D
daffodill
Gość
faktycznie, na początku mówiono że trzy osoby żyją ;-) ale mnie się już nie chce o tym myśleć ani pisać, najlepiej na razie poczekać na czarną skrzynkę i tyle.. ;-)
dokladnie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
faktycznie, na początku mówiono że trzy osoby żyją ;-) ale mnie się już nie chce o tym myśleć ani pisać, najlepiej na razie poczekać na czarną skrzynkę i tyle.. ;-)
Hej witam się z rana zaraz lecę oglądać ten filmik i się wypowiem co do mojego zdania.
Co do katarku to lekarka mi mówiła też, żeby psikać Disnemarem i wcale nie tak często odciągać glutków Fridą tylko jak najwięcej kłaść na brzuszku po psikaniu, żeby wydziellinka sama wylatywałą i ją wycierać chusteczką, bo nadużywanie Fridy podrażnie śluzówkę i jest bodźxem do produkcji więcej ilości wydzieliny
Alusiowi wisi Disnemar psiknę skrzywi się i uśmiechnie lepiej mu się po tym oddycha. Kur*a nie mogę filmiku odtworzyć a flasha ściągnąć nie mogę! Coś się pieprzy!
Jezu sorki co ja pisze.... piszesz o disnemarze a m ysle o sterimarze! sorki! ja sama uzywam disnemar ma lagodny psik i w ogole... sterimar jest fatalny! psika mocno i wszedzie a zazwyczaj w poowie butelki konczy sie cisnienie i nie idzie psiknac hehehe