reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

hej dziewczyny:) też jestem mama grudniową 2009. nasz Damian urodził się (z moja pomocą:)) 21 grudnia z waga 3570 i 55 cm. czytałam Was prawie cała ciąże i nadal czytam. nie odzywałam się, bo jakoś nie miałam takiej potrzeby (jestem osobą nieśmiałą i jakoś trudno mi było sie otworzyć), wolałam Was czytać i byc anonimowa. jednak dziś przeglądałam zdjęcia z porównywaniem do kogo dzidzia jest podobna i znalazłam zdjęcie Emwu Ernesta i Maksia wklejam linka MamaCzyTata.pl - JAKA JA KAJA nie wiem czy to ktoś zrobił żart czy co, ale myśle że Emwu powinna to zobaczyc.
przepraszam, że tak wyskoczyłam, ale byłam w szoku jak to znalałam..
a katastrofa samolotu to ogromna tragedia..[']..

masakra.ktos zarty sobie robi na pewno..ale ktos musi miec dostep do zdjec Moniki!!!!!!!!!
ja widzialam rozne zdj.. ktos dawal swoje dziecko i np Vitorie i Davida Beckhama

reklama
no widzisz masakra w wieku 26 lat mu wylazlo paskudstwo!!!!!!!!!
dala mu jakies 2 masci do wykupienia i 1 robiona ale t jest zwykla natluszczajaca nie zadna sterdydowa... i kurcze jakos kiepsko to schodzi!!

Moj maz dostal w wieku 24 lat:tak:i to jest paskudne do znikniecia:tak:tak szybko napewno nie zejdzie:no:moj maz na lampy jezdzil ponad miesiac:tak:Moze niech idzie na solarium...

hej dziewczyny:) też jestem mama grudniową 2009. nasz Damian urodził się (z moja pomocą:)) 21 grudnia z waga 3570 i 55 cm. czytałam Was prawie cała ciąże i nadal czytam. nie odzywałam się, bo jakoś nie miałam takiej potrzeby (jestem osobą nieśmiałą i jakoś trudno mi było sie otworzyć), wolałam Was czytać i byc anonimowa. jednak dziś przeglądałam zdjęcia z porównywaniem do kogo dzidzia jest podobna i znalazłam zdjęcie Emwu Ernesta i Maksia wklejam linka MamaCzyTata.pl - JAKA JA KAJA nie wiem czy to ktoś zrobił żart czy co, ale myśle że Emwu powinna to zobaczyc.
przepraszam, że tak wyskoczyłam, ale byłam w szoku jak to znalałam..
a katastrofa samolotu to ogromna tragedia..[']..

Ojej:szok:a tego niby tate to tez chyba znam:tak:
troche nie lapie co to za zdjecie ?? widze ze emwu z nk sciagniete ... ale to chyba jakis dżołk ... emwu interweniuj!!

MEA a czy ten niby tata to nie jest czasami mezem Syli????Bo mi sie wlasnie wydaje ze to on:tak:

Moj maz dostal w wieku 24 lat:tak:i to jest paskudne do znikniecia:tak:tak szybko napewno nie zejdzie:no:moj maz na lampy jezdzil ponad miesiac:tak:Moze niech idzie na solarium...

tak wiem bo meza siostra zmaga sie z łuszczyca od 5 lat i ona to juz mam masakre! byla w zielonej gorze w szpitalu ponad miesiac! tak jej sie zrobilo w kazdym miejscu pod pacha itd ze niemogla sie ruszac bo pekalo to i bolalo! byla doslownie jak mumia cala w bandazach! ta kuracja w szpitalu pomogla jeji teraz znow ma masakre!

a moj maz na solarium nie pojdzie! chcialam go namowic ale nie da sie! on ma dziwny poglad na chodzenie na solarium przez mezczyzn. nie chce tu pisac zeby nikt sie nie oburzyl tym co on gada bo byc moze sa wsrod naszych kobitek mezowie lubiacy chodzic na solarium. Ja w tym np nie widze nic zlego.... ale faceci mysla inaczej...

Kopciuszku jakiej Sywli mąż??????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziewczyny to nie żart tylko zwykła pomyłka;(juz to Emwu wyjasniłam na gg....ale nie ma właczonego pewnie w Poilsce nie ma możliwosci zeby je właczac...miałam jej zdjęcie skopiowane na pulpicie a na tej stronie jak sie wstawia nie ma podgladu zdjec...i juz nic nie mogłam zrobic;///pisałam do nich 3 razy zeby usuneli ale bez rezultatu tak samo zgłaszam codziennie nadurzycie i nadal nic;//wstawiłam tez noewe porównanie z oim zdjęciem zeby nikt nie pomyślał ze za Emwu sie podaje bo byłoby to zupełnie przeciez bez sensu;)pozdrawiam i przepraszam za pomyłke;)

Aha zeby była jasnośc znam sie z Emwu i stad jej zdjecie miałam skopiowane,pokazywałam koleżance jej cudne dzieci a ma zamknieta galerie wiec stad miałam to zdjecie...no i zamieszanie bez sensu sie zrobiło,sama na siebie jestem zła wrrr

reklama
A i ja mam dobre wiadomosci:-)bylismy z Julcia u pani doktor i przepisala nam antybioty w syropie wiec juz nie bedzie zastrzykow:-)dziwila sie bardzo ze takie zastrzyki miala przepisane:tak:te zastrzyki podaje sie przy silnym zapaleniu pluc a nie przy czerwonym gardle:tak:juz do tej "fra-ncy" nie pójde nigdy:wściekła/y::no:nawet jak by mialaby byc jedynym lekarzem.

Do góry