reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Aśka ja chcę Twojego męża chociaż na tydzień!! ja do fryzjera wybieram się w przyszłym tyg bo jedziemy do rodziny na imprezke a ja mam dwumiesięczne odrosty:szok:
czekam na serwis do pralki a mój maż pojechał przerejestrować auto bez umowy kupna i kart pojazdu-ale to jest głupek!!!!:tak:
Czasem to się cieszę, że jeszcze nigdy włosów nie farbowałam:) Oszczędzam;D Bo zapuszczam teraz włosy i z racji, że raczej nie planuję farbowań to prędko u fryzka się nie pojawię pomijając fryz na ślub, ale to nie ma nic wspólnego ze ścinaniem. Wyleczyłam się już z krótkich włosków:)

probowalam wczoraj napoisac wam mega posta ale za kazdym razem skasowal sie i odpuscilam sobie.... moze etraz mi sie uda..
otoz wczoraj nakarmilam mala o 20 polozylam do snu i spala... poszlam sie wykapac i moj mezulek z nia zostal... przychodze po kapieli i co widze????
moje dziecko lezy na naszym lozku i w najlepsze bawi sie z tata.. ale mialam nerwa mwie zdo niego ze jest po 21 a ona ma spac..i ze lepiej niech mi stad wyjdzie bo mam dosc tego ze psuje to co ja staram sie caly czas podtrzymac i ucy\zyc ja.. bo teraz ukladam ja spac o 20 nie o 21!!!!!! patrze a ten wstaje i wychodzi z domu..no coz nie o to mi chodzilo ale mysle sobie luz... moze ochlonie otzrasnie sie i zrozumie conieco....
ja wzielam mloda do lozeczka i mowie doniej SPAC... i znow zasnela.. maz wrocil kolo 22 byl na zakupach ahahaah smiac mi sie chcialo... a za chwile przybiegl do mnie z kolacja do lozka... mowie mu ze o tej godz nie jem juz nic ale ze wzgledu na jego starania zjadlam ta kolacje ze smakiem:-)
mloda spala az do 6 hihi ale nerwa mialam niezmieskiego.. ja usypiam a on sie z nia bawi!
ach ten moj mezulek.....

WYOBRAZCIE SOBIE ZE WYPRALAM W WODZIE Z MINI ILOSCIA PROSZKU SZATKE JULKI DO CHRZTU....BO BYL JAKAS MIEJSCAMI JAKBY OD DOTYKANIA PALCAMI BRUDNA.... I CO???? NAPIS Z NIEJ SIE ROZPLYNAŁ JAK FATAMORGANA AHAHAHA
lece zaraz kupic nowa i mam nadzieje ze w tesco sa jeszcze te pampki za 95zl 186szt.....
To się mężuś postarał! Super:)

Hmm to korzystajac z wolnej chwili juz jutro piątek ;p chciałabym wam i (waszym bliskim , kochanym dzieciaczkom ) zyczyc :

WESOŁYCH SPOKOJNYCH I RADOSNYCH ŚWIAT :)

SMACZNEGO JAJECZKA I MOKREGO DYNGUSA ,

ZDRÓWKA DLA RODZINKI , DZIECIACZKÓW JAK NAJWIECEJ ,

JAK NAJMNIEJ ZMARTWIEN I KŁOPOTÓW ...

ZEBY W ZYCIU WAM BYŁO KOLOROWO :D :D ;D

POZDRAWIAMY : Igorek , Ja i M :)
Dziękujemy:)

Daffi i bardzo dobrze robisz heh. Nalezy jej sie. Georgina ty ladna dziewczyna jestes:) Ale zartem pewnie cie zastrzelil co?:) Kasiuch moj czasem ma takie odchyly ale rzadko. Ogolnie to jest bardziej pracowity niz ja wiec cud,miod i orzeszki heh

Cherie- swietny lezaczek:)

a ja dzis bylam po prezenty od zajaca dla tesciowej i mojego ojca, i zamowilismy z K. kubki z nadrukami zdjęc Olka:) wkleje Wam jutro fotki :)

K. mnie wkurza ciagle sie z nim kloce:/ chyba wole jak go nie ma ,mam przynajmniej swiety spokoj:/
jestem zmachana, powiesilam pranie, poskladalam pranie, odkurzylam,pralam recznie malego rzeczy, zmylam naczynia, zrobilam obiad,i nie pamietam co jeszcze a on ma problem zeby ruszyc dupe i isc do kuchni nalozyc sobie zapiekanki:/

czy Wasi faceci tez tacy sa?
:(
Hmm ja już od dłuższego czasu przyjmuję taktykę, że NP jak sobie nie posprzątasz swoich brudnych rzeczy to Twój problem, będziesz miał syf, nic mi do tego. I to zawsze skutkuje;) Jak ja nie sprzątnę to w końcu to robi:) Ale na ogół i tak zrobi to o co go poproszę a czynności typu rozpalenie w kominku, ciupanie drewna, gniecenie puszek, plastików to i tak leży w jego obowiązkach i zawsze to robi. Tak samo sam sobie prasuje ubrania i sam sobie czyści auto, chyba, że akurat mam chęci mu pomóc:p No i to on wiesza u nas w domu firanki;D Lubi to:p

Cherie super bujaczek..na pewno go pokocha Danielek i ty;-):-) Ja już sobie bez niego życia nie wyobrażam;-)

Mamo Stacha..współczuję chorób bo my właśnie kończymy przygodę z nimi;-)
I buziaczki dla 4miesięcznego Frania:tak::tak::tak:

Jejciu już mi nawet nie gadaj o tym remoncie:no:
Dziś przyjechał facet pomierzyć okna..w sumie musimy 3 wymienić..jedyne 2500 tysiąca:szok::szok::szok:
Dla mnie to jest bardzo dużo..liczyłam że trochę taniej będzie...ale wzięliśmy z montażem..no i parapety itd:no::no::no:
A zwrotu niecałe 2000:no:
A jak się dowiedziałam ile szfagierce wzięli za położenie płytek to osiwiałam..
ja się kompletnie nie znam na cenach:szok::szok::szok:
35 zł za metr..ja pierdzielę..to by nas wyszło 1400 zł..ja za płytki nie dam tak dużo:szok::szok::szok:
Mam nadzieję że tata znajdzie czas żeby nam je położyć..tylko że robi od pon do sob do samego wieczora...a w niedzielę ile zdąży położyć???
Blee..już więcej nic nie remontuję:wściekła/y:

A ja cały dzień sprzątałam...i został mi już tylko salon....ale mi się nie chce:no:
W dodatku jak się post zaczął to mam takiego smaka na kiełbasę;-):szok:

Dobra..lecę robić dalej:-(

No to cie kochana pociesze ze u nas za polozenie plytek krzykneli 40 zl:tak:ale z racji tego ze bedziemy mieli kabine zabudowana to plytek nie bedziemy kladli na calych scianach;-)no i po podliczeniu wszystkich przewidywanych kosztow to nie mieszcze sie w 5 000:no:

no wlasnie ten jest jego ... o czym tesciowa mi dosc czesto przypomina ... a nowy bedzie dopiero NASZ ...

a pomyslalas ze on nie bardzo wie co z tym robic ?? moja agatka tez wypluwa bo jezyk jej zawadza ale jak sie uda polknac to taaaka heppy :)

To twoj maz ma intercyze podpisana?

Hej laski. Jestem dzis wsciekla. Gdy moj A powiedzial tesciowej, ze nie mozemy jej kasy pozyczyc bo mamy wydatki to ona mu powiedziala ze jakby na dupe nie wchodzil i dzieciaka nie robil to by problemow nie mial!

Nie no taka to tylko utuc:wściekła/y:kuzwa jak mozna wogole takie slowa wypowiadac:wściekła/y:KROWA!!!

reklama
Do góry