reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Hej. Aga, Marta ja mowilam o specjalnym smoku do kaszek z TT. A nie o takim po 6 mies. Zreszta poczytajcie opinie o tym smoku na bangla.pl

a nie mozna do tych TT przelozyc smoczka z aventy tego trojprzeplywowego?
ja do mleka julce mimo ze mam butle aventy to podaje smoczka z lovi bo jest miekki i lepiej go ciagnie...

reklama
poszlo mi dziecko spac jak zawsze.. i juz zaliczyla przebudzenie z krzykiem! zal mi jej ale znowu nie chce jej czopkow podawac..... co za duzo to nie zdrowo!
nie wiem co robic jak jej pomoc!

No a teraz co u nas. Znalezlismy super mieszkanko no ale czekamy, kaski trzeba jeszcze troszke zebrac. Alus nadal przesypia nocki, od 19.30 do 6.30 po flaszce 240(wypija do dna) spi jeszcze do ok 10.30 potem drzemka od 12 do 13. a potem tylko czasem przysnie na troszke. Zjadamy zupke codziennie po pol sloika i pol sloiczka deserku. A no i dostalismy paczke z hippa a nie mielismy jablka z marchewka tylko pierwsze jabłka:) Slinimy sie na potege, i pchamy wszystko do buzi.

No a teraz co u nas. Znalezlismy super mieszkanko no ale czekamy, kaski trzeba jeszcze troszke zebrac. Alus nadal przesypia nocki, od 19.30 do 6.30 po flaszce 240(wypija do dna) spi jeszcze do ok 10.30 potem drzemka od 12 do 13. a potem tylko czasem przysnie na troszke. Zjadamy zupke codziennie po pol sloika i pol sloiczka deserku. A no i dostalismy paczke z hippa a nie mielismy jablka z marchewka tylko pierwsze jabłka:) Slinimy sie na potege, i pchamy wszystko do buzi.

pamietaj 3mam kciuki!!!!!

wiem ze nie łatwo ale naprawde warto
jak ty bedziesz spokojna to i młody sie wyciszy
jak masz nasivin to mu psiknij i podłoz co pod materac pod głowa
bedzie mu sie lepiej oddychac
mam euphorbium, to tez jest homeopatyczne, ale nie wiem czy psiknac bez konsultacji z lekarzem, i dociagam mu gile frida, ale sa takie ze tylko troche sie wyciagnie a reszta w nosku zostaje:/

wiesz co ja tez mam ostatnio takie problemy z agatka przy jedzeniu ... ale poszlam na sposob i klade ja na poduszce a nie trzymam na rekach ... niej sie wierci i za kazdym razem jak wyciaga butle to jej na chwile zabieram ... potem znowu przez chwile spokojnie ciagnie bo sie boi ze jej wezme :)
dzieki, tez tak sprobuje, bo w nocy samo mleczko ladnie pije, ale w dzien jak dodaje kleik to sie wierci:/

idziemy sie dzis do lekarza zarejstrowac....

mam euphorbium, to tez jest homeopatyczne, ale nie wiem czy psiknac bez konsultacji z lekarzem, i dociagam mu gile frida, ale sa takie ze tylko troche sie wyciagnie a reszta w nosku zostaje:/
juz kiedys pisalam ze uzywalam tegoale w ogole nie pomagalo!
dlatego zakupilam normalnie krople nasivin 0.01% i dr doradzila zeby pzy katarku po psiknieciu woda morska i odciagnieciu wydzieliny podac po kroplece do kazdej dziurki tego nasivin... my po 4 dniach juz kataru nie mielisy a za 1szym razem katar trwal 2 tygodnie!

ale tylko raz dziennie ten nasivin.

a ja się dziś wybieram z Wojtkiem do alergologa.. ciekawe czy mi powie coś sensownego czy znów rozłoży ręce ;-)

a nie mozna do tych TT przelozyc smoczka z aventy tego trojprzeplywowego?
ja do mleka julce mimo ze mam butle aventy to podaje smoczka z lovi bo jest miekki i lepiej go ciagnie...

na pewno nie da rady, bo mają całkiem inne wielkości te butelki ;-)

daffi co do ząbków to niestety z nimi nie jest łatwo :-( a pomyśl sobie że to dopiero dwa pierwsze ząbki idą... a gdzie tam reszta
a045.gif

reklama
Do góry