reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

reklama
A dziękuję :-D
Nie na serio tak, to on nawet nie domagał się częściej - chyba bardziej syte jest to mleczko ;)
Daffi, a Ty NAN dajesz Julce? To po nim taka kobitka się zrobiła?

po Bebilonie takie babsko z niej sie zrobilo:-)
co tu duzo mowic normalna porcje kaszki czyli na 150ml mleka + 5 lyzeczek kaszki zjada w 3 min... wrzucilam filmik do albumu zeby nie bylo ze sciemniam:-)

po Bebilonie takie babsko z niej sie zrobilo:-)
co tu duzo mowic normalna porcje kaszki czyli na 150ml mleka + 5 lyzeczek kaszki zjada w 3 min... wrzucilam filmik do albumu zeby nie bylo ze sciemniam:-)

Jejku mój się męczy jak ma zagęszczacz z mleczkiem wypić :-D
To widać lubi sobie babka zjeść :-D
Ja mojego muszę pilnować, bo czasami niejadek, a czasami głodomor....lepiej mu unormować dietkę i tu potrzebna dyscyplina mamy :-D

Pije winko i czekam na T...

Jejku mój się męczy jak ma zagęszczacz z mleczkiem wypić :-D
To widać lubi sobie babka zjeść :-D
Ja mojego muszę pilnować, bo czasami niejadek, a czasami głodomor....lepiej mu unormować dietkę i tu potrzebna dyscyplina mamy :-D

Pije winko i czekam na T...
rozpieszczasz sie... kochana jak mu ciezko pic zageszczacz naprawde polecam smoczek aventa jesli korzystasz z ich butelek moze w innych tez jest nie orientuje sie "TRÓJPRZEPLYWOWY" on nie ma dziurki tylko szczelinke... pieknie z niego leci i dziecko nie meczy sie... julka jak nie mogla uciagnac to plakala prezyla sie i nie chciala jesc, zniechecalo ja to a im glodniejsza tym gorzej bylo... a ten smoczek rewelacja a 1 szt kosztuje ok 10zł

rozpieszczasz sie... kochana jak mu ciezko pic zageszczacz naprawde polecam smoczek aventa jesli korzystasz z ich butelek moze w innych tez jest nie orientuje sie "TRÓJPRZEPLYWOWY" on nie ma dziurki tylko szczelinke... pieknie z niego leci i dziecko nie meczy sie... julka jak nie mogla uciagnac to plakala prezyla sie i nie chciala jesc, zniechecalo ja to a im glodniejsza tym gorzej bylo... a ten smoczek rewelacja a 1 szt kosztuje ok 10zł

Nie nie źle mnie zrozumiałaś - wolniej pije po prostu, ale nie denerwuje się przy jedzeniu :)

Kasiuch - ale lasencja z Ciebie no :) a i sukienka super :))
dzieki a Ty to co jestes!szprycha:)

WOWWWW!!!! wygladasz szałowo!!!!! jejku masz totalny brak brzuszka! Śliczna jestes!:-)
mam brzuszek ale akurat w tej sukience nie widac:p

To ja obstawiam ze to jest @:tak:

Super wygladasz:-):tak:

My mamy tez z Tiny Love
tez mam nadzieje ze to @:)

dobra lecem do wyra dobranoc ciotki klotki!

reklama
Do góry