reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

dziewczynki a uwazacie ze ja tez juz moge tyle dawac? antos przeciez mies mlodszy od waszych dzieciaczkow...a i jeszcze to podejrzenie o skaze...czy to nie przeszkadza?? dodam jeszcze ze na razie daje dalej nan zwykly a nie mleczko dla dzieci ze skaza.

reklama
Laski czy Wasze dzieciaki też tak mają, że śpią na dworze/balkonach parę godzin? :szok: mój tak ma! Jakoś w godz między 10-13 śpi na balkonie jak kamień :szok: a dziś to już od 10 tak śpi :szok: w ogóle Aluś potrzebuje mega dawki snu! Całą noc śpi, a potem w dzień też by najlepiej ciągle spał. Najczęściej go przetrzymuje, żeby nie spał w dzień, ale on i tak potem robi się taki marudny, że tylko go położyć. I zaśnie mi na balkonie raz dwa.
my mamy identycznie:) maly nam przesypia calutka noc,potem zasypia co ok1,5-2godz a jesli na dworze lub balkonie to potrfi spac,spac,spac...potrafil by nawet przesypiac wtedy pory karmienia,ale tego to juz ja pilnuje zeby nie zaburzyc planu dnia:)

teraz bede ogladac relacje z warszawy ... chociaz szczerze powiem ze juz mam roztwor nasycony ... jeszcze tylko jutro pogrzeb ... i chyba odetchne ... moze to niepopularna opinia ale juz chce zeby sie to skonczylo i nareszcie niech pozwola w ciszy i spokoju przezywac rodzinom smierc bliskich ... bez kamer, pytan i zbednych deklaracji
Kurcze zgadzam sie w 100 %.
A swoją drogą dziwne trochę że zbiegł się pogrzeb z wybuchem wulkanu który spowodował takie utrudnienia, coś w tym musi być że natura przejęła pałeczkę;-)
He he a myślałam że tylko ja wierze w takie rzeczy.

A wogóle to Dzień Dobry :)

masz racje wszedzie tylko 17 marca...a dobrze wyliczylam urodzinki Julci???

Tak dobrze wyliczyłas:tak:
Jednak skasowałam ostatniego posta, bo po co macie wiedzieć co ja myślę.
A czemu skasowalas?Kurka niech kazdy pisze co mysli...

Witam,
u nas piekna pogoda jak na Anglie: sloneczko i zero wiatru(co sie rzadko zdaza). Julka ma akurat drzemke to ja troszke posprzatam i trzeba sie wybrac na jakis spacer, bo grzechem byloby nie wykorzystac takiej pogody. No i tatus jest w domu a nie w pracy wiec rodzinny spacerek. Juz sie nie moge doczekac jak dzis znowu podamy marchewke:)))

A moge wiedziec skad dokladnie jestes?Tzn w jakim miescie?

ja nie mam kiecki... mam spodnie i tunike:-)hahaha
No wlasnie mialas pokazac:tak:

Laski czy Wasze dzieciaki też tak mają, że śpią na dworze/balkonach parę godzin? :szok: mój tak ma! Jakoś w godz między 10-13 śpi na balkonie jak kamień :szok: a dziś to już od 10 tak śpi :szok: w ogóle Aluś potrzebuje mega dawki snu! Całą noc śpi, a potem w dzień też by najlepiej ciągle spał. Najczęściej go przetrzymuje, żeby nie spał w dzień, ale on i tak potem robi się taki marudny, że tylko go położyć. I zaśnie mi na balkonie raz dwa.

Moj tez zazwyczaj spi na dworze:tak:dzis spal juz od 10 do 12:30:tak:i potem okolo 15 idzie znowu na drzemke;-)

Hahahaha:-D:-D:-D

No własnie, czemu skasowałaś??? Chociaz przyznam sie i ja szczerze, ze czasami po napisaniu też kasuje;-) boję się żeby nikogo nie urazic.

Macie byc szczere,ja takie osoby lubie,nawet jak maja napisac cos przykrego:tak:

DAFFI milej zabawy;-)no i czekamy na relacje z weseliska:tak:

Ja wlasnie pieke ciasto,domek juz posprzatany wiec teraz moge poleniuchowac;-)

u nas dziś wkońcu świeci słoneczko, ale jest zimno ;-)

Nic sie nie martw;-)napewno powiedza kiedy macie zapalic,powinien to zrobic chrzestny i nie powinna mu zgasnac:no:niech uwaza bo to podobniez zly znak;-)

a nam przy Dominice zgasła :-(

dziewczyny a jak robicie dzieciakom ta kaszke mleczno ryzowa na gesto?? ja daje wieczorem kaczke ale tylko lyz na 180ml wody+proszek mleczka wiec to ma bardzo rzadkie. jak robiecie,prosze o przepis!!! :)

wystarczy wsypać więcej łyżeczek kaszki hihihi :-)

dziewczynki a uwazacie ze ja tez juz moge tyle dawac? antos przeciez mies mlodszy od waszych dzieciaczkow...a i jeszcze to podejrzenie o skaze...czy to nie przeszkadza?? dodam jeszcze ze na razie daje dalej nan zwykly a nie mleczko dla dzieci ze skaza.
nam alergolog zabroniła wprowadzać nowości jeśli jest skaza. No nie wiem jak to jest z podejrzeniem o skaze
c045.gif

He he a on wie że czekasz na zaręczyny?:-)
wie,ze bez tego nie zaczynam tematu;p...domysla sie na pewno:) kiedys mu tylko rzucilam haslo,ze nie spieszy mi sie za bardzo tylko,zeby nie przesadzil w druga strone cobym nie byla opisywana w gazetach....;p jako najstarsza panna mloda w historii dziejow;p;p;p;p;p heheh

Tez bym tak wolala ale mialam juz kiecke z sylwestra wiec nie musialam nic kupowac a ze do kostek to luz bo mam lydki jak Pudzian moj T mi spiewa ciagle Łyda Łydałciuuuuuuuu łyda łydałciuuuuuuuuu jee jeee:-D
hahaha ale sie usmialam;p hehehe moj mi spiewa plastusiowy pamietnik bo mam odstajace uszy;)choc tylko mnie to przeszkadza;p

Karnitynko, nic ważnego, ot takie moje frustracje. Ja już o tym zapomniałam.
A mnie mąż katuje muzyką poważną. I śniło mi się, że Jarosław brat kandyduje na prezydenta :-) Ja nie zagłosuje na pewno na tę opcję.

boziu jedyny toz koszmary ci sie snia po nocach !!!!

a z kawalow "barowych"

wiecie czemu kaczynskeigo pochowaja w przedsionku krypty pilsudskiego ??
bo ostatnia wola naczelnego wodza bylo spoczac przy zimnym Lechu !!!

Nadrobione:tak:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Jejciu jaka ja dziś szczesliwa jestem:-D:-D:-D
A jaka wyspana:szok:
Pisałam wczoraj że mały wtrąbił o 20.30 ponad 150 ml mleka mod. z kleikiem:tak:
I obudził się dopiero o 5.40:szok::szok::szok::szok::szok:
Jeny...ja tyle nie spałam od 5 miesięcy:-):-):-)

Tylko miałam pobudkę o 4 bo jeden cycek mi rozrywało...ale poleciałam do łazienki...spóściłam trochę mleka(a nawet całkiem sporo bo był twardy jak kamień i pełen grudek) i dalej leciałam spać:-D
Potem się napił i spał do 9.30:szok:
Mój kochany małz wziął Hanię koło 8 a ja spałam aż do 9:-D:-D:-D

No zyć nie umierać:tak::tak::tak:

Wolę nie myśleć o tym że to mógł być jakiś przypadek i Tomek więcej tak długo nie pośpi:confused2:

Daffi miłej zabawy:tak:
No prooooszę, ale super miałaś no:)

reklama
Do góry