reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudzień 2009

Acha, bo zapomniałam, a pamiętam, ze przestrzegałam tego w ciąży z Patykiem ;-) Kurde no druga ciąża jest na maxa inna!
Pewnie niewiele pamietam, tylko to, co chce ale tez mi sie wydaje ze ta druga inna jest. Maly nie kopal tak szalenie i chyba lepiej sie czulam... no ale wtedy juz od 4 mies siedzxialam w domu (wylecialam z pracy). Teraz walcze, tylko jakies cwiczenia trzeba robic a mi si co raz bardziej nie chce...

reklama
Ide troche pochodze bo normalnie mnie juz dupa od siedzenia boli !!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie wsponme o moim kregoslupie !!!! Reve ja ci wspolcziuje nie dosc ze w pracy siedzisz caly czas to jeszcze zab !!!!!

Wybraliśmy ostatnio kolorki do pokoju Małej - morelowo jasnozielony. I będzie też trawka namalowana ręcznie i ręcznie jakieś pszczółki, ptaszki i inne cuda, kwiatki. Mój ma talent to się tym zajmie. No i rysunki pasowne będą do lamp - lampa na sufit będzie czerwono pomarańczowa z pszczółkami i nocna lampka do ściany zamocowana kwiatuszek kolorowy.
Łóżeczko widziałyście a mebelki albo biało pomarańczowe albo biało jasnozielone, ale pewnie takich nie znajdę i będą jednolite hehe.

Ja tez uwazam ze moja druga ciaza jest inna !!! jakos inaczej do niej podchodze !!! Wiecej rzeczy wiem ...i juz sie tak nie stresuje haahha :)

Mam pytanie czy na wizycie u ginki bada się stan uzębienia?:p I kiedy piersi badają bo ja ostatnio badane miałam w lutym a zawsze jestem zdania, że częściej jest lepiej.
Tylko nie zeby... nikt nie bada, samemu trzeba isc sie zbadac. W piatek czeka mnie kolejna wizyta i chyba kanalowe leczenie zaaplikuja bo pobolewa ten opatrzony zabek... a wlasciwie wszystkie...:oo:

Ide troche pochodze bo normalnie mnie juz dupa od siedzenia boli !!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie wsponme o moim kregoslupie !!!! Reve ja ci wspolcziuje nie dosc ze w pracy siedzisz caly czas to jeszcze zab !!!!!
Noo kochana Tyś taka, ze dbasz o mnie hehe dzięki Ci!!! Jeszcze pół godz i spadam doma!

Tylko nie zeby... nikt nie bada, samemu trzeba isc sie zbadac. W piatek czeka mnie kolejna wizyta i chyba kanalowe leczenie zaaplikuja bo pobolewa ten opatrzony zabek... a wlasciwie wszystkie...:oo:

Ja odpukać mam wsjo ok z zębami, żadnej nawet małej dziurki, ale podczas starań miałam iść na kontrolę, odwlekałam bo nie lubię dentysty i nie poszłam. Stąd pytanie. Czasem lekarze widzą więcej niż my. Może ja czegoś nie dostrzegam odnośnie moich zęboli.

Ja odpukać mam wsjo ok z zębami, żadnej nawet małej dziurki, ale podczas starań miałam iść na kontrolę, odwlekałam bo nie lubię dentysty i nie poszłam. Stąd pytanie. Czasem lekarze widzą więcej niż my. Może ja czegoś nie dostrzegam odnośnie moich zęboli.
U dentysty jest jak u mechanika - zawsze cos do naprawienia albo wymiany...

reklama
Do góry