reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

Luuzna ja mialam inhalacje no i to nic strasznego wlewasz troche soli fizjologicznej i przykladasz malemu maske blisko buzki i tyle chyba ze zapisza leki to musi maska byc wtedy na buzce i maly wdycha leki ale takich nie mielismy,
Mamo Stacha zaraz poszukam i wkleje linka;)

reklama
A to widze ,ze ten watek mam butelkowych i cyckowych to tez jakies negatywne emocje przyniosl.
Tak to jest jak sie wyskczy z rytmu i sie nie jest w temacie.
Ja tam sie do watku dopiasalam bo wydal mi sie interesujacy.
Mamy cycowe chyba nie sa za bardzo zainteresowane moimi rozterkami karmienia butelka.
Nie zauwazylam nic zlego i nie uwazam ze to dzielenie sie na grupy.
Odebralam to jako "dla kazdego cos milego" . Kto nie czuje potrzeby udzielania sie w tym watku to przeciez nie musi.
Ja np nie udzielam sie w watku o szczepieniach bo on mnie nie dotyczy. Tu mamy trszke inne szczepienia .

Ale raz jeszcze zaznaczam ze nie bardzo wiem o co chodzi bo mnie nie bylo i nie nadrabialam.

Ja też nie widzę podziału, ale nie ZAPRZECZAM, że mama cyckowa bardziej zrozumie drugą mamę cyckową, a mama butelkowa inną butelkową - to jest samo przez się...

Padam na pysk hehe bylam w realu 3 godziny wydalam 800 zl na zarcie i wino na chrzciny nie wiem jak ja to zrobilam ale zapakowanie tego na tasme a potem znow do koszyka i do auta to byla jakas porazka i w dodatku na polowe rzeczy mi sie wylal plyn do mycia naczyn bo byl odkrecony i musialam to wszystko myc w domu haha za to moj Tomek sie bawil z malym nakarmil go przewinal i byl caly happy zarowno tata jak i maly dzis nie zaplakal ani razu nawet nie zakwilil hihi caly czas gada smieje sie lezy sobie na kanapie bawi sie pielucha albo karuzelka a w przerwach spi i wczoraj tez taki byl normalnie takiego to tylko calowac bo ostatnio straszna maruda byla z niego chyba mial skok rozwojowy

Pamiętam te zakupy - prawie się do samochodu nie zmieściłam :-D ale upchali mnie i jechalismy jak takie złodzieje :-D Mieliśmy 3 pełne duże realowskie wózki :Szok:

Luuzna ja mialam inhalacje no i to nic strasznego wlewasz troche soli fizjologicznej i przykladasz malemu maske blisko buzki i tyle chyba ze zapisza leki to musi maska byc wtedy na buzce i maly wdycha leki ale takich nie mielismy,
Mamo Stacha zaraz poszukam i wkleje linka;)

Sama robiłaś inhalację? Mi kazali iść do przychodni i tam mi wtedy mają zrobić

ale dzisiaj tu spokojnie;) mój synek spi, mąz ma do końca tygodnia tacieżyńskie i uparł sie że zrobi sam półkę dla Filipka, także siedzi w piwnicy i stuka młotkiem ;) i musze przyznać że całkiem nieźle to mu wychodzi :) a zapomniałam sie pochwalić, jakiś czas temu mąz zrobił mi tatuaż o którym zawsze marzyłam (inicjały naszej trójki na karku ):-):-):-), nie wiem czy któras z Was tez jest fanka tatuaży, ale misie strasznie podobają :) jak mąz oderwie się od drewna to pstryknie mi fotke to się pochwalę;) a teraz zabieram się za zdejmowanie prania, bo pewnie za moment Filip się obudzi i potem będziemy kapac ;)

W ogólę uczę małego spać w łóżeczku - jak narazie idzie dobrze - śpi już 2 raz bez płaczu i moich nerwów...No i stosuję małemu dietkę (jedzenie co 4 godz), bo brzuszek go bolał juz od tych dużych dawek Nutramigenu. Teraz na Bebilonie jakoś wytrzymuje bez jedzenia 4 godz;-)

ale dzisiaj tu spokojnie;) mój synek spi, mąz ma do końca tygodnia tacieżyńskie i uparł sie że zrobi sam półkę dla Filipka, także siedzi w piwnicy i stuka młotkiem ;) i musze przyznać że całkiem nieźle to mu wychodzi :) a zapomniałam sie pochwalić, jakiś czas temu mąz zrobił mi tatuaż o którym zawsze marzyłam (inicjały naszej trójki na karku ):-):-):-), nie wiem czy któras z Was tez jest fanka tatuaży, ale misie strasznie podobają :) jak mąz oderwie się od drewna to pstryknie mi fotke to się pochwalę;) a teraz zabieram się za zdejmowanie prania, bo pewnie za moment Filip się obudzi i potem będziemy kapac ;)

Może i nie jestem fanką, ale jak tatuaż ładnie wygląda, to czemu nie :-)
Daj foto ;-)
Ehh mój T narazie to robi kółka małemu do wózka, bo jacyś debilni projektanci mojego wózka zapomnieli o praktyczności pojazdu ;/wrrrr i trzeba było nowe dętki dokupić...

reklama
no w koncu moge wam tu wstawic foty tej sukienki co ja na chrzest kupilam:
co myslicie?:confused:

Załączniki

• P1020808..jpg
    P1020808..jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 47
Do góry