reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

reklama
Danielek jak zwykle zasnął w okolicach 19. teraz o 23 dostanie butlę na śpiocha i mam nadzieję, że prześpi znowu całą noc (jak to robi od dwóch dni).

To co sie dzis wydarzyło chyba dotkneło nas wszystkich:-:)-:)-(
i przypomniało jakie zycie jest ulotne ...
generalnie mam dosc tego tygodnia
tyle złego sie wydarzyło :no:
umarła jeszcze sasiadka i szwagier został oddelegowany
do mniej płatnej pracy i bedzie musiał daleko dojezdzac
to kara za bład jaki popełnił
niestety rutyna zabija

dzieki dziewczynki za wyrazy wspólczucia
z powodu smierci babci

A ja sobie siedzę z lampką wina a A szykuje kolacje:-D
A potem gramy w Eurobusines:-D:-D:-D

I jestem w szoku bo mój synus zasnął dziś bez jednego nawet jęku:szok::-D
Pogadał sobie sam do siebie i zasnął:szok:
No jestem w szoku:-D

Maarta ratunku:-(
Wydaje mi się że ty pisałaś że używasz butelki Tommee Tippee?
Bo zrobiłam wieczorem 150 ml mleka..wsypałam łyżeczkę kleiku..i Tomek nie umiał tego wypić z tego smoka co ja mam!!! Czy z tej firmy są też specjalne smoczki do kaszek? Bo ja mam ten zwykły 0+! Szczerze to nawet ja miałam problem żeby coś pociągnąć:no:

aga kleiku z tego zwykłego nie pociagnie
w butelkach dr. browsa sa specjalne smoczki Y
nie wiem jak w TT

Martynka dziś pokosztowała zupki jarzynowej, tzn zjadła pół słoiczka i była zachwycona:)
Cieszę się, że deserki i zupka do tej pory jej smakują:)

Poszłam sobie dziś na 7min na solarkę. No trza być opaloną do ślubu bo kiecka ecru a ja blada jak dupa bym była to aż nie pasuje:p

a wlasnie ... dostalam tez ta paczuszke z hippa ... byla juz ktoras odebrac druga w rossmanie ?? ciekawa jestem co tam jest ... my dzis dostalismy marchewke z jablkiem ...

i mialam sie pytac jakimi kaszkami zageszczacie mleczko na noc ?? bo nie wiem czego szukac ...

w drugiej jest soczek z jabłuszek
i jakas zupka z mieskiem
niestety nie wiem z jakim
bo ja dostałam z oderwana etykieta
i dałam to siostry maluszkowi
bo nam pediatra narazie kazała omijac cielecine
ze wzgledu na alergie

jak patrzę na naszą klasę to aż mnie trzęsie...
no kuźwa komercyjna żałoba narodowa... :no: składająca się z nawiasów i apostrofów typu [']... wkurza mnie to.
My byśmy się chyba dobrze dogadywały w realnym swiecie;)
Co do katastrofy- jak każda tragedia powinna być impulsem do docenienia tego, co mamy i refleksji nad sobą. Tym, kórzy zginęli już nie pomożemy.
Desmont- tulę mocno, ale Babci już jest na pewno lżej i lepiej niż tu nam wszystkim

Ja dziś padam, byłam o 17 na spacerze bo Lidka wpadła w ciąg i nie mogła się uspokoić... Dopiero w wózku zasnęła. Ale wieczór już w porządku, sama ładnie zasnęła w łóżeczku. Ech te szczepienia...

reklama
Martynka dziś pokosztowała zupki jarzynowej, tzn zjadła pół słoiczka i była zachwycona:)
Cieszę się, że deserki i zupka do tej pory jej smakują:)

Poszłam sobie dziś na 7min na solarkę. No trza być opaloną do ślubu bo kiecka ecru a ja blada jak dupa bym była to aż nie pasuje:p

hehe to dałaś teraz Georgina bo my bierzemy ślub kościelny 29 maja, czasu też niewiele, tez mam sukienke ecri, ale na solarke iść nie moge, bo karmie cycusiem, więc ja będę blada jak dupa:) hehe!! ale słyszałam, że mozna iść na takie natryskowe, więc jeżeli będę mogła to się wybiore:)

Do góry