reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Ale mi sie nic niechce po swietach .... swieta swieta i po swietach....

pogoda u nas zimna i ble....

Świeta w sumie udane ale mały cos marudzi,ł i plakał nie mial jakos swojego poczucia bezpieczenstwa draznilo go za duzo bodzców wokoło...

Pozatym padał zmeczony o 22 i spał do 5 prawie wiec tu dobrze moze mu tak zostanie? :D

zazdroszcze wam tych chrzcin my dopiero 6 czerwca ;/ musze czekac na mame az wroci ;/ ehh

reklama
Luuuzna gratulacje:)
My leżymy sobie z Alusiem w łóżeczku i się nudzimy..
Po południu jedziemy z A pooglądać spacerówki i już jakąś kupimy jeśli się spodoba póki jest kasa bo jak się wyprowadzimy to może być kiepsko z wysupłaniem na wózio.

Kuźwaaaaa nadrobiłam Was i mnie kurde wylogowało!!!!! posta nie zapisało:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Tyle napisałam, opisałam wesele....nie wiem dlaczego, ale ciągle mnie wylogowywuje i jak nie zrobię Ctrl+c to dupa. Wcześniej tak nie było...po tej odnowie forum się chrzani.

w skrócie - gratuluję udanych chrzcin mamuśkom :-)
My zamiast u rodzinki ślubnie spędziliśmy święta :))) Weselicho się udało (bynajmniej trochę, bo T coś zaszkodziło i o 24 bylismy w domu a T rzygał - cos mu na żołądku stanęło:-()
Poprawiny z Alusiem udane - cieszę się, że moje dziecko nie płacze na widok obcych, tylko uważnie im się przygląda, a jak pozna już, to wali uśmiechy:-))
Pobalował ze starszą o miesiąc Zuzią:-):-):-):-) Oczywiście wyglądał na starszego od niej, ale co tam....hehe
Jestem zadowolona, dziękuję za życzenia wszystkim :*
Luzna qwszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia!!!!!!!!!!!!!!

u nas nudy idziemy dzis do prababci...

Daffi ja ochodze 25listopada:)

Luuuzna gratulacje:)
My leżymy sobie z Alusiem w łóżeczku i się nudzimy..
Po południu jedziemy z A pooglądać spacerówki i już jakąś kupimy jeśli się spodoba póki jest kasa bo jak się wyprowadzimy to może być kiepsko z wysupłaniem na wózio.

pewnie..lepiej od razu bo pozniej bedzie wiecej wazniejszych wydatkow... kochana zaglosowalam na tate:-)

Cześć dziewuszki:-)
Ja ciągle siedzę u teściów i już czegos dostaję...Ja chcę do domu.....!! W skrócie to iedzę sama w pokoju- tzn z Lidka która się wydziera bez powodu. nie wiem o co jej chodzi, zacjhowuje się jakby mi podmienili dziecko. Za to dziś w nocy dała się mamusi wysać- jedna pobudka o 2:-D Potem wstała o 6.30 ale o 7 stwierdziła że dalej leci w kimę;-)
Dziewczyny,ale Luuuzna to swoje wesele ma chyba w sierpniu a teraz to jakiegoś kuzyna czy kuzynki chyba. Chociaż ręki sobie uciąć za to nie dam, hihi, w kazdym razie z gratulacjamijeszcze poczekam.
My do kościoła chodzimy z młodą odkąd skończyła miesiąć- raz musieliśmy się zmyc ale zazwyczaj zachowuje się ładnie
Aha, miałam Wam bnapisać że moje dziecię jest zachwycone lasem- oglądała sobie drzewka jak jechalismy samochodem a w niedziele na spacerze nie zmrużyła nawet oka jak byliśmy właśnie w lesie- trzeba było odsłonić budkę i dziecko wszystko musiało dokładnie obejrzeć:tak:

reklama
Do góry