reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

kurde u nas znow leje...;/
nawet jak sie rozpogodzi na weekend to chmura po wulkanie przyjdzie...;/
macie zamiar wtedy wychodzic z dziecmi?? bo ja sama nie wiem czy to bedze mialo jakis wplyw..??:/
U nas też pogoda do d..., i też nie wiem co ta chmura zawiera ale wiem że pył wulkaniczny jest szkodliwy na silniki samolotów i dlatego loty poodwoływano.

reklama
U nas znowu leje... wczoraj byłam na spacerze, ale dzisiaj mi się nie chce spacerować w taką ulewę :wściekła/y: Już wczoraj nieźle przemokłam ;-)

Co do katastrofy to powiem jedno: jak dowiedziałam się o niej to pierwsze co powiedziałam to było "aha, na pewno Polacy oskarżą Rosjan o zestrzelenie samolotu i wypowiedzą im wojnę :-D"
Oczywiście żartowałam, ale jak widać nie za bardzo się myliłam :sorry:

karnitynka, mi lekarka powiedziała, żeby dawać Maćkowi leki przez 4 dni ;-) Jak nie będzie poprawy to na wizytę... BTW, czy w Szczecinie widać już ten pył wulkaniczny z Islandii?

cześć dziewczynki, nadrobiłam pobieżnie, przepraszam, ale nie miałam czasu :-(

Daniel też zaczyna mi przesikiwać pieluchy. kupiłam już 4 i dalej to samo... :confused2:
a tak poza tym to całe popołudnie przesiedziałam ze szwagierką na youtubie oglądając strzały po katastrofie w Smoleńsku, słyszałyście i widziałyście jakie jaja? filmik ponoć poszedł do prokuratury...
zastanawia tylko jeden fakt - pierwsze wiadomości były takie, że katastrofę przeżyły 3 osoby... i może faktycznie tak było...? tylko zlikwidowano je jako świadków, bo byli niewygodni...

ja slyszalam... na samym poczatku po tej katastrofie byly informacj ze 3 osoby zyja... najpierw mowili ze zaloga nie zna rosyjskiego a teraz sie okazuje ze znali.... ja mam wrazenie ze to byl zamach......

U nas znowu leje... wczoraj byłam na spacerze, ale dzisiaj mi się nie chce spacerować w taką ulewę :wściekła/y: Już wczoraj nieźle przemokłam ;-)

Co do katastrofy to powiem jedno: jak dowiedziałam się o niej to pierwsze co powiedziałam to było "aha, na pewno Polacy oskarżą Rosjan o zestrzelenie samolotu i wypowiedzą im wojnę :-D"
Oczywiście żartowałam, ale jak widać nie za bardzo się myliłam :sorry:

karnitynka, mi lekarka powiedziała, żeby dawać Maćkowi leki przez 4 dni ;-) Jak nie będzie poprawy to na wizytę... BTW, czy w Szczecinie widać już ten pył wulkaniczny z Islandii?
NO ja tez mam isc w poniedzialek na kontrole jak mu sie nie poprawi ale jestem dobrej mysli podam mu przez 4 dni i 1 wieczor mial w bonusie bo to po wizycie dostal i tylko wieczorem wiec bedzie miedzy 4 a 5 dni tak gdzies ogladalam program wlasnie ze syropek sie 4 dni podaje :) Jezeli chodzi pyl to ja nie wiem czy to tak pochmurno i ponuro jest czy to moze juz pyl hehe wczoraj byla piekna pogoda a dzis szaro buro.

kurcze, Dominiśka mi nie daje doczytać spokojnie ;-)

nessi a może pierze uczula albo proszek skoro mówisz że w nocy się nasila?

ja slyszalam... na samym poczatku po tej katastrofie byly informacj ze 3 osoby zyja... najpierw mowili ze zaloga nie zna rosyjskiego a teraz sie okazuje ze znali.... ja mam wrazenie ze to byl zamach......
faktycznie, na początku mówiono że trzy osoby żyją ;-) ale mnie się już nie chce o tym myśleć ani pisać, najlepiej na razie poczekać na czarną skrzynkę i tyle.. ;-)

Ja tez slyszalam tak bo tak mowili na poczatku ale nie chce mi sie wierzyc ze byl zamach tak sobie mysle ze w takiej sprawie trzeba byc bardzo ostroznym w osadach bo jest mnostwo emocji bardzo powazna tragedia i duzo faktow mozna w rozny spoosb interpretowac i oby to byla poprostu zwykla tragiczna katastrofa...

hej dziewczyny, ja wpadłam aby się przywitać i od razu pożegnać- spadam do pracy :-( coż tak to jest jak się ma własny biznes :-(
synek ze względu na obrażenia twarzy nie poszedł do szkoły i już od siódmej siedzi przed tv i ogląda durne bajki:angry::angry::angry:

u nas też straszna pogoda, szaro buro, nic się nie chce- może to przez tą chmurę pyłową???

reklama
Do góry