reklama
Pauluś89
Grudzień 2009
A lubisz ja chociaz? Nienawidze tej sz.maty! A jej powiedzial, ze w takim razie wnuka juz nie ma
luuuzna
Mama Alanka
A lubisz ja chociaz? Nienawidze tej sz.maty! A jej powiedzial, ze w takim razie wnuka juz nie ma
JAsne! całe liceum razem, a teraz studia ))
luuuzna
Mama Alanka
I co ona na to????
U mnie zalezy od dniaale czasami tez mam ochote go wygonic z domunajgorsze ze to jego dom
MEA widze nowe fotki,ide wiec ogladac;-)
no to wam zazdroszcze w takim razie, nie wiem jak to bedzie jak bedziemy mieszkac razem, ale moze pomarzyc ze bede mu wszystko do raczki podawac, chociaz nie powiem nie jest ogolem taki zly, ale dzis juz go wygonilam z domu bo sie burzy do mnie caly dzien o ot wieczorem klotnia gotowa!wrrr czasem mam ochote go kopnac w d.upe!Mój nie :-) Bardzo dużo robi w domu, tylko nie zawsze to co ja chce. Jednak jest pożyteczny i często odwala tzw. "brudną robotę" :-) Ale myślę, że to w znacznej mierze moja zasługa, choć pewne dobre cechy wyniósł z domu.
hehe, olek na odwrot, krzyczal za wiecej!Wie wie, bo jabłuszko połykał czasami...i potem tak się odkręcał od jedzenia, że nie mogłam nic zrobić. Naprawdę nie chce tego,a na smak marchwi robi taką śmieszną zniesmaczoną minę na pół obrażoną Mea ja próbowałam tydzień. Codziennie coś mu dawałam, a on 1 łyżeczkę zjadł, a potem tylko plu następną...posmakował, ale stwierdził, że nic nie chce
Hej laski. Jestem dzis wsciekla. Gdy moj A powiedzial tesciowej, ze nie mozemy jej kasy pozyczyc bo mamy wydatki to ona mu powiedziala ze jakby na dupe nie wchodzil i dzieciaka nie robil to by problemow nie mial!
i dobrze jej powiedzial.....powinna sie w jezyk ugryzc zanim to powie:/A lubisz ja chociaz? Nienawidze tej sz.maty! A jej powiedzial, ze w takim razie wnuka juz nie ma
Pauluś89
Grudzień 2009
Nic. Olala to! Jezu jak mogla tak powiedziec Alus jest dla mnie wszystkim a ona tak mowi!
D
daffodill
Gość
ja powiem tak.. moj anilkiem nie jest i zalezy od dnia i tego jak sie napracowal.. czasem nalozy sobei i porobi w domu a czasem prosze sie jak teraz by 5 worrkow za malych ciuchow julki wyniosl do piwnicy... wczoraj 5 wyniosl a dzis juz mial gdzies i do teraz mi leza....Cherie- swietny lezaczek
a ja dzis bylam po prezenty od zajaca dla tesciowej i mojego ojca, i zamowilismy z K. kubki z nadrukami zdjęc Olka wkleje Wam jutro fotki
K. mnie wkurza ciagle sie z nim kloce:/ chyba wole jak go nie ma ,mam przynajmniej swiety spokoj:/
jestem zmachana, powiesilam pranie, poskladalam pranie, odkurzylam,pralam recznie malego rzeczy, zmylam naczynia, zrobilam obiad,i nie pamietam co jeszcze a on ma problem zeby ruszyc dupe i isc do kuchni nalozyc sobie zapiekanki:/
czy Wasi faceci tez tacy sa?
ja pier.... coz za bezczelnosc...zamiast babcia cieszyc sie to postapila bardzo wrednie.. ja znam siebie i bym jej dziecka nie pokazala.. ja mam teraz kare dla ojej tesciowej... w tym samym dniu co ma slub mj brat ma jeszcze meza kuzyn..tesciowa powiedziala ze nie idzie bo kasy nie ma... a wiec synek mojego brata bedzie na ich slubie ale pozniej ktos go musi wziac do domu i tam sie nim opiekowac.... ja dla julki mam opiekuki 2 moje zaufane kolezanki..ale kacper potzrebuje kogos doroslego! wiec miala sie nim zajac tesciowa bo ona na ten slub kuzyna nie idize..ale jak ja zapytaliismy to sie zgodzila... a spytala czy julki pilnuje ewelina szwagierka?? maz pwoiedzial ze nie ze 2 moje kolezanki....to tesciowa na to ze moze ewelina by popilnowala kacpra... t mowie jej 5 raz ze nie bo oni chca kogos doroslego i odpowiedzialnego a ta ewelina mimo ze ma 18 lat to gorzej niz 10 latek sie zachowuje... wiec tesciowa sie zgodzila a na drugi dzien prawdopodobnie po zlosci ze ewelina nie pilnuje julki powiedziala ze idzie na slub i nie bedzie kacpra pilnowac! wqurwilam sie... teraz wychodz ena spacery przed 11 bo ona po 11 lubi odwiedzac...albo udaje zze mnie w domu niema! dostanie za swoje..ja sie zemszcze!!!!!!!!Hej laski. Jestem dzis wsciekla. Gdy moj A powiedzial tesciowej, ze nie mozemy jej kasy pozyczyc bo mamy wydatki to ona mu powiedziala ze jakby na dupe nie wchodzil i dzieciaka nie robil to by problemow nie mial!
G
Georgina
Gość
E tam, los nie ma z tym nic wspólnego Raczej plemnikiGeorgina ja też chciałam wyskoczyć z takim żarcikiem Prima Aprilisowym ale poem uznałam, że nie będę kusić losu tosz by to był koniec świata!!!!
Mea widzisz jak to nas próbują wkręcić w DDTVN??
G
Georgina
Gość
Mój jak wczoraj przeczytał eska, że jestem w ciąży to zaraz do mnie dzwonił bo był w szoku Ale go szybko uspokoiłam. To on mi walnął, że jestem brzydka Co miało być żartem równieżnizly zart ahahhaha:-)
a nic nie mow.. ja sie nabralam na pogode. krzyczalam do meza ze dzis 28 stopni ma byc ahahahahha tylko jak pokazali ze cisnienie 66 hPa to skapowalam ze to sciema.
reklama
hehe dobreE tam, los nie ma z tym nic wspólnego Raczej plemniki