reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Lecę szukać laktatora na allegro- przy okazji dziękuję Cherie i Elizce za opinie:)
Nie wiem czy nie za późno, ale ja polecam TT elektyczny... ma 3 stopnie prędkości z masażerem a jest troszkę tańszy od Medeli swing ;-)

my chcemy wystartowac na jesieni ... zeby stan surowy postawic przed zima ...
no i mujsze sie wam pochwalic !! DZIS SPLACILISMY KREDYT ZA DZIALKE !!! jeden kamien z serca mniej :)
Gratuluję kredytu :tak: My mamy na mieszkanie, ale nie opłaca nam się go spłacać przed czasem bo mamy bardzo niskie % :tak:
Co do planów budowy to nasz projekt jest właśnie w opracowaniu, na początku maja składamy papiery o pozwolenie i też jeszcze w tym roku chcemy rozpocząć budowę. Mam nadzieję, że wszystko ułoży się po naszej myśli ;-)

mammamija ... wstalismy rano i takie wiadomosci ... na poczatku to ja myslalam ze ktos cos wkreca !!! no ale jak ogladam relacje to ciary po plecach ;/
Też myślałam, że to jakiś głupi żart :szok: ale kto by żartował ze śmierci tylu osób? :no:

Czy orientujecie się może jak jest się na urlopie wychowawczym a firma w czasie jego trwania zostaje zlikwidowana to czy traci się prawo do zasiłku wychowawczego???
Chyba wychowawczy jest bezpłatny :confused2:

U nas tragiczna noc :wściekła/y: Nażarłam się pierogów i Maćka bardzo bolał brzuszek przez co nie mógł spać i wstawał co 1h :-( Mogłam go tylko uspokoić cycem, a że szybko zrobiło się pusto to mąż przesiedział z nim 3/4 nocy bo tylko u niego się uspakajał :-(

reklama
Ajjjjj Daffi a ja dopiero zem odczytala esa od ciebie!!!!!!! Niezla jestem co ?Sie nie martw wsio pod kontrola hahaha :) dziekuje za troske slonce!

dziewczyny nie nadrobię was teraz, ale wieczorem obiecuje że się pojawię :happy:

my właśnie wróciliśmy z mieszkania...
i super, drzwi wejściowe eleganckie :-):-) no boskie :-)

elektryka dobiega końca :happy:
przepraszam was że nie nadrabiam, ale ja już wogóle nie mam czasu na nic :-(
jeszcze na dodatek jutro mam oddać rozdział pracy na uczelnie, a ja mam 2/3 jego... i musze dziś zawalić noc i pisać prace...

przed chwilą wróciliśmy z mieszkania i wymieniliśmy drzwi wejściowe :happy: eleganckie i boskie :-):-)elektryk kończy już robić instalację elektr. więc pojechałam i zakupiłam mu wszystkie gniazdka i włączniki :-)
już miałam taką radoche i mówię, że niedługo zaczne sobie malować pokoiki 8) a koleś co do mnie?
że on by się nie odważył na te ściany położyć ani farby ani tapet, bo niedługo to może odejść, bo nie wiadomo ile razy malowane........
g040.gif
g040.gif

i co?! zamiast już remontować to dalej musimy rozpruwać to mieszkanie
k045.gif

dziś już dzwoniliśmy o fachowca i ma nam całkiem zerwać tynki ze ścian w całym mieszkaniu i potem kłaść gładź............

koszty tego mieszkania będą takie że.... ja nie wiem kiedy my ruszymy z tą budową
g025.gif
g025.gif

A moze lepiej byloby wjechac z karton-gipsem?

Hi hi wiem wiem. Po dwóch córach to się pewnie mega cieszy :) A i pomoc będzie miała w dziewczynach :)

Super. Julcia pewnie przeszczęśliwa :)

Pewnie ze sie cieszy:tak:i ja tez:tak:

Aga u mnie podobnie z Antosiem było, babcia i dziadek doszli do wniosku, że on jakiś pokrzywdzony, bo Piotrus sie pojawił i że trzeba go rozpieścić... bo on malutki chłopczyk jeszcze:wściekła/y:no i poniekąd im się udało. Tylko że na swoją niekorzyść;-), bo dziecko dobrze wie kogo można wykorzystać. Skutek tego rozpieszczania jest taki, że Antek nawet minutki spokoju babci nie daje, ciagle musi się z nim bawić i teraz babcia niech sobie sama je ten bigos co na nawarzyła;-)
Bo ze mną moj syn jest cały czas grzeczny i ułożony a przy babci (teściowej) diabełek w niego wstępuje:-D:-D:-D:-D
to tak jak u nas :tak: dziadki rozpieścili i teraz mówią jakie to niegrzeczne dziecko się zrobiło... a przy nas kochana i spokojna jest :-)

OOO ILE NOych osób sie pojawiło
Witamy Witamy ;)
a ja dzis tylko podczytuje wpadne i wypadne ...
Jakies male zamieszanko na forum dobrze ze juz wyjasnione ;)
Odezwe sie Jutro spadam na kolacyje ;)

(*) - Tragedia

reklama
Do góry