mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
oj a my dzis bylismy na drugim prevenarze ... maluszka tak straszliwie plakala ze nie umialam jej uspokoic ... teraz zasnela ... ciekawe jaki bedzie dzien ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to sobie niezbyt odpoczelas, trzymam kciuki za powrot do zdrowka!Hej dziewczyny! Nie mam pojęcia co u Was i sądzę, że nie ma szans żeby to nadrobić. Daję znać, że żyjemy, choć jest ciężko. Jednak jeżdżenie z małym dzieckiem przez pół Polski co parę dni to katorga. Do tego tysiące lekarzy, na wszystko po kolei - neurolog dla Małej ("bo ona coś tak jakoś słabo się rozwija chyba..." - Teściowa), okuliści dla niej (bo trzeba przetkać kanalik, sprawdzić wszystko co się da, itd), ginekolog (to już dla mnie ;-)), dentyści, cuda na kiju... I to wszystko w kilka dni! Obłęd jakiś! Myślałam, że przyjadę, odpocznę, spotkam się ze znajomymi, wyśpię się zostawiając opiekę nad dzieckiem babciom... Efekt jest taki, że znajomych i bratostwo widziałam niemal w przelocie, oczy mam podkrążone jak nigdy w życiu, sen to chyba jakaś złuda jest, a żeby mi było "lżej" to biorę tabletki żeby nie czuć bólu zębów po kanałówkach, dorobiłam się zapalenia zatok (bo po co grzać w domu, skoro jest ciepło na zewnątrz?) i zaraziłam Misiulkę, tak że teraz kicha i prycha :-( Baaaardzo jestem zadowolona z tego wyjazdu... Lżejsza o kilka tysiączków przez tych lekarzy, bo wszystko prywatnie przecież, bielsza o połowę siwych włosów, chora i z chorym dzieckiem... i tylko marzę żeby dotrwać do czwartku i polecieć wreszcie do domu i odpocząć po "wakacjach"! ;-)
Następne takie dopiero w czerwcu ;-)
Mam nadzieję, że Wam święta minęły lepiej ;-) Tak czy inaczej, za parę dni wracam do Was i może nawet przelotnie nadrobię to co pisałyście przez ostatnie 2 tygodnie ;-)
podobno nie sa praktyczne te termometryA może ma któraś z was termometr w smoczku nie wiem czy jest w miarę dokładny?LAICA TH3002 *DLA NIEMOWLĄT* - eXpert-agdrtv (976148000) - Aukcje internetowe Allegro
u nas oliwka nie pomaga a walczymy juz chyba z miesiac, uzywalismy szamponu bambino i to chyba przez niego, bo jak myjemy sama woda to jaka tam poprawa jest.ale i tak jeszcze sie luszczy ta skora:/Hej dziewczyny chciałam do was wcześniej napisać podchodzę do kompa a tu bach wszystko się wyłączyło. Zapomniałam że dziś 7kwietnia i od 8.30 do 14 wyłączyli prąd bo będą coś robić i pozostał mi tel na łączenie się z wami. Jak wrócą mi neta to wstawie do albumu filmik krótki z odświeżona umiejętnością Julki:-) a teraz poważnie. ktoś kiedyś pisał że maluszek ma ciemieniuche?! Niestety i nas to dopadło!:-( co prócz wyczesywania mogę jeszcze zrobić? Pomóżcie! Jestem zła bo julka non stop coś ma!
TAKa moj Rysiek je sobie palce...
nie ssa piastek tylk oje palce jakby sobie zeby chcial policzyc
wasze pociechy tez tak robia??
oj a my dzis bylismy na drugim prevenarze ... maluszka tak straszliwie plakala ze nie umialam jej uspokoic ... teraz zasnela ... ciekawe jaki bedzie dzien ...
Podaj email na priv to ci wyślę mam w pdfiehelou,
sciagalyscie kiedys ta ksiazke jezyk niemowlat
gdzie ja moge znalezc?
pilnie potrzebuje bo sie z mala wykonczymy
helou,
sciagalyscie kiedys ta ksiazke jezyk niemowlat
gdzie ja moge znalezc?
pilnie potrzebuje bo sie z mala wykonczymy