G
Georgina
Gość
Ja na razie rozdrabiam bo tak przeczytałam, że Kopciuszek daje Więc stwierdziłam, że na początek brania soczków może być tak.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja na razie rozdrabiam bo tak przeczytałam, że Kopciuszek daje Więc stwierdziłam, że na początek brania soczków może być tak.
byłam z Wojtkiem u alergologa....
ogólnie tragedia
- zmieniamy mleko z Nutramigenu na Bebilo Pepti
- dostaliśmy skierowanie na wymaz bakteriologiczny
- dostał Zyrtec i 2 różne probiotyki
- ubranka prać w wodzie..
- nie podawać żadnych lekarstw (witamin)
- wysprzątać dom żeby było zero kurzu...
- żadnych zwierząt..
i wiele wiele innych nakazów i zakazów
bo alergie ma straszną
a o wprowadzaniu jakichkolwiek nowości mamy zapomnieć aż do znalezienia przyczyny dotychczasowego stanu skóry
skaza białkowa :-(
kopciuszku chyba wiesz że ci nie odpuszczę tych płytek i musisz mi pokazać które wybraliście?
Kopciuszku hmmm no wiesz, ja mam zdanie takie, że jak cos się robi to lepiej odżałować żeby później nie żałować;-) Przecież łazienke remontujesz na lata więc może skuś sie na stiuka;-)
Może majster mniej policzy za położenie stiuków bez wosku?? bo wosk kupuje sie gotowy z magnata i wierz mi twój maż mógłby sam go wsmarować;-)
No i pochwal się płytkami;-)
hej dziewczynki!!!
Wiecie co poszlam jednak z malym dzis do lekarza bo to uczulenie na prawde zaczelo robic sioe brzydkie i juz na szyjce zaczelo wychodzic,co jeszcze bardziej mnie zaniepokoilo. Lek pow ze wyglada to na skaze bialkowa,ale na razie przez 3tyg mam go smarowac mascia robiona i nie dawac nic innego do picia procz mleka i wody,poobserwowac go moze zniknie (bo moze to byc tez po antybiotyku) a jak nie zniknie to za 3tyg zmiana mleczka kurcze zeby jednak nam sie udalo i to nie bylo AZS!!! trzymajcie kciukaski za nas!
A tak poza tym to Antoś dzis skonczyl 3miesiace))
A Ty jak karmisz małego? ja zawsze byłam zwolenniczką karmienia piersią- dawanie mleka matki- ale zakopałam się troszkę na swoje życzenie w ściąganie i karmienie butelką , z jednej strony trudniej, dłużej , boleśniej, ale wygodniej, więcej zje, ilośc pod kontrolą i nie jestem uwiązana do dzieckaMONIA ja np sie nie dziwie ze malej nie bardzo smakowalowiesz twoje mleczko jest napewno lepszei jesli pije z cyca to nie znaczy ze od razu bedzie jej odpowiadal smak sztucznegoBebilon to dobre mleczkoi rzeczywiscie HA jest dla alergikow