U nas też pogoda do d..., i też nie wiem co ta chmura zawiera ale wiem że pył wulkaniczny jest szkodliwy na silniki samolotów i dlatego loty poodwoływano.kurde u nas znow leje...;/
nawet jak sie rozpogodzi na weekend to chmura po wulkanie przyjdzie...;/
macie zamiar wtedy wychodzic z dziecmi?? bo ja sama nie wiem czy to bedze mialo jakis wplyw..??:/
reklama
Hot chocolate
Mama Macola ;)
U nas znowu leje... wczoraj byłam na spacerze, ale dzisiaj mi się nie chce spacerować w taką ulewę Już wczoraj nieźle przemokłam ;-)
Co do katastrofy to powiem jedno: jak dowiedziałam się o niej to pierwsze co powiedziałam to było "aha, na pewno Polacy oskarżą Rosjan o zestrzelenie samolotu i wypowiedzą im wojnę "
Oczywiście żartowałam, ale jak widać nie za bardzo się myliłam
karnitynka, mi lekarka powiedziała, żeby dawać Maćkowi leki przez 4 dni ;-) Jak nie będzie poprawy to na wizytę... BTW, czy w Szczecinie widać już ten pył wulkaniczny z Islandii?
Co do katastrofy to powiem jedno: jak dowiedziałam się o niej to pierwsze co powiedziałam to było "aha, na pewno Polacy oskarżą Rosjan o zestrzelenie samolotu i wypowiedzą im wojnę "
karnitynka, mi lekarka powiedziała, żeby dawać Maćkowi leki przez 4 dni ;-) Jak nie będzie poprawy to na wizytę... BTW, czy w Szczecinie widać już ten pył wulkaniczny z Islandii?
D
daffodill
Gość
eliza pojawia sie na nk... moze nie ma czasu.....Nie wiem co z niadziwne trochetak samo zniknela Eliza.
karnitynka1982
Fanka BB :)
Ooo wlasnie ten syropek dostalismy a tantum verde mu psikam do buzki i nic nie marudzi czyli 5 dni mowisz MarzkaA co za syropek może Pulneo albo jakiś podobny to ja przy katarze 5 dni podawałam z tantum verde na smoczek.
D
daffodill
Gość
cześć dziewczynki, nadrobiłam pobieżnie, przepraszam, ale nie miałam czasu :-(
Daniel też zaczyna mi przesikiwać pieluchy. kupiłam już 4 i dalej to samo...
a tak poza tym to całe popołudnie przesiedziałam ze szwagierką na youtubie oglądając strzały po katastrofie w Smoleńsku, słyszałyście i widziałyście jakie jaja? filmik ponoć poszedł do prokuratury...
zastanawia tylko jeden fakt - pierwsze wiadomości były takie, że katastrofę przeżyły 3 osoby... i może faktycznie tak było...? tylko zlikwidowano je jako świadków, bo byli niewygodni...
ja slyszalam... na samym poczatku po tej katastrofie byly informacj ze 3 osoby zyja... najpierw mowili ze zaloga nie zna rosyjskiego a teraz sie okazuje ze znali.... ja mam wrazenie ze to byl zamach......
karnitynka1982
NO ja tez mam isc w poniedzialek na kontrole jak mu sie nie poprawi ale jestem dobrej mysli podam mu przez 4 dni i 1 wieczor mial w bonusie bo to po wizycie dostal i tylko wieczorem wiec bedzie miedzy 4 a 5 dni tak gdzies ogladalam program wlasnie ze syropek sie 4 dni podaje Jezeli chodzi pyl to ja nie wiem czy to tak pochmurno i ponuro jest czy to moze juz pyl hehe wczoraj byla piekna pogoda a dzis szaro buro.U nas znowu leje... wczoraj byłam na spacerze, ale dzisiaj mi się nie chce spacerować w taką ulewę Już wczoraj nieźle przemokłam ;-)
kurcze, Dominiśka mi nie daje doczytać spokojnie ;-)
nessi a może pierze uczula albo proszek skoro mówisz że w nocy się nasila?
nessi a może pierze uczula albo proszek skoro mówisz że w nocy się nasila?
faktycznie, na początku mówiono że trzy osoby żyją ;-) ale mnie się już nie chce o tym myśleć ani pisać, najlepiej na razie poczekać na czarną skrzynkę i tyle.. ;-)ja slyszalam... na samym poczatku po tej katastrofie byly informacj ze 3 osoby zyja... najpierw mowili ze zaloga nie zna rosyjskiego a teraz sie okazuje ze znali.... ja mam wrazenie ze to byl zamach......
karnitynka1982
Ja tez slyszalam tak bo tak mowili na poczatku ale nie chce mi sie wierzyc ze byl zamach tak sobie mysle ze w takiej sprawie trzeba byc bardzo ostroznym w osadach bo jest mnostwo emocji bardzo powazna tragedia i duzo faktow mozna w rozny spoosb interpretowac i oby to byla poprostu zwykla tragiczna katastrofa...ja slyszalam... na samym poczatku po tej katastrofie byly informacj ze 3 osoby zyja... najpierw mowili ze zaloga nie zna rosyjskiego a teraz sie okazuje ze znali.... ja mam wrazenie ze to byl zamach......
hej dziewczyny, ja wpadłam aby się przywitać i od razu pożegnać- spadam do pracy :-( coż tak to jest jak się ma własny biznes :-(
synek ze względu na obrażenia twarzy nie poszedł do szkoły i już od siódmej siedzi przed tv i ogląda durne bajki
u nas też straszna pogoda, szaro buro, nic się nie chce- może to przez tą chmurę pyłową???
synek ze względu na obrażenia twarzy nie poszedł do szkoły i już od siódmej siedzi przed tv i ogląda durne bajki
u nas też straszna pogoda, szaro buro, nic się nie chce- może to przez tą chmurę pyłową???
reklama
Ooo wlasnie ten syropek dostalismy a tantum verde mu psikam do buzki i nic nie marudzi czyli 5 dni mowisz Marzka
No jak mój Misiek miał katar to 5 dni kazała podawać a potem tylko disnemarem nawilżać.