reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Kurcze :) Ja powiem tak :) od 19:00 do 01:00 spało moje dziecię (powinnam się cieszyć, bo potem wstało o 4 i teraz znowu śpi ale..... )
piersi mi pękają w szwach :/ została mi ( a raczej mojemu dziecięciu) jeszcze jedna skała do zessania :/

reklama
Kurcze :) Ja powiem tak :) od 19:00 do 01:00 spało moje dziecię (powinnam się cieszyć, bo potem wstało o 4 i teraz znowu śpi ale..... )
piersi mi pękają w szwach :/ została mi ( a raczej mojemu dziecięciu) jeszcze jedna skała do zessania :/

A obkładasz się kapuchą?mi zawsze pomagała

Desmont, nie mogę powiedzieć, że sobie poradziłam :-) Zaniedbałam trochę dom i więcej go zabawiałam, żeby nie nosić na rękach. Trochę się chustą ratuję, dziś nawet prasowałam z omotańcem. Ale ciągle śpi jak zając, po 10 minut, jest ciekawy świata więc najlepsza perspektywa to ręce. Jak wymiękam to kładę do łóżeczka i pozwalam mu się wypłakać :-( Przynajmnie wiem, że łzy lecą z obydwu oczek :-)
No i co z tą Anulką? Też się martwię.
I ja jestem bardzo zadowolona z chusty;-) naprawdę mi się przydaje...:tak: fajne wiązanie to podwójny koala;-) nakońcu robimu węzeł przesuwny i łatwo dzieciaczka dopasować;-) Juz teraz dla mnie wiązać Piotrusia to chwila moment;-);-)

Hej Mamusie:)

Mam czas aby cosik o Chrzcie napisać:)
Miał miejsce wczoraj, 17.03.2010:) Tak swoją drogą w urki mego taty:)
Nabożeństwo było na 9.00. Wszystko fajnie, miła atmosfera, w kościele tylko najbliższe osoby. Malutka na początku kwiliła bo była bez smoka, ale zaraz szybko się uspokoiła i 90% ceremonii w kościele przespała:)

Po powrocie do domu sprzątanie bo o 16 goście do domu na małą imprezę przychodzili. Taka dla najbliższych:)

Mała dostała od Chrzestnych krzesełko do karmienia a tak to kartki okazjonalne i dość dużo pieniążków:)

Impreza była do 21.

Było na prawdę CUDNIE!! Ale tak to jest jak ma się super rodzinę, łącznie z teściową:) Super babka:)

A dzisiaj Mała po raz pierwszy wypiła przed snem kaszkę ryżowo mleczną bananową. Taką specjalnie na noc. Ciekawe jak mi po niej pośpi:)
To świetnie;-) a zdjęcia ze chrztu śliczne;)
no w koncu moge wam tu wstawic foty tej sukienki co ja na chrzest kupilam:
co myslicie?:confused:
Myśle, że super extra:tak::tak::tak:
ale dzisiaj tu spokojnie;) mój synek spi, mąz ma do końca tygodnia tacieżyńskie i uparł sie że zrobi sam półkę dla Filipka, także siedzi w piwnicy i stuka młotkiem ;) i musze przyznać że całkiem nieźle to mu wychodzi :) a zapomniałam sie pochwalić, jakiś czas temu mąz zrobił mi tatuaż o którym zawsze marzyłam (inicjały naszej trójki na karku ):-):-):-), nie wiem czy któras z Was tez jest fanka tatuaży, ale misie strasznie podobają :) jak mąz oderwie się od drewna to pstryknie mi fotke to się pochwalę;) a teraz zabieram się za zdejmowanie prania, bo pewnie za moment Filip się obudzi i potem będziemy kapac ;)
Ech tatuaże kiedyś bardzo chciałam ale od jakiś dwóch lat mi się odwidziało więc się cieszę, że nie zrobiłam, chciałam sobie na karku zrobić znak chiński.... w sumie mały tatuaż nigdy nie będzie szpecił i zawadzał;-);-)

A ja jestem po rozmowie z niańką;-) Kobieta przyjdzie do nas od maja:tak::tak::tak: zaklepana na 100%, cieszę sie, fajna babka i nie bedę musiała juz nikogo szukać;-)

A obkładasz się kapuchą?mi zawsze pomagała

Nie praktykuję, gdyż zazwyczaj mam tyle mleka ile trzeba, ale z racji dłuższego spania małego przybyło pokarmu więcej niż zwykle :) ale już mój najlepsiejszy laktator domowej roboty czyt. Minio sobie z piersiami poradził minuta - osiem :D nie wymienię go na żaden inny! nie zużywa się, wieczorem trzeba tylko wykąpać, ma siłę ssącą ze 10 na 10 :D i przy tym na końcu się uśmiecha .....

Na rynku lepszego nie widziała ja :D jak te domowej roboty :D

Nie praktykuję, gdyż zazwyczaj mam tyle mleka ile trzeba, ale z racji dłuższego spania małego przybyło pokarmu więcej niż zwykle :) ale już mój najlepsiejszy laktator domowej roboty czyt. Minio sobie z piersiami poradził minuta - osiem :D nie wymienię go na żaden inny! nie zużywa się, wieczorem trzeba tylko wykąpać, ma siłę ssącą ze 10 na 10 :D i przy tym na końcu się uśmiecha .....

Na rynku lepszego nie widziała ja :D jak te domowej roboty :D

dobry opis produktu - satysfakcja gwarantowana bez możliwości zwrotu :-D

reklama
Do góry