reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
Witam się,
my po wizytach u lekarzy. U Franka niestety nie ma znaczącej poprawy i dostał antybiotyk w zastrzykach. Szkoda mi go. Ja też się wybrałam do swojego internisty bo mi pediatra mówiła, że źle wyglądam :-) Może to da Radkowi do myślenia bo chyba sądził, że udaję. Wczoraj wieczorem też doszło do dyskusji, zażądałam żeby w nocy zajął się małym, w końcu w ciągu 4 m-cy nocek nie zarywał on tylko ja. Jakiś zmiennik mi potrzebny. Od 1 do 8 rano z nim spał, Franek tylko o 4 się przebudził i dostał sztuczne mleczko. Ja jednak nie odpoczęłam bo Staś przyszedł do mnie spać, no i co to 7h. R teraz odsypia, taki biedak zmęczony :-)
Lekarka zasugerowała nam żeby zostać w domu, a mieliśmy dziś do teściów na święta jechać. Ja byłabym skłonna zostać, tym bardziej, że oni tam też nie do końca zdrowi, no i obawiam się nalotu innej rodziny. R jednak nie przyjmuje tego do wiadomości, teściowa również.

o boze..alez ten twoj maz pastwi sie nad toba... moglby troche etraz cie wesprzec i odciazyc.. wiem co to choroba...sama mialam goraczke 39 stopni a karmilam piersia wtedy i starszne to bylo wstawac do malej i ja akrmic.. karmilam nalezaco.... i maz pzekladal mi mala raz z jednej str a jak zmienialam pioers to z drugiej strony co bym wstawac nie musiala a oczy mi sie zamykaly zimno mi bylo i jak piers wyciagalam to gesiej skorki dostawalm... a maz odbijal wtedy mala...
wracaj szybko do zdrowia.

może jutro, a jak nie to na pewno po świętach. w okresie przedświątecznym poczta zawsze opóźnia wysyłki :nerd:

nom pewnie tak.... ale spokojnie zalezy mi na detreomecynie ze wzgledu na palucha a ketonal to sie przyda po 20 kwietnia:-)
julka tez ma niektore na 6 -9mcy a to dlatego ze naa dlugosc sa ciut za duze ale w brzuchu i nozkach sa akurat..ona za dluga nie jest bo 68cm ale ten jej brzuch i nozki gubia to ale dzieki temu znowu nie wyglada jak taki maly sumo:-)

Daffi, R z kolei ma anginę ropną i też bierze antybiotyk, właściwie to powinien trzymać się na dystans. No i zajmuje się Stasiem. Staram się go zrozumieć, wszyscy czujemy się paskudnie, ale ja teraz potrzebuję nocki dla siebie, więc raz na jakiś czas się postawię.
No i generalnie to by było niewychowawcze nie ustawiać go, bo by się rozbestwił :-)

Daffi, R z kolei ma anginę ropną i też bierze antybiotyk, właściwie to powinien trzymać się na dystans. No i zajmuje się Stasiem. Staram się go zrozumieć, wszyscy czujemy się paskudnie, ale ja teraz potrzebuję nocki dla siebie, więc raz na jakiś czas się postawię.
No i generalnie to by było niewychowawcze nie ustawiać go, bo by się rozbestwił :-)

ojoj to u was niezle choroba zaatakowala. zycze wam wszystkim zdrowia.!!

Cherie- swietny lezaczek:)

a ja dzis bylam po prezenty od zajaca dla tesciowej i mojego ojca, i zamowilismy z K. kubki z nadrukami zdjęc Olka:) wkleje Wam jutro fotki :)

K. mnie wkurza ciagle sie z nim kloce:/ chyba wole jak go nie ma ,mam przynajmniej swiety spokoj:/
jestem zmachana, powiesilam pranie, poskladalam pranie, odkurzylam,pralam recznie malego rzeczy, zmylam naczynia, zrobilam obiad,i nie pamietam co jeszcze a on ma problem zeby ruszyc dupe i isc do kuchni nalozyc sobie zapiekanki:/

czy Wasi faceci tez tacy sa?
:(

reklama
Cherie- swietny lezaczek:)

a ja dzis bylam po prezenty od zajaca dla tesciowej i mojego ojca, i zamowilismy z K. kubki z nadrukami zdjęc Olka:) wkleje Wam jutro fotki :)

K. mnie wkurza ciagle sie z nim kloce:/ chyba wole jak go nie ma ,mam przynajmniej swiety spokoj:/
jestem zmachana, powiesilam pranie, poskladalam pranie, odkurzylam,pralam recznie malego rzeczy, zmylam naczynia, zrobilam obiad,i nie pamietam co jeszcze a on ma problem zeby ruszyc dupe i isc do kuchni nalozyc sobie zapiekanki:/

czy Wasi faceci tez tacy sa?
:(

nie :) ale kazdy czasem jest wqrzajacy :) tylko na swoj indywidualny sposob :)

Do góry