reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Ale mi sie nic niechce po swietach .... swieta swieta i po swietach....

pogoda u nas zimna i ble....

Świeta w sumie udane ale mały cos marudzi,ł i plakał nie mial jakos swojego poczucia bezpieczenstwa draznilo go za duzo bodzców wokoło...

Pozatym padał zmeczony o 22 i spał do 5 prawie wiec tu dobrze moze mu tak zostanie? :D

zazdroszcze wam tych chrzcin my dopiero 6 czerwca ;/ musze czekac na mame az wroci ;/ ehh

reklama
Luuuzna gratulacje:)
My leżymy sobie z Alusiem w łóżeczku i się nudzimy..
Po południu jedziemy z A pooglądać spacerówki i już jakąś kupimy jeśli się spodoba póki jest kasa bo jak się wyprowadzimy to może być kiepsko z wysupłaniem na wózio.

Kuźwaaaaa nadrobiłam Was i mnie kurde wylogowało!!!!! posta nie zapisało:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Tyle napisałam, opisałam wesele....nie wiem dlaczego, ale ciągle mnie wylogowywuje i jak nie zrobię Ctrl+c to dupa. Wcześniej tak nie było...po tej odnowie forum się chrzani.

w skrócie - gratuluję udanych chrzcin mamuśkom :-)
My zamiast u rodzinki ślubnie spędziliśmy święta :))) Weselicho się udało (bynajmniej trochę, bo T coś zaszkodziło i o 24 bylismy w domu a T rzygał - cos mu na żołądku stanęło:-()
Poprawiny z Alusiem udane - cieszę się, że moje dziecko nie płacze na widok obcych, tylko uważnie im się przygląda, a jak pozna już, to wali uśmiechy:-))
Pobalował ze starszą o miesiąc Zuzią:-):-):-):-) Oczywiście wyglądał na starszego od niej, ale co tam....hehe
Jestem zadowolona, dziękuję za życzenia wszystkim :*
Luzna qwszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia!!!!!!!!!!!!!!

u nas nudy idziemy dzis do prababci...

Daffi ja ochodze 25listopada:)

Luuuzna gratulacje:)
My leżymy sobie z Alusiem w łóżeczku i się nudzimy..
Po południu jedziemy z A pooglądać spacerówki i już jakąś kupimy jeśli się spodoba póki jest kasa bo jak się wyprowadzimy to może być kiepsko z wysupłaniem na wózio.

pewnie..lepiej od razu bo pozniej bedzie wiecej wazniejszych wydatkow... kochana zaglosowalam na tate:-)

Cześć dziewuszki:-)
Ja ciągle siedzę u teściów i już czegos dostaję...Ja chcę do domu.....!! W skrócie to iedzę sama w pokoju- tzn z Lidka która się wydziera bez powodu. nie wiem o co jej chodzi, zacjhowuje się jakby mi podmienili dziecko. Za to dziś w nocy dała się mamusi wysać- jedna pobudka o 2:-D Potem wstała o 6.30 ale o 7 stwierdziła że dalej leci w kimę;-)
Dziewczyny,ale Luuuzna to swoje wesele ma chyba w sierpniu a teraz to jakiegoś kuzyna czy kuzynki chyba. Chociaż ręki sobie uciąć za to nie dam, hihi, w kazdym razie z gratulacjamijeszcze poczekam.
My do kościoła chodzimy z młodą odkąd skończyła miesiąć- raz musieliśmy się zmyc ale zazwyczaj zachowuje się ładnie
Aha, miałam Wam bnapisać że moje dziecię jest zachwycone lasem- oglądała sobie drzewka jak jechalismy samochodem a w niedziele na spacerze nie zmrużyła nawet oka jak byliśmy właśnie w lesie- trzeba było odsłonić budkę i dziecko wszystko musiało dokładnie obejrzeć:tak:

reklama
Do góry