G
Georgina
Gość
No tak. Przypomnialo mi sie. To tym bardziej nie rozumiem, ale wazne, ze jest juz ok.dziekuje, ale szekszu nie bylo! opisywalam cala sytuacje...bylo minelo....teraz trzeba dojsc do siebie![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No tak. Przypomnialo mi sie. To tym bardziej nie rozumiem, ale wazne, ze jest juz ok.dziekuje, ale szekszu nie bylo! opisywalam cala sytuacje...bylo minelo....teraz trzeba dojsc do siebie![]()
Mam nadzieje, ze bedzie juz teraz tylko dobrze za co trzymam kciuki!bylismy dzis u okulisty.... babka wspaniala... normalnie zupelnie inna niz ta poprzednia...ale myslalam ze sie poplacze jak nacisnela malej pod oczkiem....normalnie palca pod galke oczna w oczodol jej wsadzila ale wystarczylo ze troche mocniej nacisnela i wylecialo tyyyyyyyyyyyyle zielonej ropy!!fuj!!!
nawet mnie dotykala zeby pokazac jak malej to musiala zrobic... jednak .. no coz musimy czekac -postawila diagnoze ze mala ma ten kanalik zapchany i ze jesli po tym dzisiejszym nacisku nie przejdzie to mamy sie zglosic za 2 miesiace... da nam wtedy skierowanie do kliniki okulistyczznej na przetkanie kanalikow...
dlaczego dopiero za 2 miesiace?? bo ponoc w okolicach 5 miesiaca udraznia sie jakis kanalik zatokowy miedzy oczkiem a nosem i czesto samo sie to udraznia... no i powiedziala ze zaden antybiotyk i domowe masaze nie pomoga bo musialabym jej je robic tak gleboko i mocno jak ona a to dla doroslego jest bolesne a co mowic dla dziecka... w kazdym badz razie jestem bardzo zadowolona z wizyty tzn z pani doktor ..a to nieczsesto sie zdarza...
no w koncu moge wam tu wstawic foty tej sukienki co ja na chrzest kupilam:
co myslicie?![]()
Łoj.. trzymam kciuki za szybki powrót do zdrówka;**Hej dziś ja pierwsza, ale to dlatego, że martwię się choróbskiem Aleksa i spać nie mogę...
Zaczynam pianikować, że do jakieś zapalenie płuc się wykluwa:--
-
-(
Tymczasem mój synuś dostał antybiotyk, syropek wykrztuśny i flaszkę mleka a teraz lula:-)
A ja się muszę przerzucić z rozpuszczalnej na parzoną bo przestała mi rozpuszczalna smakować;-) Piję z przyzwyczajenia a w połowie aż mi niedobrzeA mi sie chce kaaaaaaaaaaaaaawy!!! :-) Dzien dobry!![]()
Ja zauważyłam ostatnio, że Martynce wypadają.. tzn jak przeczesuję jej moją dłonią.Witajcie czy macie jakiś sposób na wychodzące włosy bo niedługo łysa zostane wychodzą mi garściami i są wszędzie jestem załamana :-(
Cześć dziewczyny !
Pauluś mam nadzieję, że obejdzie się bez szpitala. Niestety my to przeżyliśmy w 2 tygodniu życia i było kiepsko :-( Za łóżko płaci się u mnie 20zł, ale mamy cycusiowe są zwolnione z opłat ;-)
Maciek też coś od wczoraj kaszle, to jest taki suchy kaszelKataru nie ma i gorączki póki co też, więc na razie daje witaminy i obserwuje
Któraś dziewczyna pisała, że jej dziecko wygina się w łuk i ma tendencję do układania główki w jedną stronę. My właśnie byliśmy z tym problemem u rehabilitanta dzisiaj i okazało się, że to wcale nie pikuś (nasza pediatra tak twierdziła i kazała tylko pod główkę pieluchę wkładać) bo może skończyć się asymetrią :-( Także od dzisiaj ćwiczymy i za miesiąc do kontroli
A te ćwiczenie to jakiś koszmar dla dziecka... jest bezbolesne, ale przez to że Maciek ma unieruchomioną główkę to strasznie płacze :-( No nic, jakoś musimy przetrwać ;-)
A nocka też byla taka sobie, 3 razy wstawałam na karmienie i ostateczna pobudka o 5![]()
Superno w koncu moge wam tu wstawic foty tej sukienki co ja na chrzest kupilam:
co myslicie?![]()