reklama
magda85-gdańsk
Fanka BB :)
dzięki tylko my nie mamy możliwości suszyć na słońc bo w bloku mieszkamy na 3cim piętrze
aga6671
Mama Hani i Tomka
Magda85- zapomniałam Ci napisać. Plamki z kupki schodzą jak po praniu będziesz suszyć je na słońcu. Wiem bgo my na tetrze lecimy i uwierz mi mimo kupek pieluchy sa bielusieńkie. Na początku nie wierzyłam w ten sposób ale jednak...
No u nas niestety to się nie sprawdzało
Hani czasem zakładałam tetry..i jak nie zaprałam od razu..to nic nie dało słońce
Ale ja i tak jak tylko pogoda pozwala to wolę suszyć pranie na dworze
a ja nie przeczytam o co chodzi bo nie wiem gdzie jest jakiś zamknięty wątek :-(
podobno alergie wywołują robaki....
moja córa miała i teraz Wojtka też chce przebadać, tylko od 2tyg próbuje złapać jego kupe a mi się nie udaje bo robi zbyt wodniste i wsiąkają do pampersa
zresztą rpzeczytajcie sobie tu
Inwazja Robaków Jelitowych Przyczyną Chorób. Lamblia a Astma i Alergie.
podziwiam
potwierdzam!Kasiek- ale Ty przecież dobreze wyglądasz! Chyba e fotoszopujesz zdjęcia na nk
Kochane mnoje dzoiewczynki z problemami skórnymi typu AZS u bobaskow- mialam dzis wykład o alergii- objawy takie jak azs dają też robaki- wiem, wiem... każda mysli że dzieciaczki nie mają skąd się tego cholerstwa nabawić... Ale ja bym dla pewności zrobiła badania koproskopowe- szczególnie tym mamom polecam, które maja starsze dzieci lub zwierzaka w domu
Podobno bardzo dużo niemowląt ma teraz robaczyce- takie informacje mam z instytutu matki i dziecka
Lecę do mojego krzykacza, zajrzę później
moja córa miała i teraz Wojtka też chce przebadać, tylko od 2tyg próbuje złapać jego kupe a mi się nie udaje bo robi zbyt wodniste i wsiąkają do pampersa
serio na tetrze?Magda85- zapomniałam Ci napisać. Plamki z kupki schodzą jak po praniu będziesz suszyć je na słońcu. Wiem bgo my na tetrze lecimy i uwierz mi mimo kupek pieluchy sa bielusieńkie. Na początku nie wierzyłam w ten sposób ale jednak...
ja tez posprzatalam, wykapalam sie...
obad zrobiony...
dzis zupa brokulowa krem z grzankami i spagetti....
maly zjadl pol sloika zupki jarzynowej i lezy na macie
ale rozkimna z tymi kupami i robakami..
az chyba mu zrobie badanie..;/
chociaz nie jest uczulony sprawdze
obad zrobiony...
dzis zupa brokulowa krem z grzankami i spagetti....
maly zjadl pol sloika zupki jarzynowej i lezy na macie
ale rozkimna z tymi kupami i robakami..
az chyba mu zrobie badanie..;/
chociaz nie jest uczulony sprawdze
Witam u nas pogoda względna ale po szczepieniu nie wychodzimy na dwór, właśnie czytam artykuł o robakach ciekawy artykuł.
mnie osoiscie on przeraza
i na sama mys o alergiach zaczynam sie doszukiwac...
moj ma stale czerwone poliki ale wiem ze wystawilam go na slonce kilka razy bez kremu....
czy sa jakies inne objawy skazy lub uczulen??
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
kochana a dlaczego niw wychodzicie na dwor po szczepieniu?? czy nie wolno?? kurcze a ja z malym na spacerku bylam,a wczoraj byl szczepiony...Witam u nas pogoda względna ale po szczepieniu nie wychodzimy na dwór, właśnie czytam artykuł o robakach ciekawy artykuł.
lajtway
Serio serio Na noc pampers idzie bo nie chce jej rozbudzać przy zmianie. Ale w ciągu dnia tetróweczki. I szczerze mówiąć nie widzę wielkiej różnicy- czasu mi to dużo nie zajmuje, tyle co pranie o rozwieszenie, bo przyznam się że u nas to się tylko koszule prasuje. Zwariowałabym jakbym miała wszystko prasowac- a koszule też misiek sobie sam prasuje. I tak mam masę zajęć- bobas, dom ogarnąć, obiad zrobić i na zajęcia codziennie pobieca ja nie przeczytam o co chodzi bo nie wiem gdzie jest jakiś zamknięty wątek :-(
potwierdzam!
serio na tetrze?podziwiam
reklama
Mexi
DZiewczyny doradźcie coś na odparzenia.
Moja myszka ma odparzoną siśkę już z 2 tygodnie prawie. Początkowo były tam bąbelki. Teraz bąbelki zeszły ale jest to jeszcze czerwone. Chyba jej to nie boli, bo nie płacze ani nic, jak jej to nacieram.
Próbowałam już:
-Sudocrem
- Nivea krem na odparzenia
- Linomag
- Emolium
Sudocrem i Nivea to dość fajnie przysuszyły, ale teraz dalej to nie chce zejść. Pieluchy zmieniamy często i małą ostatnio wietrzę. Właśnie teraz sobie leży z gołą dupką o patrzy na karuzelę. Czym to zwlczyć?>?????
Moja myszka ma odparzoną siśkę już z 2 tygodnie prawie. Początkowo były tam bąbelki. Teraz bąbelki zeszły ale jest to jeszcze czerwone. Chyba jej to nie boli, bo nie płacze ani nic, jak jej to nacieram.
Próbowałam już:
-Sudocrem
- Nivea krem na odparzenia
- Linomag
- Emolium
Sudocrem i Nivea to dość fajnie przysuszyły, ale teraz dalej to nie chce zejść. Pieluchy zmieniamy często i małą ostatnio wietrzę. Właśnie teraz sobie leży z gołą dupką o patrzy na karuzelę. Czym to zwlczyć?>?????