A może ma któraś z was termometr w smoczku nie wiem czy jest w miarę dokładny?LAICA TH3002 *DLA NIEMOWLĄT* - eXpert-agdrtv (976148000) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
NeSSi
Moderatorka
Kupiłam taki i Piotrek go nie chce ssać
Tak też myślałam, że tak będzie .... u mnie to samo )
NeSSi
Moderatorka
Modne nosidełka powodem śmierci 14 niemowląt! - FIGA hmm...
Mi się wydaje, że raczej nieumiejętność wiązania
lub wkładania dzieci ...
lub wkładania dzieci ...
Ja nie mam ale osobiście uważam, że szkoda pieniędzy na taki smoczek bo na krótko starczy, lepiej parę złoty dołożyc i kupić termometr z szybkim pomiarem do ucha albo do czoła;-)A może ma któraś z was termometr w smoczku nie wiem czy jest w miarę dokładny?LAICA TH3002 *DLA NIEMOWLĄT* - eXpert-agdrtv (976148000) - Aukcje internetowe Allegro
No ale smoczek wygladał zachęcajaco, niestety nie okazał się praktyczny.Tak też myślałam, że tak będzie .... u mnie to samo )
Ja nie mam ale osobiście uważam, że szkoda pieniędzy na taki smoczek bo na krótko starczy, lepiej parę złoty dołożyc i kupić termometr z szybkim pomiarem do ucha albo do czoła;-)
Tak właśnie też się zastanawiam znalazłam termometr MEDYCZNY Termometr do CZOŁA UCHA z J.POLSKIM 10w1 (985535325) - Aukcje internetowe Allegro
Modne nosidełka powodem śmierci 14 niemowląt! - FIGA hmm...
lub wkładania dzieci ...
Dokładnie to samo chciałam napisać;-)
Ze wszystkiego tzreba nauczyć się korzystać.
jak kilka tyg temu pokazali w tv amerykanke której dziecko zmarło, okazało sie ze babsztyl wsadził w nosidło tygodniowe niemowle i wyruszył na zakupy, głowa pęka od ludzkiej głupoty, później najlepiej wine złożyc na producenta takiego nosidła a że samej babie nie chciało się sprawdzać jak dziecko śpi, dla mnie nie mieści się to w głowie...
aga6671
Mama Hani i Tomka
Kasia a Rychu przestał ulewać tak sam z siebie czy 'coś' robiłaś?
Oooo a Maciejce dzisiaj 4 miechy stuknęły ;-) Trzeba imprezkę urządzić ;-)
No to gratulacje i wielkie buziaki dla Maciejki:-)
A jaka ja dziś wyspana
Tomek jak zwykle obudził się o 7 i zaczął pogadywać..no padłybyście ze śmiechu co on wyprawia tak długo jak sie nie zwraca na niego uwagi
A mi się tak oczy kleiły że nawet nie wiem kiedy A wział dzieci i wyszedł
Wchodził ponoć z 5 razy do sypialni po ubranka dla małego bo za każdym razem wziął za małe( kłania się przegląd szafy) a ja nic nie wiem
Kochany jest;-)
D
daffodill
Gość
Hej dziewczyny chciałam do was wcześniej napisać podchodzę do kompa a tu bach wszystko się wyłączyło. Zapomniałam że dziś 7kwietnia i od 8.30 do 14 wyłączyli prąd bo będą coś robić i pozostał mi tel na łączenie się z wami. Jak wrócą mi neta to wstawie do albumu filmik krótki z odświeżona umiejętnością Julki:-) a teraz poważnie. ktoś kiedyś pisał że maluszek ma ciemieniuche?! Niestety i nas to dopadło!:-( co prócz wyczesywania mogę jeszcze zrobić? Pomóżcie! Jestem zła bo julka non stop coś ma!
luuuzna
Mama Alanka
Dokładnie to samo chciałam napisać;-)
Ze wszystkiego tzreba nauczyć się korzystać.
jak kilka tyg temu pokazali w tv amerykanke której dziecko zmarło, okazało sie ze babsztyl wsadził w nosidło tygodniowe niemowle i wyruszył na zakupy, głowa pęka od ludzkiej głupoty, później najlepiej wine złożyc na producenta takiego nosidła a że samej babie nie chciało się sprawdzać jak dziecko śpi, dla mnie nie mieści się to w głowie...
widzialam to :-( zresztą amerykanie mają nasrane....jak ogladam licealne ciąże to masakra...dziecko ze szpitala wiozą do domu tylko w body i w nosidełku!!! i tak spacerują po dworzu. Mi by serce wyskoczyło, że sie rozchoruje! albo wożą te noworodki po macdonaldach albo centrach handlowych. No parodniowe dziecko na takie zakupy od razu??? Potem taka matka zamiast dzieckiem sie zająć, to ciuchy ogląda, a potem ma katastrofę i obwinia kogo się da....z noworodkiem to trzeba z dupą w domu siedzieć. Ktora z nas by tygodniowego noworodka wzięła na zakupy??
reklama
luuuzna
Mama Alanka
Hej dziewczyny chciałam do was wcześniej napisać podchodzę do kompa a tu bach wszystko się wyłączyło. Zapomniałam że dziś 7kwietnia i od 8.30 do 14 wyłączyli prąd bo będą coś robić i pozostał mi tel na łączenie się z wami. Jak wrócą mi neta to wstawie do albumu filmik krótki z odświeżona umiejętnością Julki:-) a teraz poważnie. ktoś kiedyś pisał że maluszek ma ciemieniuche?! Niestety i nas to dopadło!:-( co prócz wyczesywania mogę jeszcze zrobić? Pomóżcie! Jestem zła bo julka non stop coś ma!
Alus nie mial, ale laski pisały, żeby oliwką smarować i wyczesywać wtedy