G
Georgina
Gość
kurcze, ile mnie nie było? godzinę? strasznie gadatliwe dziś jesteście
Nadrabiamy to co w week straciłyśmy:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kurcze, ile mnie nie było? godzinę? strasznie gadatliwe dziś jesteście
Noo ja zaraz znikam, a w domku teściowa czytać nie da, więc jutro będę na bank miała co nadrabiać w pracy ;-)kurcze, ile mnie nie było? godzinę? strasznie gadatliwe dziś jesteście
podejrzewam, że całkiem sporoNoo ja zaraz znikam, a w domku teściowa czytać nie da, więc jutro będę na bank miała co nadrabiać w pracy ;-)
Oj nie kracz nie kracz kochana ;-) dzień zaczyynam od herbaty i forumkowa, ale to już w pracy, a w domku szybkie śniadanko przed wyjściem!podejrzewam, że całkiem sporo
Oj nie kracz nie kracz kochana ;-) dzień zaczyynam od herbaty i forumkowa, ale to już w pracy, a w domku szybkie śniadanko przed wyjściem!
Trzymaj sie dzielnie ! NO i z tym gozdzikiem tez sproboj ,powinno pomoc przypominam sobie ze tez gdzies o tym czytalam ze pomaga na bol zebaOki ja spadam Girls!
Miłego wieczorku i do jutra- lecę do moich wymarzonych kosteczek loduuuuuuu ;-)
Papa.
Cherie od kiedy dowiedziałam się ,że moje malństwo ma jakąś plamkę na serduszku to też chciałabym, żeby już był grudzień, żebym mogła wziąć je na ręce i na własne oczy zobaczyć, że jest zdrowe.
Mój mąż jest ze mną na każdym usg, na szczęście szef nie robi problemów i może się zwolnić z pracy. Wiem, że mój m bardzo sobie ceni te wizyty
przecież żadna z nas nie siedzi całymi dniami w fotelu i nie ugniata brzucha. moje ręce ciągną do brzuszka zazwyczaj przed snem - to taka intymna chwila dla mnie i maleństwa i nie wyobrażam sobie, żeby mogło być inaczej.