reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
Hej witam się z rana:) zaraz lecę oglądać ten filmik i się wypowiem co do mojego zdania.
Co do katarku to lekarka mi mówiła też, żeby psikać Disnemarem i wcale nie tak często odciągać glutków Fridą tylko jak najwięcej kłaść na brzuszku po psikaniu, żeby wydziellinka sama wylatywałą i ją wycierać chusteczką, bo nadużywanie Fridy podrażnie śluzówkę i jest bodźxem do produkcji więcej ilości wydzieliny

Hej witam się z rana:) zaraz lecę oglądać ten filmik i się wypowiem co do mojego zdania.
Co do katarku to lekarka mi mówiła też, żeby psikać Disnemarem i wcale nie tak często odciągać glutków Fridą tylko jak najwięcej kłaść na brzuszku po psikaniu, żeby wydziellinka sama wylatywałą i ją wycierać chusteczką, bo nadużywanie Fridy podrażnie śluzówkę i jest bodźxem do produkcji więcej ilości wydzieliny

julka nie cierpi disnemaru!!! jak dla mnie to ja tezb bym nie chciala tym psikac sobie do nosa.

My po kontrolnym usg bioderek!
jest poprawa ale lewe biodro jeszcze nie jest jak powinno!
musimy sie pieluszkowac!!!!!!!!!
i znow za 2 mce trzeba do kontroli!
mam dosc!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Alusiowi wisi Disnemar:) psiknę skrzywi się i uśmiechnie:) lepiej mu się po tym oddycha. Kur*a nie mogę filmiku odtworzyć a flasha ściągnąć nie mogę! Coś się pieprzy!

w ogole zaloba jest do niedzieli...a my jutro mamy slub...
masakra... glupio sie z tym czujemy a ciocie i wujkowie nie ccha przyjechac bo zaloba narodowa!!!!!!!!
ale nikt nie mysli o tym zee wszystko jest rok wczesniej zalatwiane i ze polowa oplacona!!!!!!!

Alusiowi wisi Disnemar:) psiknę skrzywi się i uśmiechnie:) lepiej mu się po tym oddycha. Kur*a nie mogę filmiku odtworzyć a flasha ściągnąć nie mogę! Coś się pieprzy!

Jezu sorki co ja pisze.... piszesz o disnemarze a m ysle o sterimarze! sorki! ja sama uzywam disnemar ma lagodny psik i w ogole... sterimar jest fatalny! psika mocno i wszedzie a zazwyczaj w poowie butelki konczy sie cisnienie i nie idzie psiknac hehehe

Jezu sorki co ja pisze.... piszesz o disnemarze a m ysle o sterimarze! sorki! ja sama uzywam disnemar ma lagodny psik i w ogole... sterimar jest fatalny! psika mocno i wszedzie a zazwyczaj w poowie butelki konczy sie cisnienie i nie idzie psiknac hehehe

Ja miałam do wyboru Disnemar i Marimer i wolałam Disnemar.
Też słyszałąm, że łagodniejszy jest

reklama
Fakt sterimar tez mnie wkurza psika bokiem albo wcale i juz mi nie dziala kupie dzis to drugie a poki co to ja jade na soli fizjologicznej wkraplam ja i tyle to chyba na tej samej zasadzie dziala no i klade na brzusiu czesto po zakraplaniu ale jak mocno mu trzeszczy to odciagam :)

Do góry