Moje malenstwo musialo ostatnio sluchac innej muzyki... wiertarki udarowej. Ja sobie zatkalam uszy ale nie wiem czy jemu to przyszko do glowki. Co prawda w innym pokoju siedzialam ale i tak wiem, ze slyszal...U mnie z tym 3D kartą przetargową było, że to połówkowe i wyłapie się wiele, ale jak mam zapłacić 230zeta i do tego marny efekt widzieć, to postanowiłam przełożyć na ok 24tc ;-) Jutro zadzwonię i przełożę :-)
A brzunia nie masuję, tylko pukam i stukam, gdy dzidzia się budzi, bo jak masowałam z Patykiem, to mi twardniał i się wystraszyłam.. choć ciężko, ale się hamuję A teraz jestem na etapie muzyki klasycznej na słuchawkach- przykładam do brzunia i mam radochę
reklama
Zdecydowanie na lewej)Dokładnie! W ciąży umiar to podstawa i tyczy się chyba wszystkiego poza rozsądkiem ;-) A ja jak suszę włosy, to zajmuje mi to ok 40min z przerwami, bo skubane są długie, grube i długo schną i jak je wyciągam na szczotkę, to masakra ręce opadają. Staram się także jak najmniej kucać z resztą nogi mi puchna w łydkach i nawet mnie troszku boli gdy kucam.
A pamietacie moze na której stronie najlepiej spać w ciąży?
NIby na lewy boku jak dobrze pamietam ! ja tak zasypialam jak moj spal obok mnie .....ale teraz kurde jego mac jak sama spie to oczywiscie spac na lewym nie potrafie !!!!!! I zasypiam na prawymDokładnie! W ciąży umiar to podstawa i tyczy się chyba wszystkiego poza rozsądkiem ;-) A ja jak suszę włosy, to zajmuje mi to ok 40min z przerwami, bo skubane są długie, grube i długo schną i jak je wyciągam na szczotkę, to masakra ręce opadają. Staram się także jak najmniej kucać z resztą nogi mi puchna w łydkach i nawet mnie troszku boli gdy kucam.
A pamietacie moze na której stronie najlepiej spać w ciąży?
Reve
--> 24.12.2009r <--
Oj słyszał, słyszał, jak ostatnio przejeżdzała obok mnie straż pożarna i tuż przy mnie włączyli syrene, to mały mi sie gwałtownie w brzuszku musiał wyprostować, bo mnie kopnął tak mocno w żebro, ze tchu mi zabrakło!Moje malenstwo musialo ostatnio sluchac innej muzyki... wiertarki udarowej. Ja sobie zatkalam uszy ale nie wiem czy jemu to przyszko do glowki. Co prawda w innym pokoju siedzialam ale i tak wiem, ze slyszal...
Gogana mnie też czasami maleństwo tak kopnie, że prawie podskakuję
Georgina ja wieszam na suszarce, więc nie podnoszę rąk do góry.
Reve najlepiej spać na lewym boku, wtedy podobno maleństwo jest najlepiej dotlenione.
Uciekam dziewczynki poleżeć i poczytać najnowszy numer M jak mama Do napisania później!
Georgina ja wieszam na suszarce, więc nie podnoszę rąk do góry.
Reve najlepiej spać na lewym boku, wtedy podobno maleństwo jest najlepiej dotlenione.
Uciekam dziewczynki poleżeć i poczytać najnowszy numer M jak mama Do napisania później!
Reve
--> 24.12.2009r <--
Acha, bo zapomniałam, a pamiętam, ze przestrzegałam tego w ciąży z Patykiem ;-) Kurde no druga ciąża jest na maxa inna!
Malo sie ruszam wiec postanowilam rano isc pieszo do pracy - tak 20 min i zawsze brzusio boli, ciezki sie robi i kluje w podbrzuszu. Potem przed winda kucam i odpoczywam co pomaga nawet)ograniczacie w większym stopniu wysiłek fizyczny?? Bo ja gdy troszkę dłużej pochodzę np na zakupach- ale nie dzwigam to podbrzusze mnie boli a was? Bo troszkę mnie to martwi:-(
5 sierpnia sie poskarze ginowi...
Ale sie maluszek wystraszyl biedny !!!!! Oby jak najmniej takich ekscesow dla malenstwa!Oj słyszał, słyszał, jak ostatnio przejeżdzała obok mnie straż pożarna i tuż przy mnie włączyli syrene, to mały mi sie gwałtownie w brzuszku musiał wyprostować, bo mnie kopnął tak mocno w żebro, ze tchu mi zabrakło!
G
Georgina
Gość
Ja zasypiam na lewym, ale i tak się budzę bardzo różnie, najczęściej na plecach.
Mam pytanie czy na wizycie u ginki bada się stan uzębienia? I kiedy piersi badają bo ja ostatnio badane miałam w lutym a zawsze jestem zdania, że częściej jest lepiej.
Mam pytanie czy na wizycie u ginki bada się stan uzębienia? I kiedy piersi badają bo ja ostatnio badane miałam w lutym a zawsze jestem zdania, że częściej jest lepiej.
reklama
Reve
--> 24.12.2009r <--
Nooo, a ja jak się wystraszyłam! Pierwszy raz mi wyciął taki numer! teraz już wiem,ze raczej z tych jest co to emocje okazują, bo te dzieciaczki co się kurczą ze strachu- będa dusiły w sobie emocje, a mój bączuś będzie się darł na mame heheAle sie maluszek wystraszyl biedny !!!!! Oby jak najmniej takich ekscesow dla malenstwa!