magda85-gdańsk
Fanka BB :)
moja dzis pospala w dzien ze rteraz oczy ma jak 5 zl i dopiero teraz pojdzie sie kapac!!!!!!!
hehe to daje Ci popalić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moja dzis pospala w dzien ze rteraz oczy ma jak 5 zl i dopiero teraz pojdzie sie kapac!!!!!!!
A ja sobie siedzę z lampką wina a A szykuje kolacje
A potem gramy w Eurobusines
I jestem w szoku bo mój synus zasnął dziś bez jednego nawet jęku
Pogadał sobie sam do siebie i zasnął
No jestem w szoku
Maarta ratunku:-(
Wydaje mi się że ty pisałaś że używasz butelki Tommee Tippee?
Bo zrobiłam wieczorem 150 ml mleka..wsypałam łyżeczkę kleiku..i Tomek nie umiał tego wypić z tego smoka co ja mam!!! Czy z tej firmy są też specjalne smoczki do kaszek? Bo ja mam ten zwykły 0+! Szczerze to nawet ja miałam problem żeby coś pociągnąć![]()
a wlasnie ... dostalam tez ta paczuszke z hippa ... byla juz ktoras odebrac druga w rossmanie ?? ciekawa jestem co tam jest ... my dzis dostalismy marchewke z jablkiem ...
i mialam sie pytac jakimi kaszkami zageszczacie mleczko na noc ?? bo nie wiem czego szukac ...
My byśmy się chyba dobrze dogadywały w realnym swieciejak patrzę na naszą klasę to aż mnie trzęsie...
no kuźwa komercyjna żałoba narodowa...składająca się z nawiasów i apostrofów typu [']... wkurza mnie to.
Martynka dziś pokosztowała zupki jarzynowej, tzn zjadła pół słoiczka i była zachwycona![]()
Cieszę się, że deserki i zupka do tej pory jej smakują
Poszłam sobie dziś na 7min na solarkę. No trza być opaloną do ślubu bo kiecka ecru a ja blada jak dupa bym była to aż nie pasuje![]()