czesc Dziewczyny
Jestem mama Franciszka, ktory urodzil sie 18 grudnia 2009 r., moge do Was dolaczyc:>?
witam nowe mamyWitam! Jestem mamą Łucji urodzonej w 11.12.2009r.. Już od dawna was podczytuję, ale jakoś niebyło okazji się odezwać.... czy również mogę dołączyć do wszej "rodzinki"?
NAJLEPSZEGO Z OKAZJI 4 MIESIECY!!!!Witam się z rana:-)
Moje życzenie się spełniło i mały w nocy spał ale obudził się o 6...ale grzecznie leżał więc mama przysypiała do 7;-)
Co do sytuacji Ani..wolęjuż nic nie pisać bo musiałabym użyć samych niecenzuralnych słów..i to nie tylko w stosunku do tego.....szczeniaka
Żal mi tylko Majeczki w tym wszystkim...jak TO COŚ potrafi szaleć na własnym weselu to co będzie jak mała urośnie?
Szkoda słów........
A my dziś kończymy 4 miesiące!!!!!!!
biedaku Ty, ja nie wiem Ty masz cierpliwosci w sobie, nie mecz sie tak bo to tylko na zle wychodzi dla Ciebie i dla majki...caluje na odleglosc:*****caly czas tu bylam wybaczalam dla Majki...
ale ile mozna??...
nawet jakbym tu zostala ro i tak nigdy nie zapomne swojego slubu...szkoda tylko ze pamietam go jak jedna wielka haje..;/..
a ja nie wiem co sie z Olkiem stalo kurde jak sie budzil o 3/4 rano tak teraz wstaje mi o 1 i o 5:////
wogole lezy tylko w cienkich spodenkach i body na dlugi rekach a ma kark spocony, nie wiem chyba zlapal cos ode mnie, z reszta K. tez cyba chory bedzie:/
u nas dzis wieje, ale nie pada przynajmniej...
no i witam sie