reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudzień 2009

A no to wielki dzień :-)
Oby była taka spokojna jak mój Aluś, który nota bene zachowywał się nienagannie :-)

reklama
Ja też nerwowa jestem bo mnie taki imprezy publiczne, że się tak wyrażę, stresują;D

Mnie też...lubie spokój i ciszę...a takie zbiegowiska tylko pogarszaja sprawe, no i zauważyłam, że Aluś jakis taki nerwowy, gdy pełno ludzi wokoło każe mu się usmiechać...zazwyczaj śmieje się, gdy jesteśmy sami w domu :)

Gin mnie skasował na 100 zł... Ale zrobił mi od razu cytologię. Przepisał Cerazette (lajtway - jak zareagowałaś na nie?). No i dał pozwolenie na ćwiczenia - nic na siłę, ale brzuszki jak najbardziej wskazane (bynajmniej nie ze względu na mój duży brzuch :-D). Zatem od jutra zaczynamy ćwiczenia.
Mąż zrobił mi pyszną obiado-kolację - spagetti i lampka wina. A Danielek, jako że pospał w sumie z 3-4 godziny w ciągu dnia, był grzeczny przy kąpieli, bardzo uśmiechnięty i wygadany, i zasnął przy cycusiu.

Ostatnia edycja:
Ja to mam cygańskie dziecko jak mawiają nasi znajomi. U kogo by nie był na rękach, albo ile by ludzi nad nim nie sterczało to śmieje się jak opętany i do każdego miny stroi ;) Ale to pewnie dlatego, że u nas od pierwszych dni ciągle ktoś przychodził w odwiedziny :)

Powodzonka na chrzcie, czekamy na fotorelację! :)

reklama
Ja tylko dziewczyny na chwile wpadlam sie pochwalic :)
Wyniki dzisiejeszej morfologi misia :Miś nie ma juz Anemi :) Ale sie ciesze <jupi> ;)
nareszcieee

wizyta ok miś zdrowy wszytsko ok sciagac w kapieli napletek tylko troszke kazala pozatym ok...

i szczepienia super miś raz kuty tylko a wiec nawet nie plakal .... po tamtym szczepieniu nie bylo zadnych objawów poszczepiennych ... mamy n adzieje ze teraz tez nie bedzie...

potem zmierzymy temperarurke na noc wrazie czego....

jutro pewnie do was zajrze ppaaaaa

jupiiiiiiii :-):-):-):-):-):-):-)
jak ja uwielbiam dobre wyniki ;)

Super wiesci:-)oby tak dalej;-)
66497570.jpg

Sorki ze Tutaj ale chcialam sie pochwalic przerobka męzulka ;) i on tez ciekawy co powiecie hihih :)

Fajne ;p????????

Swietnie:-)

no jestem,,, zajecia odbebnione,,,, a w drodze powrotnej zmarzlam jak cholera!!!!!!!!!!!brrrrrrr ale po powroci do domu mooment sie ogrzalam,,, tzn-moja cora dala tatusiowi popis.. ale sie biedny skladal zeby ja uspokoic a ta co??? RYK!!!!

ale..... mamusia wziela na raczki , ucalowala i niunia moment grzeczna,,,, od taty jesc nie chciala a ja tylko jej butelke przystawilam ,,, i po problemie.... pozniej slicznie ucalowalam, powiedzialam ze juz nigdzie sobie nie pojde i ze baardzo ja kocham, polozylam do lozeczka ,,,, usmiechnela sie do mnie taaaak slicznie,,, i jak za dotknieciem czarodziejskiej rozdzki zasnela..... a moj slubny stal i patrzyl na mnie nie wiedzac co sie dzieje:):):)

za to ja ja ze szczescia ze mala tak mnie potrzebowala i ze tak na nia dzialam sie poryczalam........poszlam pod prysznic a po powrocie moj maz zapytal mnie z taka slodka minka co ja jej zrobilam ze wystarczy moj dotyk i zapach i juz jest cisza......... a ja na to,,,, nosilam ja kochanie przez 9 miesiecy i urodzilam........ona to doskonale wie-taka nasza niewidzialna nic porozumienia

Ach te nasze pupilki:-)taki maly czlowieczek a tak duzo rozumie:tak:

Tez ide do mezulka;-)a co se bede zalowac;-)

Do góry