reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Oj się rozpisałam ale jeszcze dodam:)

Za dużo było gapiów na miejscu katastrofy by mieli zastrzelić Naszych ludzi,a po drugie to kto normalny widząc taką katastrofę filmuje zamiast szukać ocalałych ?

reklama
Hej dziewczynki my juz wstalismy o 6;30 jak zawsze pocwiczylam maly sie pobawil w tym czasie na macie teraz pod karuzelka lezy krople okazaly sie zbawienne dzialalay do 6 rano nos caly czas odetkany jupii mozna powiedziec ze sie wyspalam (pomijajac fakt ze nasz maly budzi sie jeszcze 2 razy w nocy na jedzonko hihi ) no i jadlam sniadanko sobie nadrobilam Was zaraz kapiel i lazienke musze dzis ogarnac bo wczoraj cala chatke wypucowalam. Syrop podaje strzykawka i rewelacja ani kropelki nie wyplul wkladam mu boakiem i wciskam po troszeczku a on nawet sie nie krzywi wiec mam juz moja metode:)

Tak z nowosci to Szymek sie ciagle na brzuch przewala z pleckow a jak go klade pod karuzelka to co chwilke musze mu wyrywac zwierzaczki bo je lapie jak szalony i karuzela sie zatrzymuje hehe

Elizka no my na butli a lekarka mowi ze sa nowe wytyczne co do zywienia i im dluzej mleko tym lepiej ma mi dac te wytyczne jak pojdziemy na szczepienie ale ja sobie sciagnelam wytyczne z 2009 i bylo w nich ze 1 posilek dziennie powinien od 5 miesiaca byc niemleczny np zupka jakis przecier bo i troszke kleiku bezglutenowego no ale zobacze co ona mi da:)

kurde u nas znow leje...;/
nawet jak sie rozpogodzi na weekend to chmura po wulkanie przyjdzie...;/
macie zamiar wtedy wychodzic z dziecmi?? bo ja sama nie wiem czy to bedze mialo jakis wplyw..??:/

Witajcie mój maluch tak wczoraj szalał że o 23 dopiero zasnął w ogóle się rozregulował i od nowa trzeba będzie nad nim popracować. Mnie coś w rękę ugryzło i dłoń po zewnętrznej stronie mam spuchniętą i swędzi jak diabli macie jakiś sposób na uśmierzenie tego swędzenia?
Co do katastrofy to widziałam filmik i jestem zdania podobnego jak Nessi.

reklama
Do góry