reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

A i ja mam dobre wiadomosci:-)bylismy z Julcia u pani doktor i przepisala nam antybioty w syropie wiec juz nie bedzie zastrzykow:-)dziwila sie bardzo ze takie zastrzyki miala przepisane:tak:te zastrzyki podaje sie przy silnym zapaleniu pluc a nie przy czerwonym gardle:tak:juz do tej "fra-ncy" nie pójde nigdy:wściekła/y::no:nawet jak by mialaby byc jedynym lekarzem.

o kurcze czyli biedna Julcia nie potrzebnie byla kłuta??? bidulka..ale teraz juz na pewno bedzie dobrze!!!

reklama
Aha jeszcze jedno tata jest prawdziwy!!!a nie niby tata;)Inaczej męza Emwu bym wstawiła!!tyle wyjasnien...Przepraszam za pomyłke i pozdawiam grudniowe mamy!;)

A i ja mam dobre wiadomosci:-)bylismy z Julcia u pani doktor i przepisala nam antybioty w syropie wiec juz nie bedzie zastrzykow:-)dziwila sie bardzo ze takie zastrzyki miala przepisane:tak:te zastrzyki podaje sie przy silnym zapaleniu pluc a nie przy czerwonym gardle:tak:juz do tej "fra-ncy" nie pójde nigdy:wściekła/y::no:nawet jak by mialaby byc jedynym lekarzem.

Super że już nie trzeba zastrzyków!!!
No i oby Julcia szybko wyzdrowiała:-)

magda85-gdańsk;5268876 witamy cię!!! My tu naprawdę nie jesteśmy takie straszne więc jak masz ochotę to zapraszamy do pisania!
A o zdjęciach dobrze że napisałaś....lepej było to sprawdzić bo już kiedyś jakaś psychopatka kopiowała zdjęcia od naszej Aśki:tak:

Ale dobrze że to tylko nieporozumienie:tak:

No i rzeczywiście jakoś długo nasza Asia się nie odzywa...mam nadzieję że wszystko u nich ok i dzieciaczki zdrowe:tak:

Mea a robicie coś na szczeblu "moderatorskim" z tym że jest dostę do wszystkich zamknętych grup?
Bo dalej widzę że z boku są nasze linki aguagu i twój projekt domku...i inne do których z kolei my nie powinnyśmy mieć dostępu

Witajcie moje kochane dupeczki !
Jestem zyje ,dzieciaki zdrowe i wszystko wporzadku.
Nie bylo mnie ojjj jakos ponad tydzien !Ale moja mama zjechala z niemiec przed swietami i tak trzeba bylo sie nacieszyc soba ,zreszta glupio mi bylo siadac na kompa jak przyjezdza po 2 miesiacach na kilka dni.
Chcialabym powiedziec ze moje dzieciaki zdrowiutkie ,Filip pokosztowal na swieta roznych rzeczy ;)
Tak czy siak dziadek mu dal szynki pocokac !- poniej sie przyznal ze dziecko se cokalo szynke !
Pietke od chleba -pocokal ale szału nie bylo!
Chrupki kukurydziane codziennie to juz rytuał :)-uwielbia je !
Rosoł - jedna lyzeczka !
Zupa jarzynowa to jest to co on kocha!
Wczoraj dostal lyzeczke danonka - wiem ze wczesniej ale Patryk dostal w wieku 7 miesiecy i jakos problemu nie bylo.
Filip az sie rzucal na lyzeczke! Narazie tylko jedna i poczekamy kilka dni!
NO i na noc kaszke mleczko-ryzowa z malinami wyciaga 180 ml !

Waze 54 kg ! No i weszlam we wszystkie spodnie sprzed ciazy XS ! - az jestem w szoku bo bylam pewna ze az taka szkapa ze mnie nie bedzie ehhhh ! Cycek juz nie mam wcale ! BUUUUUU!

U nas do dupy pogoda raz slonce raz deszcz!
Mam Full fotek co by wam pokazac ale to poznije bo proboje posprzatac chate !

Jezeli chodzi o tragedie - maskarka jakas - szok - ! Normalnie brak slow i jedyne madre posuniecie teraz to poprostu modlitwa !
[*]

dziewczyny nie nadrobię was teraz, ale wieczorem obiecuje że się pojawię :happy:

my właśnie wróciliśmy z mieszkania...
i super, drzwi wejściowe eleganckie :-):-) no boskie :-)

elektryka dobiega końca :happy:
przepraszam was że nie nadrabiam, ale ja już wogóle nie mam czasu na nic :-(
jeszcze na dodatek jutro mam oddać rozdział pracy na uczelnie, a ja mam 2/3 jego... i musze dziś zawalić noc i pisać prace...

przed chwilą wróciliśmy z mieszkania i wymieniliśmy drzwi wejściowe :happy: eleganckie i boskie :-):-)elektryk kończy już robić instalację elektr. więc pojechałam i zakupiłam mu wszystkie gniazdka i włączniki :-)
już miałam taką radoche i mówię, że niedługo zaczne sobie malować pokoiki 8) a koleś co do mnie?
że on by się nie odważył na te ściany położyć ani farby ani tapet, bo niedługo to może odejść, bo nie wiadomo ile razy malowane........
g040.gif
g040.gif

i co?! zamiast już remontować to dalej musimy rozpruwać to mieszkanie
k045.gif

dziś już dzwoniliśmy o fachowca i ma nam całkiem zerwać tynki ze ścian w całym mieszkaniu i potem kłaść gładź............

koszty tego mieszkania będą takie że.... ja nie wiem kiedy my ruszymy z tą budową
g025.gif
g025.gif

Ostatnia edycja:
reklama
aha stad wlasnie pomyslam ze moze bylas na gorzowie:-) no Beti to niebawem bedzie miala synusia:)
Hi hi wiem wiem. Po dwóch córach to się pewnie mega cieszy :) A i pomoc będzie miała w dziewczynach :)
Super. Julcia pewnie przeszczęśliwa :)

Do góry