Hot chocolate
Mama Macola ;)
Nie wiem czy nie za późno, ale ja polecam TT elektyczny... ma 3 stopnie prędkości z masażerem a jest troszkę tańszy od Medeli swing ;-)Lecę szukać laktatora na allegro- przy okazji dziękuję Cherie i Elizce za opinie
Gratuluję kredytu My mamy na mieszkanie, ale nie opłaca nam się go spłacać przed czasem bo mamy bardzo niskie %my chcemy wystartowac na jesieni ... zeby stan surowy postawic przed zima ...
no i mujsze sie wam pochwalic !! DZIS SPLACILISMY KREDYT ZA DZIALKE !!! jeden kamien z serca mniej
Co do planów budowy to nasz projekt jest właśnie w opracowaniu, na początku maja składamy papiery o pozwolenie i też jeszcze w tym roku chcemy rozpocząć budowę. Mam nadzieję, że wszystko ułoży się po naszej myśli ;-)
Też myślałam, że to jakiś głupi żart ale kto by żartował ze śmierci tylu osób?mammamija ... wstalismy rano i takie wiadomosci ... na poczatku to ja myslalam ze ktos cos wkreca !!! no ale jak ogladam relacje to ciary po plecach ;/
Chyba wychowawczy jest bezpłatnyCzy orientujecie się może jak jest się na urlopie wychowawczym a firma w czasie jego trwania zostaje zlikwidowana to czy traci się prawo do zasiłku wychowawczego???
U nas tragiczna noc Nażarłam się pierogów i Maćka bardzo bolał brzuszek przez co nie mógł spać i wstawał co 1h :-( Mogłam go tylko uspokoić cycem, a że szybko zrobiło się pusto to mąż przesiedział z nim 3/4 nocy bo tylko u niego się uspakajał :-(