reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
no, dość siedzenia przy kompie, czas zająć się dzieciarami, pozdrawiam- trzeba odrobić lekcje, przygotować się do sprawdzianu z angielskiego - szara rzeczywistość

ano tak:) a ja poprostu kochalam, ten stan:)
po porodzie mowilam ze juz wiecej dzieci nie bede miala ale jak zapomnialam o bolu to zdanie zmienilam:)
ja przyznam sie ze tez bardzo stan ciazy miło wpsominam i tez bym mogła miec drugie maleństwo ale poczekamy z 2 lata....

Hej laseczki my dzis caly dzien na wariackich papierach jeszcze maly cos sie zaziebil i poszlismy do lekarza na wszelki wypadek bo furczalo mu w nosku i pokasluje ale na szczescie jest czysty babka dala tylko syropek i tantum verde wiec mi ulzylo. Na spacer przez to wszystko nie poszlismy i moj maly wcale nie chce spac ale grzeczny jest jakies 3/4 dnia sam sie soba zajmuje trzeba co jakis czas troche sie do niego posmiac pogadac pogilgac oprowadzic a tak to sie bawi z karuzelka albo maskotkami.
Monia super ze Hania jedno uszko ma zdrowe bardzo sie ciesze.
Emwu piekne masz te bimbalki i pomyslec ze moglam je zobaczyc na zywo a Ty cholero jedna nie zadzwonilas:(((
Fifif kochaniutki duzo zdrowka i caluski od nas!!!
My malego w domu ubieramy w body dlugi rekawek i lekkie spodenki albo w body z krotkim rekawkiem i na to t - shirt jakis jak cieplej jest:)

Hej,

Pobieżnie poczytałam. Właśnie wróciliśmy ze szczepienia - pierwszego zresztą bo tej pory sie Igorek wywijał. Masakra. Ale sie spłakał. :(

Emwu - piękne bimbałki masz :)

Asiu - wszystkiego Naj Naj dla Fifiego.

A my dziś 4 miesiące skończyliśmy :)

Dużo zdrówka dla Małego!! I super, że test negatywny:) A stosujesz jakąś antykoncepcję?
no nie moge wlasnie tabsow ze wzgledu na cholesterol, a o innych metodach za mies. pogadam z ginka, zobzczymy co m powie...:/
Hej,

Pobieżnie poczytałam. Właśnie wróciliśmy ze szczepienia - pierwszego zresztą bo tej pory sie Igorek wywijał. Masakra. Ale sie spłakał. :(

Emwu - piękne bimbałki masz :)

Asiu - wszystkiego Naj Naj dla Fifiego.

A my dziś 4 miesiące skończyliśmy :)
wszystkiego naj dla igorka ode mnhie i Aleksia!

Czemu nie mozesz karmic?

A co sie dzieje z Twoim pokarmem?

jak pisałam wcześniej, oparzyłam dziś masakrycznie rękę rozgrzanym olejem i smaruję argosulfanem - a przy tym leku nie można karmić :-(

ja kupiłam maść znieczulającą EMLA i pół godziny przed szczepieniem posmarowałam nóżkę i hanię nie bolało :)

dobrze wiedzieć! zaopatrzę się w takową :-)
i trzymam kciuki za Haneczkę - widzisz, wcale to tak źle nie wygląda!

emwu - ale fajne cycolki masz, zazdroszczę!

Ostatnia edycja:
no i odwołali mi zjazd na weekend, z jednej strony się cieszę, z drugiej niebardzo, bo miałam mieć zaliczenie i zerówkę 14 maja z metodologii badań językoznawczych a tak to się wszystko przesunie na czerwiec...:confused2:

reklama
DZIEWCZYNY MAM PROBLEM

Nie potrafię wypełnić wniosku o wydanie karty zdrowia dla Małej do NFZ co by miała plastikową kartę... czy któraś już to wypełniała, może ma jakiś wzór?

Do góry