reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

No niestety gorsze dni się zdarzają, każda z nas ma na nie prawo;-) ale pogoda ładna za oknem, w końcu cieplutko więc trzeba korzystac ile wlezie ze świeżego powietrza.A świeże powietrze jest lekarstwem na wszystko!!:tak:
No a ja więcej "luzu" będę miała w maju, umówiona juz jestem z nianią, że od maja przychodzi do pracy, ja wracam do pracy 8 czerwca. Chce miesiąc poobserwować tą kobietę, w końcu zostawię pod jej opieką moje maleństwo.

kurcze wracacie do prac i na forum znów będzie wiało pustkami...ehh szczerze też bym chciała iść do pracy, bo 1 wypłata więcej dałaby nam lepsze warunki i może szanse na większe mieszkanko ;-)

reklama
No niestety gorsze dni się zdarzają, każda z nas ma na nie prawo;-) ale pogoda ładna za oknem, w końcu cieplutko więc trzeba korzystac ile wlezie ze świeżego powietrza.A świeże powietrze jest lekarstwem na wszystko!!:tak:
.
gdzie ładna pogoda? u mnie cały czas leje hihihi
a015.gif

my po spaCERZE ZJEDLISMY MLEKO...
i nnie wiem co dalej bo brzydko na dworze...
moze do ikei pojade obejrzec mebelki bo za 2 m-ce przeprowadzka....

Mataka powysyłałam Ci to i owo - nie wiem, które masz, a których nie. Wysłałam, to co miałam :) Mam nadzieję, że się przydadzą.

reklama
Buuu :-(
Mamy zdecydowanie zły dzień...
Maciek ma gorączkę 38,2 i zatkany nosiu :baffled:
Dałam czopek i chwilowo usnął... ale lekarz kazał przyjechać jak temperatura się nie zbije :-(

Do góry