reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Daffi i bardzo dobrze robisz heh. Nalezy jej sie. Georgina ty ladna dziewczyna jestes:) Ale zartem pewnie cie zastrzelil co?:) Kasiuch moj czasem ma takie odchyly ale rzadko. Ogolnie to jest bardziej pracowity niz ja wiec cud,miod i orzeszki heh
Wiesz co.. Ja wiem, że J baaardzo się podobam, non stop mi to mówi i prawi komplementy, więc w to, że jestem brzydka mu nie uwierzyłam. Tylko nie zajarzyłam też, że to miał być żart z jego strony i się zastanawiałam o co mu chodzi:p

reklama
bierzcie i oceniajcie !!!

attachment.php

attachment.php

tylko blagam nie komentujcie mojego wywalonego brzucha !!!
ale agatka po 3 minutach miala dosc ...

Mea rozłóż szerzej na ramionach, bo tak to ci ręce odpadną po godzinie noszenia. Pozatym miodzio, a Agatka jaka szczęśliwa :-D

Ja dziś pokazałam Małej co to jej stopka:) Chwyciła swoją rączką parę razy stopę, ale za moją pomocą. Tylko, że raczej miała to w nosie bo lepsza była karuzelka nad nią - śmiała się do niej:)
Myślicie, że takie ćwiczonka nie zaszkodzą Martynce na tym etapie rozwoju?

Nic jej nie będzie, ale nie musisz pokazywać, sama niedługo odkryje stupeczki i będzie je wpychać z zapałem do buziola :-D

witam
u mnie urwanie głowy babcia jest w szpitalu
jezdze codziennie popołudniu z siostra zeby ja troche podkarmic wymasowac i zmieniec pozycje
bo juz jest niechodzaca i jak tak dalej pojdzie bedzie miec odlezyny
wczoraj jeszcze z łozka spadła ach i wyglada jakby z oswięcimia wrociła skora i kosci
generalnie wybiera sie juz powolutku do Bozi:-(

Mamo Stacha zdrowka dla chopakow i dla ciebie
Lajtway dla Milenki
[*]

Kopciuszku przypomnij mi jak sie nazywa ten krem na N co patrysiowi kupiłas
Mea fajnie wygladacie z agatka przy tym twoim duzym biuscie to agatka ta daleko od ciebie ja swoja to mam pod broda na pozycjie " do swiata " chyba jeszcze troche za wczesnie ale moze sie myle marta sie na tym zna
moja tak lubi byc noszona namietnie ciumka chuste tzn. w takiej poycji jak ty pokazałas

Nie nosimy przodem!!! Przyjdzie czas na biodra i plecy to będzie widzieć więceej. :-)

Dziewczyny znowu jestem w ciąży

;)

..................................................................

(Prima Aprilis:p)

No toś dowaliła. Ja tak robię co rok. W tym roku nie mogłam, ale w zeszŁym było nieźle. W PA zrobiliśmy grila i Dagmarka powiedziała mężowi, że będzie tatusiem, światkowi ze ślubu, że będzie chrzestnym i przyjaciółce, że będzie chrzestną i niech kasę zbiera... i potem jak się okazało, że jestem w ciąży to wszystcy padli :-D

ahahha no genialny jest... czyli czeka go jeszcze jedna droga.... co dozamainy mezow to mimo wszystko ja bym swojego nie wymienila nigdy!!!!!
czasem placze przez niego sprawia mi przykrosc ale kocham go i chopcby niew iem jaki ten innymaz moglby byc dobry i obsypujacy prezentami to ja jednak wole mojego. takiego go pokochalam wiedzialam jak to bedzie ze nie wszystko prosto i gladko w zyicu bedzie szlo i wlasnie te trudnosci ktore jakos przezwyciezamy pokazuja mi ze naprawde jestesmy dla siebie stworzeni gdyz inny by sie poddali.. czasm padaja jakies przykre slowa...ale i tak sie bardzo kochamy.. choc nie seksilismy sie juz od dawna i chyba czuje juz mega gloda na niego!

Święte słowa. Te wspólne przejścia i ciężkie dni cementują dobre związki a rozwalają te złe :-)

Hej laski. Jestem dzis wsciekla. Gdy moj A powiedzial tesciowej, ze nie mozemy jej kasy pozyczyc bo mamy wydatki to ona mu powiedziala ze jakby na dupe nie wchodzil i dzieciaka nie robil to by problemow nie mial!

Nic. Olala to! Jezu jak mogla tak powiedziec Alus jest dla mnie wszystkim a ona tak mowi!

To nie jest teściowa, tylko szmatławiec pier...- sorki ale innej nazwy dla takiego babsztyla nie mam jak tylko stara szmaciara i ku...
To ona mogła dupy nie dawać i syna niemieć skoro teraz jej wnuk ne odpowiada.
No chyba logiczne, że jak mamy dzieci to będziemy mi9eć wnuki i to jest właśnie najpiękniejsze :-)
Aluś jest piękny i cudowny i olej ją. Udawaj, że MOPICY nie widzisz :-O

A ja się uzależniłam od ciucholandów - tzn kupowania Małej ubranek:) Ma ich mnóstwo a ja i tak raz czy dwa razy w tyg po 2, 3 ubranka muszę kupić bo byłabym chora jakbym nie kupiła hehe:)

Nasza Perła w Wielkanoc kończy 4 miechy:)

dziewczyny powiedzmy ze moja agatka polubi noszenie w chuscie /dzis juz pol godziny wytrzymala wiec kto wie :)/ to jaka lepiej kupic chuste ?? elastyczna taka jak mam pozyczona czy tkana ??

Dziewczyny właśnie się dowiedziałam, że moja koleżanka z byłej klasy liceum urodziła wczoraj synka Gabriela w ... 24 tyg.ciąży :/ masakra ... nie wyobrażam sobie tego jak strasznie psychicznie musi się czuć ... prosi o modlitwę kogo się da ... oby było wszytsko dobrze, tym bardziej, że ona urodziłą w Anglii a nie wiem jaka tam jest opieka ...

Dziewczyny właśnie się dowiedziałam, że moja koleżanka z byłej klasy liceum urodziła wczoraj synka Gabriela w ... 24 tyg.ciąży :/ masakra ... nie wyobrażam sobie tego jak strasznie psychicznie musi się czuć ... prosi o modlitwę kogo się da ... oby było wszytsko dobrze, tym bardziej, że ona urodziłą w Anglii a nie wiem jaka tam jest opieka ...
O kurcze........ pomodlę się na pewno;* Musi być dobrze;*

Ojej, pomodlimy się...
dziewczyny powiedzmy ze moja agatka polubi noszenie w chuscie /dzis juz pol godziny wytrzymala wiec kto wie :)/ to jaka lepiej kupic chuste ?? elastyczna taka jak mam pozyczona czy tkana ??
Najlepsze są tkane;-)
No to cie kochana pociesze ze u nas za polozenie plytek krzykneli 40 zl:tak:ale z racji tego ze bedziemy mieli kabine zabudowana to plytek nie bedziemy kladli na calych scianach;-)no i po podliczeniu wszystkich przewidywanych kosztow to nie mieszcze sie w 5 000:no:
Że tak wtracę kilka swoich groszy;-);-);-) są super tynki z "magnata" które świetnie płytki zastępują, mozna je myc,, moczyć itd i naprawdę zarąbiście wyglądają;-);-):tak::tak: Są tez specjalne farby do brodzików:-) więc można troszkę koszty zminimalizować:-) i miec fajowską łazienkę:-)
Mój jak wczoraj przeczytał eska, że jestem w ciąży to zaraz do mnie dzwonił bo był w szoku:p Ale go szybko uspokoiłam. To on mi walnął, że jestem brzydka:p Co miało być żartem również:p
Raczej tak hahahahaha
ja powiem tak.. moj anilkiem nie jest i zalezy od dnia i tego jak sie napracowal.. czasem nalozy sobei i porobi w domu a czasem prosze sie jak teraz by 5 worrkow za malych ciuchow julki wyniosl do piwnicy... wczoraj 5 wyniosl a dzis juz mial gdzies i do teraz mi leza....

ja pier.... coz za bezczelnosc...zamiast babcia cieszyc sie to postapila bardzo wrednie.. ja znam siebie i bym jej dziecka nie pokazala.. ja mam teraz kare dla ojej tesciowej... w tym samym dniu co ma slub mj brat ma jeszcze meza kuzyn..tesciowa powiedziala ze nie idzie bo kasy nie ma... a wiec synek mojego brata bedzie na ich slubie ale pozniej ktos go musi wziac do domu i tam sie nim opiekowac.... ja dla julki mam opiekuki 2 moje zaufane kolezanki..ale kacper potzrebuje kogos doroslego! wiec miala sie nim zajac tesciowa bo ona na ten slub kuzyna nie idize..ale jak ja zapytaliismy to sie zgodzila... a spytala czy julki pilnuje ewelina szwagierka?? maz pwoiedzial ze nie ze 2 moje kolezanki....to tesciowa na to ze moze ewelina by popilnowala kacpra... t mowie jej 5 raz ze nie bo oni chca kogos doroslego i odpowiedzialnego a ta ewelina mimo ze ma 18 lat to gorzej niz 10 latek sie zachowuje... wiec tesciowa sie zgodzila a na drugi dzien prawdopodobnie po zlosci ze ewelina nie pilnuje julki powiedziala ze idzie na slub i nie bedzie kacpra pilnowac! wqurwilam sie... teraz wychodz ena spacery przed 11 bo ona po 11 lubi odwiedzac...albo udaje zze mnie w domu niema! dostanie za swoje..ja sie zemszcze!!!!!!!!

Hej laski. Jestem dzis wsciekla. Gdy moj A powiedzial tesciowej, ze nie mozemy jej kasy pozyczyc bo mamy wydatki to ona mu powiedziala ze jakby na dupe nie wchodzil i dzieciaka nie robil to by problemow nie mial!
Ach te Teściowe, nic tylko walcem je przejechac..............

A u mnie świątecznie w domku, dzisiaj jeszcze kończę sprzątać łazienki, ogólne sprzątanie na jutro zostawiam, biore sie za pieczenie mięska;-)

reklama
Do góry