reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
Hi hi napisała że napisała TOBIE:-D:-D:-D
Przynajmniej ja tak to zrozumiałam...zresztą nie wazne....
chyba zostałyśmy tu same:-)

Kopciuszku dzięki za rade, teraz zaczne tak tak robić, w sumie już zaczęłam, bo misiek znowu się obkupkał..
chyba zadna nia zauważyła mojego pytania odnośnie smoczka. nasz młody od wczoraj ssie smoczek przeznaczony dla dzieci powyżej 6go miesiąca. czy mu to nie zaszkodzi? a moze taki jego urok, że wszystko musi miec za duże? za duży smok, za duże pieluchy?? :)
ja nie wiem jak się usówa konto, więc nie pomogę, nie wiem nawet o kogo chodzi. mam nadzieję, że sprawę uda sie rozwiązać.
ja troche poprasowałam, rozwiesiłam pranie dziubasa, wypadałoby odkurzyć i obiad ugotować:) pytanie tylko czy karkówka się zdaży rozmrozić. nasz synek dzisiaj sobie wkrecił, że musi leżeć ciągle na brzuchu:) teraz włąśnie rozpracowywuje zabawki na macie:) chociaż słysze, że już mu cieżko, bo mega steka i sapie:) to się nie poddaje:) dzilny chlop:) hehe

daffi grunt ze dogadalysmy sie:-D

maly akurat pije i pisze lewa reka:-)

magda jak mu pasuje taki smok to nie widze problemu:tak:
moze tak lubi po prostu...za bardzo sie nie znam bo ani hania ani tomek smoka nie chcieli:tak:

ja tez wlasnie skonczylam sprzatac.....cora spi, maly pobawil sie na macie i tez na brzuszku stekal niesamowicie:-D
teraz obiad,,zupka z wczoraj i udka pieczone...ktos mi wczoraj smaka zrobil:-D

ooooooooo...tomek zasypia przy cycu:szok:

I śpi!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
daffi grunt ze dogadalysmy sie:-D

maly akurat pije i pisze lewa reka:-)

magda jak mu pasuje taki smok to nie widze problemu:tak:
moze tak lubi po prostu...za bardzo sie nie znam bo ani hania ani tomek smoka nie chcieli:tak:

ja tez wlasnie skonczylam sprzatac.....cora spi, maly pobawil sie na macie i tez na brzuszku stekal niesamowicie:-D
teraz obiad,,zupka z wczoraj i udka pieczone...ktos mi wczoraj smaka zrobil:-D

ooooooooo...tomek zasypia przy cycu:szok:

I śpi!!!!

dzieki Aga za odpowiedź:) zawsze warto się przeczytać opinie innych:)
nasz maluch o dziwo nie zasnął dzis przy cycu, bo on przeciez musiał "szybko biec" na mate leżeć na brzuchu:D śmieszny dzisiaj jest:)
ja musze jeszcze odkurzyć salon i umyć umywalki i kibelek:)
mały leży i bawi sie z moja blużka i spogląda na karulkę:) zadziwia mnie dziś mój synek robi dzisiaj wszystko za czym nie przepadał:)
a mówia, że to kobieta zmienna jest:)

Do góry