reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

No niestety gorsze dni się zdarzają, każda z nas ma na nie prawo;-) ale pogoda ładna za oknem, w końcu cieplutko więc trzeba korzystac ile wlezie ze świeżego powietrza.A świeże powietrze jest lekarstwem na wszystko!!:tak:
No a ja więcej "luzu" będę miała w maju, umówiona juz jestem z nianią, że od maja przychodzi do pracy, ja wracam do pracy 8 czerwca. Chce miesiąc poobserwować tą kobietę, w końcu zostawię pod jej opieką moje maleństwo.

kurcze wracacie do prac i na forum znów będzie wiało pustkami...ehh szczerze też bym chciała iść do pracy, bo 1 wypłata więcej dałaby nam lepsze warunki i może szanse na większe mieszkanko ;-)

reklama
No niestety gorsze dni się zdarzają, każda z nas ma na nie prawo;-) ale pogoda ładna za oknem, w końcu cieplutko więc trzeba korzystac ile wlezie ze świeżego powietrza.A świeże powietrze jest lekarstwem na wszystko!!:tak:
.
gdzie ładna pogoda? u mnie cały czas leje hihihi
a015.gif

my po spaCERZE ZJEDLISMY MLEKO...
i nnie wiem co dalej bo brzydko na dworze...
moze do ikei pojade obejrzec mebelki bo za 2 m-ce przeprowadzka....

Mataka powysyłałam Ci to i owo - nie wiem, które masz, a których nie. Wysłałam, to co miałam :) Mam nadzieję, że się przydadzą.

reklama
Buuu :-(
Mamy zdecydowanie zły dzień...
Maciek ma gorączkę 38,2 i zatkany nosiu :baffled:
Dałam czopek i chwilowo usnął... ale lekarz kazał przyjechać jak temperatura się nie zbije :-(

Do góry