4 miesiące...
i miał atak kolki :-(
teraz już śpi, jesteśmy u moich rodziców do jutra.

dziewczyny a jak robicie dzieciakom ta kaszke mleczno ryzowa na gesto?? ja daje wieczorem kaczke ale tylko lyz na 180ml wody+proszek mleczka wiec to ma bardzo rzadkie. jak robiecie,prosze o przepis!!! :)
No ja jak robię kaszkę na gęsto co Mała je ją z miseczki to 4 lub 5 łyżek kaszki wsypuję do miseczki i trochę wody letniej wlewam:) Albo gorącą z zimną mieszam. Wychodzi gęste;)

A jak w butli daję to 4 łyżki kaszki, ok 100ml gorącej wody i potem zimnej dolewam tak by było letnie:)

reklama
Do góry