reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
no, dość siedzenia przy kompie, czas zająć się dzieciarami, pozdrawiam- trzeba odrobić lekcje, przygotować się do sprawdzianu z angielskiego - szara rzeczywistość

ano tak:) a ja poprostu kochalam, ten stan:)
po porodzie mowilam ze juz wiecej dzieci nie bede miala ale jak zapomnialam o bolu to zdanie zmienilam:)
ja przyznam sie ze tez bardzo stan ciazy miło wpsominam i tez bym mogła miec drugie maleństwo ale poczekamy z 2 lata....

Hej laseczki my dzis caly dzien na wariackich papierach jeszcze maly cos sie zaziebil i poszlismy do lekarza na wszelki wypadek bo furczalo mu w nosku i pokasluje ale na szczescie jest czysty babka dala tylko syropek i tantum verde wiec mi ulzylo. Na spacer przez to wszystko nie poszlismy i moj maly wcale nie chce spac ale grzeczny jest jakies 3/4 dnia sam sie soba zajmuje trzeba co jakis czas troche sie do niego posmiac pogadac pogilgac oprowadzic a tak to sie bawi z karuzelka albo maskotkami.
Monia super ze Hania jedno uszko ma zdrowe bardzo sie ciesze.
Emwu piekne masz te bimbalki i pomyslec ze moglam je zobaczyc na zywo a Ty cholero jedna nie zadzwonilas:(((
Fifif kochaniutki duzo zdrowka i caluski od nas!!!
My malego w domu ubieramy w body dlugi rekawek i lekkie spodenki albo w body z krotkim rekawkiem i na to t - shirt jakis jak cieplej jest:)

Hej,

Pobieżnie poczytałam. Właśnie wróciliśmy ze szczepienia - pierwszego zresztą bo tej pory sie Igorek wywijał. Masakra. Ale sie spłakał. :(

Emwu - piękne bimbałki masz :)

Asiu - wszystkiego Naj Naj dla Fifiego.

A my dziś 4 miesiące skończyliśmy :)

Dużo zdrówka dla Małego!! I super, że test negatywny:) A stosujesz jakąś antykoncepcję?
no nie moge wlasnie tabsow ze wzgledu na cholesterol, a o innych metodach za mies. pogadam z ginka, zobzczymy co m powie...:/
Hej,

Pobieżnie poczytałam. Właśnie wróciliśmy ze szczepienia - pierwszego zresztą bo tej pory sie Igorek wywijał. Masakra. Ale sie spłakał. :(

Emwu - piękne bimbałki masz :)

Asiu - wszystkiego Naj Naj dla Fifiego.

A my dziś 4 miesiące skończyliśmy :)
wszystkiego naj dla igorka ode mnhie i Aleksia!

Czemu nie mozesz karmic?

A co sie dzieje z Twoim pokarmem?

jak pisałam wcześniej, oparzyłam dziś masakrycznie rękę rozgrzanym olejem i smaruję argosulfanem - a przy tym leku nie można karmić :-(

ja kupiłam maść znieczulającą EMLA i pół godziny przed szczepieniem posmarowałam nóżkę i hanię nie bolało :)

dobrze wiedzieć! zaopatrzę się w takową :-)
i trzymam kciuki za Haneczkę - widzisz, wcale to tak źle nie wygląda!

emwu - ale fajne cycolki masz, zazdroszczę!

Ostatnia edycja:
no i odwołali mi zjazd na weekend, z jednej strony się cieszę, z drugiej niebardzo, bo miałam mieć zaliczenie i zerówkę 14 maja z metodologii badań językoznawczych a tak to się wszystko przesunie na czerwiec...:confused2:

reklama
DZIEWCZYNY MAM PROBLEM

Nie potrafię wypełnić wniosku o wydanie karty zdrowia dla Małej do NFZ co by miała plastikową kartę... czy któraś już to wypełniała, może ma jakiś wzór?

Do góry