ulenka7883
mamusia Antolka:)))
filipek 100lat
))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
możeszkochane powiedzcie mi czy po szczepieniu kapac normalnie malego moge??
kochane powiedzcie mi czy po szczepieniu kapac normalnie malego moge??
filipek 100lat))
kochane powiedzcie mi czy po szczepieniu kapac normalnie malego moge??
No wlasnie ja tez sie staszne zdziwilam ,ze ania i bartek znow sa razem.
Z tego co zrozumialam sa chyab u mamy ani.
Obawiam sie ze mama ani nie zaakcptuje tak szybko bartka. mysle raczej ze zgodzila sie dlatego ,zeby miec ich na oku gdyby tylko dzialo sie cos niepokojacego. Juz chyba wie ,ze jak sie sprzeciwi to Ania poleci za bartkiem a wtedy bog wie co moze sie stac.
Czy sie myle Aniu?
Wiesz , tak jak pisalam wczesniej to sa Twoj zyciowe decyzje i bedziemy tu z Toba ale miej oczy szeroko otwarte.
Wika - wyslalam Ci maila
kurcze nie wiedzialam ze cos takiego jestja kupiłam maść znieczulającą EMLA i pół godziny przed szczepieniem posmarowałam nóżkę i hanię nie bolało![]()
wiecie co zdradze wam moj sekret hihihi Tęsknie za ciążą!!!!! Gdybym tylko mogla to juz bym starala sie o drugie dzieciatko))